@Monrealer
- 2023
- Mercedes
- Integraal
Juni 2026
Een heel mooie plek, omgeven door goed onderhouden gazons en volwassen bomen. Schone voorzieningen en winkels bevinden zich in de buurt. Met dank aan de gemeenschap!
Maart 2026
Sitecode: 194800
We bezoeken deze wijnmakerij altijd met veel plezier. Ze hebben een ruime keuze aan wijnen. Bij aankoop van wijn hoeft u niet te parkeren. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Het is aan te raden van tevoren te bellen om de beschikbaarheid te controleren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · 7 maanden geleden

We verbleven begin maart 2026 vijf nachten op deze fijne camping! Alles was zeer goed georganiseerd en de sanitaire voorzieningen waren schoon. De nabijgelegen weg was nauwelijks storend. De pizzeria serveert heerlijke pizza's voor een zeer goede prijs. De bediening was erg vriendelijk. We komen graag terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden

Aan alle verwachtingen, gebaseerd op de lovende recensies, werd voldaan. Een werkelijk prachtige plek. Fabrizio doet er alles aan om je thuis te laten voelen. Let op bij het navigeren: gebruik de spoorwegovergang en niet de 2,5 meter lange tunnels.
Een droomplek voor ons, nu eind oktober 2025. Dankzij de golfbrekers kun je heerlijk zwemmen in de zee. We zijn er vier dagen gebleven omdat we het zo geweldig vonden. De douche en dergelijke waren schoon. De eigenaar is erg vriendelijk. We betalen € 27 per nacht met 8A elektriciteit.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden