@Moonrise
- 2016
- Frankia F-Line I 740 PLUS
- 2020
- Integraal
mooie plaats om te staan. aan de straatkant is de camperplek, daar kunnen denk ik 4 campers staan. binnen de ommuurde P is naast de sani-plek 1 plaats voor een camper. er is toilet/urinoir. voor gebruik van faciliteiten is een donatiebox aanwezig.
op aanraden van eerdere reviews om het plaatsje heen gereden en via smalle, hobbelige zandpad naar de air. houd bordje camping aan, maar vlak daarvoor naar rechts. rustig rijden dan is het prima te doen. heerlijk rustige plaats voor 1 overnachting en om eventueel de omgeving te bekijken. zie internet voor bezienswaardigheden.
nu rustige periode en dus ruime CP. anders met 4 wel op elkaar, ook gezellig😉. toegang is officieel vanaf 15.00 uur omdat de omliggende agrariers dan niet meer met grote machines rijden, dus geen gedoe met camperaars aan en af rijden. vriendelijk ontvangen door eigenaar Erik die het eea heeft opgeknapt en bijgebouwd (bar met terras en tv). enige nadeel zijn de buurthonden die hun terrein bewaken. voor de rest heerlijk rustig.
Sitecode: 19429
mooie camping met goede voorzieningen. plaatsen liggen mooi heuvel op en zijn heel ruim en verhard. op nr 113 sta je op het hoogste punt en kijk je richting Ronda. mooi zwembad met gras, parasols en ligbedden, open van 11.00 tot 19.00 uur. speeltuintje en groot schaakspel. vriendelijk ontvangst, spreken meerdere talen. ronda op de fiets ongeveer 5 min. en goed te doen (elektrisch). pizza gegeten bij restaurant en die was lekker.
mooie camping volledig onder bomen. sanitair keurig netjes. wasmachines/drogers met pin of muntje. afwasgelegenheid netjes maar wat ouder. klein superwinkeltje (nieuw) met daar tegenover een kledingstalletje. achterste helft van camping (nu nog) afgesloten. wss onderhoud en voor de zomerseizoen helemaal open? mooie omgeving voor wandelaars en fietsers.
mooie camping. voldoende ruimte, afgeschermd met groen. sanitair is ok. wasmachines betalen met pin. in de weekenden zijn de prijzen hoger, zie foto's. we zijn hier nu tijdens Corpus Christi en supermarkten en veel winkels buiten de ommuurde stad zijn dicht. weet niet hoe het binnen de ommuurde stad zit daar gaan we nog heen. ook zit er een festival terrein met een (permanente?) kermis vlakbij. door de feestdagen veel lawaai van die kant.
eerste camping die 5 sterren krijgt van ons. TOP! rust, ruimte, groen, vijver met ganzen, ezels, pony's, klein vee, (dieren kijken-niet voeren of in de hokken komen👍) compost, recycling. sanitair maken we geen gebruik van, maar zag er netjes uit. ruime afwas gelegenheid. wasmachine. hier komen we zeker terug!
prima plek voor bezoeken Reims. langs de snelweg en de toe- en afrit hiervan, dus veel verkeersgeluid. van 12-7-2023 om 22.00 uur tot 14-7-2023 04.00 uur verboden te parkeren ivm evenement. ook is er een kermis vanaf 7-7-2023 voor 1 week op het terrein grenzend aan de parkeerplaats.
prima camperplaats. veel schaduw en erg rustig nabij rivier le Cher. binnenkomst met pass'étapes, kaart kost eenmalig €5,00 en is levenslang en kan bij de zuilen opgewaardeerd worden. hierbij dan nog stakosten die hier €12,44 incl stroom is. geen gebruik van sanitair gemaakt dus weet niet hoe dat eruit ziet. sanitair voor camper is prima in orde. plaatsen wel erg schuin
Sitecode: 20250
vriendelijk ontvangst door Boris, spreekt ook Duits/Engels. ruime cp plaatsen, ruime beschutte plaatsen voor tenten. speelgelegenheid. achterop terrein groot gebouw voor sanitair. bij dames 4 douches, 5 toilet, 4 hokjes met wasbak, kindertoilet. sauna en jacuzzi. was- en droogmachine. zag er allemaal netjes uit. sanitair voor camper: vuil- en schoonwater en chemisch toilet, keurig.
