@Monro
Prima gratis cp. Heerlijk rustig gestaan en mooie fietstochten gemaakt. Grote supermarkt vlakbij 300 mtr (weg oversteken naar links, meteen aan het einde vd muur van de abdij het wandel/fietspad volgen, einde pad is de supermarkt).
We hebben hier heerlijk rustig gestaan. Geen voorzieningen behalve een vuilnisbak en snachts maar goed verlicht. Het museumdorp is heel interessant en je kunt een mooie wandeling naar de waterval maken. Ook hebben we heerlijk gegeten in Lanark (20 min lopen) in Taverne the Crown in Hope street. Een aanrader!
Op zich een prima camping maar erg krappe en verouderde douche op ons C-veld en extreem slecht wifi signaal, ook de hotspot werkte hier slecht… (door de hoge berg?) Voor 41 euro verwacht ik dat niet.
We hebben hier prima gestaan met een mooi uitzicht op de brug. De plekken zijn inderdaad smal en kort maar was geen probleem het was heel rustig, dus over 2 plaatsen heen gaan staan. prima gegeten in het restaurant n de overkant (Saucy Mary).
Ruime plekken op grote grindvlakte maar niet vlak. Wij vonden het sanitair maar matig. Weinig douches voor veel mensen en allemaal vrij oud en niet heel erg schoon. De camping ligt op loop of fietsafstand van het centrum waar je heerlijke vis aan de haven kunt eten.
Fijne camping met mooie ruime vlakke plaatsen en prachtig schoon sanitair. Zeer hartelijke ontvangst. Vanwege Pinksterweekend even vooraf gebeld en gereserveerd, dat was maar goed ook want om 18.00 uur waren alle 35 plekken bezet.
Mooie plek voor een nachtje met schitterend uitzicht. Leuke korte wandeling naar de ruïne van het kasteel of een eindje terug naar het openlucht zwembad uit 1931. Geen voorzieningen op een vuilnisbak na.
Camping is helaas gesloten ( tijdelijk?) In een krantenartikel staat dat de eigenaren met pensioen gaan en er wordt een nieuwe eigenaar gezocht.
Hier prima rustig een nachtje gestaan. Geen voorzieningen.
Prima schone camping met perfect sanitair. Achteraan op de camping werkte de wifi helaas niet. Goed te fietsen: uitgang camping rechts af (wel langs drukke weg) naar infocenter Battlefield Culloden =4 km. Linksaf naar de stad =5 km
Mooie camping met veel keurige stacaravans ( zonder kabouters 😂). Ruime plekken. Zeer vriendelijke ontvangst.
Uitstekende camping. Perfect sanitair, gloeiend heet water. je kunt ook prima naar het centrum fietsen: 9 km: cmp uit rechts af; eerste straat links; na 300 mtr rechts het fietspad op, aan het einde fietspad rechts af; grote kruising aan de linkerkant oversteken, daar fietspad vervolgen, over de rode brug, steeds rechtdoor, volg de blauwe fietsbordjes:Haymarket dan kom je in het centrum uit.
Hier heel prettig gestaan. Zeer ruime plekken, prima sanitair. In Arnes is een bakker en een mini winkeltje. Via Verde (fietsen op voormalige spoorbaan) is op 5 km vd camping: bij de camping links af, na 2 km links af richting Lledo, na 2,5 km zandpad op, na 500 start Via Verde. Horta de SantJoan is een mooi oud stadje.
Prima plek om Port-Vendres te bekijken, 10 minuutjes lopen. Ook Collioure is beslist de moeite waard: op 5 km met een e-bike! Op 400 mtr van de cp ligt een Carrefour waar alles te koop is.
Hier gestaan begin maart. we stonden er alleen. Toilet was gesloten. wel rustig gestaan, vlakbij het dorp. Van de trein geen last gehad.
Perfecte veilige plek voor een stadsbezoek. De plekken zijn krap maar er stonden nu maar een paar campers. Ivm éénrichting-straat was het even omrijden om er te komen. Er is een hurktoilet en stroom (1€ voor 2 uur) Je kunt contactloos betalen met bankpas: €13 per 24 uur
Hier gestaan terwijl er nog flink geskied wordt. Er staan wel 90 campers! 13 euro incl stroom en water. Wel blokken nodig.
