@MoniqueGoossens
Mooie plekken met privacy. Niet zoveel ver wegkijken. Heerlijk zwembadje, aardige dames bij de receptie. Modern en net sanitair. Je kunt pizza en brood bestellen. In het dorpje, op loopafstand, zijn diverse restaurants, kleine winkel, bakker.
Het was vol, helaas. We waren er om 15.00. Ligt aan redelijk drukke weg
Aardige dame bij de receptie en ruime plaatsen, waar het gras hoog staat. Het zwembad is geheel overdekt. Wat wellicht fijn is op een killere dag, maar nu wel benauwend. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Eten in restaurant was oke.
Sitecode: 195696
De camping is een jaar open. Dat zie je aan de beplanting. Aan de overkant van het weggetje is het meer. Er staan enkele ligbedden voor de campinggasten. Sanitair is heel schoon en mooi. De eigenaar heeft een paar jaar in Bussum gewerkt en praat een beetje Nederlands. Lekker gegeten op de camping. Zowel Tushmisth als Pogradec liggen op loopafstand.
klein grasveld achter het guesthouse. met los sanitairgebouwtje. Prima voor een nacht. Op loopafstand van Berat. Het is alleen nummer 23. schuin tegenover het benzinestation
Sanitair is nieuw. inparkeren met Camper is soms erg krap. Veel plaatsen ook compact. camping is niet sfeervol. Ideaal dat voor de camping op de bus kunt stappen naar de stad.
Mooie camping aan zee. Sanitair is keurig. eind mei waren veel strandtenten nog niet geopend.
Het terrein is niet heel sfeervol. Maar wel vlak. Aantal plekken heeft schaduwdoek. Sanitair is perfect. Op loopafstand vd stad.
Mooie plek tussen de bomen. Lekker zwembadje. Sanitairgebouwtje is oud, maar wel schoon. lekker gegeten in bijbehorende restaurant. wel ff klauteren ernaar toe. Dorp goed te lopen.
mooie grote plek aan de rivier. Eigenaar denkt fijn mee in alle mogelijkheden in Albanie. Sanitair netjes. Je kunt er een hapje eten. Schaduw is beperkt

leuk campinkje. wij stonden op nieuwer deel aan het water. volgende ochtend boottocht gemaakt over het meer. Top. het was heel druk op de camping. Zat een grote groep. Daardoor was het sanitair niet toereikend