2 nachten €52,00 incl. stroom. sanitaire voorzieningen maken we geen gebruik van. keuze uit 5 plaatsen, door begroeiing lastig inrijden. (wij zijn 7.50 mtr lang en 3.35 mtr hoog) door de begroeiing moeilijk om de schotel uit te zetten. sanizuil is buiten de poort. voor €4,00 een munt bij de receptie kopen. zag er vies uit! 300 mtr van strand bij L'Amelie en 2 km fietsen naar Soulac-sur-Mer. Leuke vakantie plaats met mooi strand.
aan de rand van het dorp een grote openbare gravel parkeerplaats, tegen het voetbalveld aan. geen voorzieningen uiteraard, behalve 2 dixi's. wandelroute naar die Bruder-Klaus-Feldkapelle. en nog diverse andere routes. je kijkt mooi over de dalen heen en het is heerlijk rustig.
zonet aangekomen met onze camper van 7.60 mtr. de draai naar de CP is te doen, gewoon rustig indraaien. mooie parkachtige plek met een uitzicht op de Eglise Notre-Dame d'Ecouche. sanizuil ziet er nog netjes uit en op het info-bord wordt je welkom geheten door de burgemeester en nog andere info staat erop.
mooie cpl bij haventje en keurig aangelegd. duidelijke instructie bij de trustbox en veel info voor te doen dingen. keurige plaats en rustige omgeving. 15 minuutjes fietsen naar centrum Leeuwarden. geen sanitair gebouw, wel chemische toilet/vuil water (let op: aparte afvalpunten!) en schoonwater punt.
leuk cp/caravan/tent plekje. geen poespas, eenvoudig. receptie open tot 13.00 uur maar als er voldoende plek is kun je bellen of later alles regelen. loop afstand naar: Zuiderzee museum, binnen stad, Sprookjeswereld Enkhuizen, Enkhuizer strand, park met Hertenkamp aan overkant weg( leuk wandelen met honden). wij stonden plekje 4 met rubber ondermatten, maar ondanks dat wel drassig.
prima cp. Havenmeester is er tussen 15.00 en 17.00 uur, maar als je even belt vooraf dan wordt het hek opengedaan en kun je op de grote parkeerplaats staan. wij hebben uiteindelijk plekje 16 gekozen met zicht op de haven en achter ons de poort naar natuurgebied om te wandelen met de hondjes. Prima te rijden op terrein en mooie fietsroute naar Monnickendam, Volendam en Edam. Geen gebruik gemaakt van sanitair.
net gearriveerd. Je komt voor een hek, maar even het havenkantoor bellen en ze doen het hek open als er plek is. Omrijden is alleen voor bezoekers en leveranciers! 8 plaatsen, mss 9 als ze het middenveldje bezetten. Wij kijken net nog op stukje haven. Ziet er netjes uit. Wij hoeven geen gebruik van voorzieningen te maken, maar buitenkant ziet er keurig uit.
mooie rustige en netjes onderhouden cp. bij een oude boerderij dus daar binnen voor toilet ed is rommelig maar dat hoort erbij. idd voor hondjes 2x 4 euro bijbetalen en voor plek 20 euro. mooie omgeving voor wandel-fiets routes.
hier 2 nachtjes gestaan. heerlijk rustig plekje met allervriendelijkst gastheer en vrouw. ontvangst met appelgebak, heerlijk. voor de avond kon je ook soep bestellen en deze was ook heerlijk. alle voorzieningen goed aanwezig en schoon. mooie omgeving om te wandelen of fietsen. groet Moonrise.
mooie locatie en zo het natuurpark in. Mooie omgeving voor wandel- en fiets tochten. Goed ontvangst. 2 nachten gestaan en merkten dat het rond 12-half 1 al vol staat! Dus wees op tijd.