Fijne naturistencamping, met heerlijke rustige plekken met stroom. Vriendelijke ontvangst. Op het terrein is een verouderd maar schoon toiletgebouwtje, maar bij de ingang een splinternieuw modern toiletgebouw met heerlijke douches.
prima plek om de stad te bezoeken. stroom aanwezig. Kurpark is een bezichtiging waard. ook goed te fietsen daar.
goede plek om Würzburg te verkennen. langs de rivier zijn stroomaansluitingen en kun je aan het water zitten. de rest is een gewone parkeerplaats.
prima camping met zeer vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten op het terras van het restaurant. Het sanitair is beslist niet meer verouderd maar modern en schoon!
Zeer onvriendelijke ontvangst door de eigenaresse. We werden niet binnengelaten in de receptie maar de inschrijving vond plaats bij de wasbakken in de regen... en dat alles op een snauwerige manier. Verder is betaling met muntjes voor de douches en het warme water compleet achterhaald net als geen toiletpapier. Maak de prijs 1 euro duurder en dit is opgelost. Wij komen hier beslist niet meer terug!
Heel fijne camperplaats! Betaling via een automaat, 6 euro voor 24 uur. Inclusief stroom. Bewaar het bonnetje goed, want de code heb je weer nodig bij het uitrijden! Orleans is perfect met de fiets te bereiken: blijf het fietspad langs de Loire volgen, ongeveer 6 km.
Gratis perfecte tussenstop voor 1 nacht, vlakbij de autoroute. Genoeg plekken ( in september), winkeltjes en restaurantjes vlakbij.
Heerlijk gestaan hier in het voorjaar. Goed onderhouden camping, prima sanitair en fijn verwarmd zwembad. Lekker gegeten in het restaurant. Het beheerders-echtpaar is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende gratis wifi op de hele camping. Je kunt goed fietsen ( elektrisch) naar Clermont l’Heraux en Pézenas, allebei 13 km
Sitecode: 20320
Uitstekende camping met eigen sanitair per plek. Douche,toilet en wasbak! Restaurant was ook prima in orde. Hebben hier heerlijk gestaan. Bezoek aan de Abdij Fontfroide is zeer de moeite waard. Uitstekende fietsmogelijkheden in de omgeving
Prima camping , mooie plekken. Sanitair wat verouderd maar wel keurig schoon. Lekkere pizza gegeten in het restaurant. Het meer kun je rond wandelen. Supermarkt in het dorp vlakbij, 500 meter.
Grote parkeerplaats die nu beschikbaar is voor campers. Hier heel rustig gestaan en inderdaad maar 5 minuten lopen naar de ingang van de grootste burcht van Europa ( Cité Carcassone) niet te verwarren dus met de stad lager gelegen stad. Absoluut de moeite waard. CP heeft geen sanitaire voorzieningen. Alleen vuilnisbakken. Betalen in automaat, 2 euro per uur, gratis van 20.00-08.00 uur.
Helemaal met vorige reviews eens: prima plek, aardige beheerster, schitterende fietsomgeving. Het gebodene is de prijs zeker waard.
Hier heerlijk rustig gestaan in oktober met de paarden als buren. Fijne plek met stroom en wifi. Keurig schoon sanitair op 200 mtr. Het gebodene is de prijs zeker waard.
Hele fijne plek! Heerlijk rustig gestaan en van de ondergaande zon genoten op het strandje vlak voor de campers.
Heerlijk rustig hier een nacht gestaan en goed gegeten in het restaurant. De minigolf baan is beslist nog aanwezig.
Voor ons deze camping nooit meer! Snel weer na 1 nacht vertrokken. Hele smalle plaatsen, waar je met een camper nauwelijks in komt. De camping ligt ingesloten door een drukke spoorbaan, waar waar om de haverklap goederentreinen en intercitys langsdenderen en aan de andere kant een drukke verkeersweg. Verder luidruchtige animatie tot laat van zowel deze camping als de naastliggende. Sanitair wel sc
Schitterende camping, beetje smalle toegangsweg. Zeer ruim modern sanitair. Prima restaurant en prachtige plekken met uitzicht op het dal.
Uitstekende cp. Ruime plekken, stoeltjes kunnen buiten staan. Er waren schone toiletten, de douches zijn afgesloten.
