@Monreve1
- 2018
erg duur voor wat het bied in de winter. geen wifi. plekken door en door nat men adviseert op de weg te blijven staan en maar 1 badder gebouw open
heerlijke douches 1 euro 7 minuten. 😀 alles zeer schoon. raad aan
netjes, goed onderhouden en zeer goede ontvangst wifi
rust ruimte en zeer aardige behulpzame eigenaren.
prachtig landgoed, vol zorg gerenoveerd. ze gaan binnenkort open voor bruiloften en andere evenementen. een aanrader. en ja 15 euro voor alleen stroom ( op het moment) is niet goedkoop maar dat was de renovatie ook niet. een aanrader
40 euro voor een postzegel plaats, camper aanhanger 2 pers. gelukkig maar 1 nacht.
de hond kan lekker vrij rond rennen😊 prachtige omgeving en goed restaurant. top komen zeker terug
schoon, netjes, brood, restaurant en zwembad etc. komen zeker terug😊
alles prima voor elkaar aan de rand van een middeleeuws stadje. zeer goede wifi, uitzichten en de douches en wc's als nieuw. echt een aanrader. binnen komen is wat moeilijk voor grote campers maar verderop de weg kan je keren en dan geen probleem meer.
een heerlijke kleine camping met alle voorzieningen top in orde. maar zeer prijzig wij betaalden voor 2 nachten 64 euro incl. hond en trailer. en als wij een plek met uitzicht wilde kwam daar nog 3 p.n. bij.
Sitecode: 20776
prima plek voor 1 nacht. douche en wc niet nodig gehad dus geen oordeel over. maar een goede plek om nieuwe en 2e hands campers te bewonderen😏
schoon, nieuw geen hinder van de weg. perfect voor een nacht of een paar dagen fietsen.
landelijk gelegen, zeer rustig en zeer vriendelijk ontvangen.
direct achter centrum,leuke stad om doorheen te wandelen. goed voor een nachtje
1 nacht niet meer, verwaarloosde cp. wel leuk stadje om door heen te wandelen
prachtig uitzicht, faciliteiten top. jammer dat het regende
eens met de vorige recenties, heerlijk eten voor redelijk geld, krantje obder de ruitenwisser etc. heerlijk rustig geslapen. top mannen dank
prachtig, eenvoudig en schoon
in een woord super, onverwacht door corona ruim een maand langer gebleven. toen andre cp's gasten vroegen te vertrekken zei onze eigenaaar wij gaan ook dicht maar wie nu staat mag blijven. kortom service, hospitality etc een dikke 10 met een griffel voor de eigenaar en zijn medewerkers. we voelden ons veilig en welkom
niet aan voorafgaande reacties toe te voegen😃👌
schoon en netjes aanrader. let wel op als de naam op de acsi kaart van je partner is ook op die naam registreren. anders geen korting
keurig netjes, klein maar fijn met ruime plaatsen. stroom 0,35 cent per kwh. wij komen zeker terug
schoon en rustig. dichtbij een sportkantine met lekkere belgische biertjes en onderhoudende eigenaren.
nette plaats, dichtbij dorp met gezellig cafe.
jammer, geen electriciteit. dit zou langer verblijf in dit interesante dorp veraangenamen
knus, gezellig, goed eten en veel keus. heerlijke belgische biertjes op tap en in de fles. het is een aanrader voor degene die van rust maar ook gezelligheid houd. de eigenaren en het personeel doen alles om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
klein maar fijn. we komen zeker terug. geweldige omgeving om tripjes met de motor te maken.
kleine plekken, wel schoon en netjes sanitair. wij moesten 25 euro betalen.
zeer verzorgd, perfecte wifi, stroomen nog gratis ook. de eigenaar vertelde wanneer alles klaar is moet hij wat gaan rekenen maar je krijg dan ook een was plaats voor je camper erbij.
leuk dorp op loop afstand. faciliteiten aanwezig en gratis. plekken ruim je kunt zelfs een motortrailer naast je camper plaatsen.
Erg netjes en schoon. De eigenaren doen het nu een jaar en ik moet zeggen heel goed. Gezellige taverne en alles zeer schoon. We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant. Echt een aanrader.
schoon, stroom, water en afval voorzieningen gratis maar belangrijker geweldig oud stadje en aardige inwoners. besloten hier kerst te vieren.
wat een uitzicht. geen faciliteiten maar leuk stadje
schone plekken op asphalt, gratis stroom prima voor bezoek aan het stadje en door reis stop.
geen faciliteiten. maar een leuk stadje wij hebben ons vermaakt.