@Moons

Prima camping. Man bij receptie spreekt een beetje Duits. Op de weg naar de camping kom je geen bordjes tegen. Laatste stukje weg is onverhard. Meteen na de slagboom aan de rechterkant is een loosput maar daar is geen water bij. Toiletgebouw is netjes en schoon en de douches zijn te gebruiken met muntstukken.

Prima plek om een nacht te staan, een rustige plek. In de avond wandelaars, fietsers en vissers. Wij stonden er alleen. Betalen aan de automaat waar je kan kiezen voor een taal. Als je kiest voor tarief 2 dan kan je voor 10 pln voor 12 uur een kaartje krijgen. Je moet wel met munten gepast betalen. Er zijn geen voorzieningen alleen prullenbakken.

De douche is niet gekomen in 2019.

De eigenaren richten zich op camperaars van middelbare leeftijd, 2 personen, die langere tijd willen verblijven. Dit staat vermeld in het schrijven dat je ontvangtEén nacht wordt ontmoedigd door een opslag van € 2,00 per persoon en per plaats. Mocht je besluiten een 2e nacht te blijven dan krijg je de extra toeslag van de eerste nacht terug.