@Montblanc!
Sitecode: 11985
laatste veldje staat niet duidelijk aangegeven of je daar ‘s nachts mag staan. Hebben wij wel gedaan. er stond nog een Duitse camper die er vaker staat zei hij. Je loopt zo het bos in. Prachtig!
Rustige plek op parkeerplaats met picknick mogelijkheden. waanzinnig uitzicht. Wij stonden er met 2 andere, Duitse campers.
helaas is deze prachtige plek permanent gesloten
Gravel toegangsweg was echt slecht. Wij durfen het niet aan. Misschien wel heen maar niet terug omhoog. Dan wel erg stijl en hobbelig. Water stond ook hoog.
let op, even doorrijden over de brug rechts. Rustige plek aan de rivier met picknick bankjes.
Heerlijk gegeten en voor 5 euro per nacht stellplatze goed te doen. Er wordt overdag wel flink lawaai gemaakt om de nieuwe brouwerij te bouwen.
Een prachtige, rustige lokatie als je geen luxe wenst. De plaatsen liggen mooi en je kunt er zo het water in lopen en lekker zwemmen. Sanitair is erg verouderd maar dat vonden wij geen probleem omdat de lokatie zo rustig was en prachtig mooi aan het meer ligt.
Fijne plek om een nachtje te staan. je kunt er naar het toilet en je afval kwijt. Ook is er stroom speciaal voor de campers. vrijwillige bijdrage. Voor ons was het overdag wel erg druk met kinderen voor het zwembad en de speelplaats maar dat is persoonlijk. In de avond heel rustig. Perfect om vanuit de camper te wandelen.
Gewoon toegankelijk. Het is een mooie plek maar wij stonden er net een uur en in die tijd kwam er 2x een witte BMW met geblindeerde ramen enkele minuten op het parkeerterrein staan. Wij voelden ons niet op ons gemak en zijn verder gegaan.
Wauw, prachtige plek middenin de natuur met eindeloze wandelpaden. Gratis camperplaats. Stroom wel betalen. Toiletten (buiten) van het restaurant kan je ook gebruiken. Heerlijke forel gegeten. We blijven nog maar een nachtje.
Rustige camperplaats met stroom, lozen en water. even goed opletten bij de parkeerautomaat dat je een kaartje koopt voor ‘wohnmobil’ en alleen in kleingeld.
Speciale plaats voor 3 campers zonder voorzieningen vlak naast een kleine bouwplaats. Momenteel niet echt aangename plek. Een heel klein stukje doorrijden naar achter het zwembad en daar kan je ook goed staan.
heerlijk rustige plek met waanzinnig uitzicht. Mogelijkheid om waterflessen te vullen op het naastgelegen kerkhof.
Helaas is het een grote bouwput. De hogere terrassen zijn niet te gebruiken want ook daar zijn ze bezig. Op de grote parkeerplaats kan je wel staan. Wegafzettingen met stoplichten. Wij hebben er alleen een wandeling gemaakt en zijn toen doorgereden en hebben ergens anders overnacht.
Fijne, rustige plek met mooi uitzicht. met barretje en ijsverkoop. Wc, douche(3euro) en water en lozen. Groter sanitairgebouw is in aanbouw. Aardige beheerders. Prachtige wandingen kan je vanaf de camper maken. Aanrader
Op de laagste parkeerplaats is het mooi rustig en heb je langs de zijkant mooi uitzicht. Wij hebben er zelfs 2 nachten gestaan. Er staat op elke parkeerplaats een afvalcontainer. Bij het restaurant aan de parkeerplaats kan je ook eten meenemen als je dat graag wilt. Super beginpunt voor mooie wandelingen.
Fijne plek met fantastisch uitzicht op het stuwmeer en de Marmolada gletscher. vanwege de hoogte is het savonds erg fris. Ristorante op loopafstand. Je kunt vanaf deze plek prachtige wandeltochten maken. Merendeel van de camperaars komt hier om de gletscher te beklimmen. Ze komen daarom dan ook laat aan en zijn voor zonsopkomst al wandelend vertrokken. Sommige staan hier ook met alleen een tentje.