@Moniqueyoga
Mooie camping, op loopafstand strand en dorp. Mooi zwembad en schoon sanitair. Mooie grote plekken, doeken hangen hoog genoeg en nog geen mug gezien , kortom perfecto!
Prachtige oase van rust, heel vriendelijke ontvangst, midden op het platteland, zwembad en douche aanwezig, goed verzorgd
Prachtige camping met hele mooie plekken, de weg oversteken en je bent op het strand, 1 km lopen naar Nerja, super leuk en een oase van rust op de camping
camping is ruim, mooie plaatsen en schoon sanitair, minpunt de harde constante muziek van een feesttent verderop, camping is wel duur, wij betaalden 268 euro voor 4 nachten met 2 personen, er staat een bordje completo voor de camping maar wij konden gewoon terecht
camping aan zee, mooie plaatsen, hele aardige receptie dame , 23 euro per nacht voor twee personen en de camper met stroom, supergoed bevallen
Fantastische ligging, mooie plaatsen , aanrader om naar het Hurricane hotel te gaan om te eten , een fantastische tropische tuin, we komen hier zeker terug
Wel een mooie ligging aan het strand alleen de camping is nu in verbouwing, is niet erg gezellig en ze zijn aan het bouwen aan de rechterkant van de camping dus veel lawaai, misschien als alles klaar is maar weer eens zien, wij betaalden 21 euro per nacht
Super mooie locatie aan het strand met strandtenten vlakbij op loopafstand, wc vlakbij geen douches, 13 euro inclusief electriciteit, heel rustig om te slapen, superplek
De locatie is prima maar wc en douches en restaurant gesloten dus houd daar rekening mee, 13,40 betaald inclusief elektriciteit, centrum op de fiets 3 km