Uitstekende camping voor een bezoek aan Assisi. Wij gingen er met de fiets heen ipv busje, dan heb je de tijd aan jezelf. Bij de camping rechtsaf en dan meteen weer rechtsaf: rustig fietspad tot aan Assisi. Sanitair iets verouderd maar een heerlijk zwembad.
Heerlijke plek, we stonden er alleen, er kunnen wel 40 campers staan... mooi op gras. Er is verder niets.
Nette camping, ruime plekken, prima sanitair. Recht tegenover het strand. Drukke badplaats Cattolica ligt op fietsafstand.
Nette camping, aantal plekken met uitzicht op de Havel. Keurige douches en toiletten. met ASCI kortingskaart 19 euro. Hele vriendelijke beheerder. Broodjes op de camping te bestellen. Mooie fietsomgeving.
17 september 2017: gratis camperplaats als je iets eet in het restaurant. Centrum op 10 minuten lopen. Lidl + bakker aan de overkant.
16 september 2017: 25 plekken. Waarvan 10 uitzicht op de haven. Betalen bij vriendelijke havenmeester. 23 euro (plaats, stroom, 2 x douchen, 2 x toeristenbelasting). Douches inderdaad met een gordijntje en sommige open (geen probleem, toch?). Brandschoon. Prima rustige plek. Stadje stelt niet veel voor, wel leuk haventje. Je kunt met de boot over de Müritzsee, fietsen mee en dan terugfietsen (30 km).
15 september 2017: prima gratis camperplaats. Heel rustig bij het kasteel. Elektra 1 euro. Toiletten 50 cent. Gratis wifi in het kasteel (VVV). Prima gegeten in restaurant Alte Schlossbrauerei naast het kasteel. Broodjes in het dorp op 300 meter. Dorp zelf stelt niet veel voor.
14 september 2017: mooie ruime plekken, betalen met euro's in machine. Dagkaart 8 euro. Prima sanitair met munten via havenmeester. Douchen 50 cent. Elektra 50 cent 1 kWh. Broodjes op 100 meter (Supermarkt Netto achter de camperplaats). Mooie slottuinen. Prima fietsgebied.
Sitecode: 20078
12 september 2017: inderdaad een troosteloze bende! Wat een rommel! Snel weer weggegaan.
Sitecode: 19984
10 en 11 september 2017: prachtige camperplaats met mooie afgebakende plaatsen op gras. 24 plekken. Mooie schone douches en toiletten (toegangskaart op borg van de vriendelijke havenmeester). Broodjes aan het haventje in café "Proviandskiste". De camperplaats wordt Caravanplatz genoemd maar is een echte camperplaats. Alles keurig verzorgd. Mooie omgeving.
Sitecode: 20645
9 september 2017: grote onpersoonlijke boscamping. Heel veel muggen (september) en heel erg drassige bosgrond met veel plassen op de paden. 3 minuten douchen met 1 munt.
7 september 2017: groot terrein op gras, naast een camping. Drassig na regen. Douches en toiletten in containers afgesloten. Betaling aan automaat (munten of bankbiljetten). Broodjes bij de camping te verkrijgen. Strand op loopafstand.
6 september 2017. Drukke rommelige erg volle camperplaats. Ondergrond na flinke regen vol met plassen en modder. Havenmeester nogal onvriendelijk. Toiletten waren erg schoon, zag er nieuw uit.
5 september 2017. Prima gestaan. 5 smalle plekken. Geen overdreven last van verkeerslawaai gehad. Geen ambulance gehoord. Centrum makkelijk te bereiken via onderdoorgang station.
3 en 4 september 2017: hier heerlijk 2 dagen gestaan. Hele vriendelijke behulpzame beheerder. Prima terrein met mooie verzorgde afgebakende plekken. Fijne douches en toiletten maar zelfs ook afwasmogelijkheid. Het is eigenlijk een camping voor campers, maar wel met het camperplaatstarief! Zeker aan te bevelen!
3 september 2017: grote drukke camperplaats. Te duur voor wat hij biedt. Wij waren ongeveer nr 99... voor de 100 plekken. 3 minuten douchen kost 1 euro en moet vóór 18.00 uur, dan sluit het sanitair. Broodjes bij kiosk, maar wees er vroeg bij anders zijn ze op....
Naast de burcht, grote parkeerplaats. Genoeg ruimte, heel rustig. Geen voorzieningen. Zwembad en sauna aan de overkant.
