@Mook
- 2012
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juli 2026
We hebben hier onlangs gestaan. We waren benieuwd naar het nieuwe sanitair gebouw. Het is een prachtig voorziening geworden. We sluiten ons aan bij de vorige positieve meldingen. Mooie staanplaatsen met deels verhard, deels gras. Aan de weiland kant loopt het nogal af. Supermarkt in Ootmarsum. super plek om mooie fietstochten te maken.
Fijne, rustige mini camping. Sluiten ons aan bij vorige positieve meldingen. Bijzonder mooi, en schoon sanitair. Gastvrij ontvangst. Losplaats chemisch toilet aanwezig. Geen lozing grijs water gezien. Na reservering krijg je bericht dat je bij aankomst direct naar je plekje kan rijden zonder verdere aanmelding. Fijn om te fietsen, afwisselend landschap. Bakker in Kreijenborg (2km), supermarkt Zelhem (ca.5km).
Een zeer fijne plek om een paar dagen te verblijven. sanitair: netjes en schoon. Camperplek: verhard en waterpas om op te staan, met prachtig grasveld naast de camper. Overdag redelijk veel verkeer, ook tractoren, over de weg vlak naast de staanplaats. s'nachts is het rustig. Hoorn, Enkhuizen mooie stadjes om te bezoeken. Heerlijk fietsen van Edam naar Medemblik over de dijk. super dus! Bakker/supermarkt ca. 5km ri. Hoorn
wij hebben hier in begin aug. gestaan. Plekje is goed, maar staan wel dicht op elkaar. Mooi uitzicht op het water. sanitair, doucheruimte heel krap om af te drogen. (badjas gebruiken?) Toilet cassette v.d. camper en grijswater kun je idd legen op de camperplaats gelegen naast de camping dit is geen probleem.
We sluiten ons aan bij de vorige reacties. Mooi uitzicht over de baai. Je kunt ook mooi westwaarts fietsen langs het water naar volgend dorpje. wc papier meenemen naar toilet. De plaatsen zijn enigzins hellend. Aanrader.
Sluit me volledig aan bij de vorige reactie. Rust straalt deze camping uit. Zeer net. Bedoeling was om 1 nacht te overnachten, maar het zijn er 3 geworden. Lozen grijs water kan even wat stuurkunst van de camper vragen, afhankelijk waar de uitstroom opening zit. Prachtig fietsen over het fietspad aan de overkant van de rivier.
ik sluit me volledig aan bij de vorige reactie. Camper verzorging plek aanwezig aan de voorkant van de camping Sanitair gebouw is mooi en ruim opgezet. zwembad aanwezig. rustige camping. Niet alle fiets routes van Google maps zijn begaanbaar.
Mooi gelegen cp. Plekjes aan de sarthe of elders ophet terrein. Plekken met schaduw of met zon. Sanitair gebouw is prima.min puntje is: water regeling van de douche. Soms te heet dan weer even te koud. Maar dit is niet altijd zo. Onze indruk is dat dit misschien komt van de warm water afname op andere plekken. En de waterafname geschied door op een knop te drukken, maar het duurt maar paar seconden, dan opnieuw drukken. supermarkt loopafstand.
Fantastische mini camping. Mooi, en schoon sanitair gebouw. top!. mooi aangelegd. straalt rust uit. mooie omgeving om te fietsen. Winkels in Chaam, ca 1,5 km vanaf camping. Afvalwater via chemisch toilet afvoeren.