Sitecode: 20651
Grote keurige camping met veel vaste plaatsen; gras wat hoog, apart veld voor doorgangsgasten. Sanitair prima.
Prima plek met mooi uitzicht op de Waddenzee. Betaling aan automaat met munten of EC kaart, maestro kaart werkt niet. Beneden aan de dijk (niet aan de Waddenzeekant maar de overzijde) bij kiosk tegen betaling sanitair en broodjes. Wilhelmshaven niet echt interessant.
Perfecte gratis plek. Heel ruim. Geen voorzieningen. Wel gratis wifi. Code stond niet meer in dat kastje maar is 88888888 (acht maal acht).
Prima, leuke plek. Niet al te veel ruimte, maar mooi uitzicht op de haven. Keurig sanitair.
Fijne plek! Alles goed verzorgd. Flink aantal fietsroutes en andere toeristische informatie. Aardige beheerder. Prachtige omgeving met in de periode heerlijke asperges, die om de hoek te koop zijn.
Heerlijke rustige camping. Mochten zelf een plek uitkiezen, waar we maar wilden. Perfect sanitair. Winkels Oisterwijk op 3,5 km afstand.
Nog veel plek in maart. Er wordt hard gewerkt op de camping, daardoor wat rommelig. Sanitair is prima!
Prima cp. Sanitair was nog niet open dus de prijs was verlaagd naar 7 euro. Perfect fietsgebied. Mooie ruime plekken.
Superplek! Hier komen we beslist terug. Waar word je nou ontvangen met koffie en koek... Goede info door de eigenaar. Prachtige fietsomgeving. Mooie verzorgde plekken met picknicktafels. Gewoon top!!
Prachtige camping met alle voorzieningen. Nog heel rustig in mei. Wifi signaal alleen rond de receptie sterk genoeg. Fijne ligging naast het Lac de Maine, uitstekende wandel-en fietsmogelijkheden. Grote supermarkt op 2 km.
Mooie gratis plek om de stad te bekijken. Enorme parkeerplaats, de brug over en je bent in het centrum. In mei was er plek genoeg.
Prima gratis camperplaats. Half mei nog erg rustig. Geen voorzieningen. Je kunt er perfect wandelen, ook helemaal naar Pointe de Raz, schitterend pad. Heen en terug circa 14/15 km.
Prima cp. De achterste plaatsen zijn ruim genoeg voor grote campers. Entree met slagboom is vernieuwd, er werd nog aan gewerkt. Wij betaalden €6,= voor 24 uur. 1 sanizuil met wat elektrapunten. Ondergrondse vuilcontainer. Menhirs tegenover de uitgang van de cp. 15 minuten lopen naar het centrum, neem de doodlopende weg!
Wij stonden hier in mei 2016 met de neus van de camper naar het water, uitzicht op de drooggevallen rivierbedding. Het ommuurde deel van de cp zelf was vol. Toiletgebouwtje was gesloten, er worden kennelijk werkzaamheden verricht. Er was 1 sanizuil, beetje viezig. De er achterliggende camping was gesloten en volledig verlaten. Dus ook gratis gestaan.
Hier prima gestaan, zeker niet krap. €8,= voor 24 uur. Ook wij zagen later dat je voorbij de rotonde ook bij de Super U kunt staan, daar stond een hele rij campers.
De grote camperplek tegenover het lyceum was nu gesloten, werd aan gewerkt. De kleiner cp iets verderop (20 plekken) was vol op 12 mei 2016. Wij konden wel langs de weg staan zonder problemen.
Rustige plek, gratis, geen voorzieningen. Iets achter de camperplaats is een grote plaats voor rondtrekkende woonwagenbewoners, maar die was nu leeg. In het dorp was maar 1 restaurant open, stelde niet veel voor.
Nette camperplaats. Bakker beetje vroeg om 7.40 uur. Rustige plek, slechts op 1 plek elektra aansluiting. Wel loosmogelijkheid.
Prima plek. Aardige havenmeester. We moesten helaas eerder vertrekken, maar kregen keurig het reeds vooraf betaalde bedrag terug.
Prachtige plek! Gloednieuw sanitair, zelfs met vloerverwarming. Jammer dat we niet langer konden blijven, we komen zeker terug en adviseren deze plek aan vrienden!