@Mootjesmobiel
Fijne, grote,camping rondom twee meertjes ( zwemmeer en visvijver). Honden mogen daar niet in het water of op ligweide. Wel in rivier die naast de camping stroomt maar die lag zo goed als droog. Prima sanitair zonder apart m/v gedeelte. Wij hadden een mooie plek (29) met veel schaduw. Grote supermarkt op 2 km. Makkelijk camper parkeren.Veel gezinnen.10 ampere zorgde ervoor dat de koelkast lastig aan ging. Lange stroomkabel nodig.
ondanks de goede ligging tov Lausanne en het meer hebben we dit als een sfeerloze camping ervaren. Prettig ontvangst aan de receptie maar de camping zelf is onpersoonlijk. koud afwaswater, wel warme douche en toiletpapier is er gewoon, net als zeep om je handen te wassen. Sanitair aan de zijde van het meer heeft een creepy’s, met name in de nacht. In het weekend bruist het aan het water als je van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse muziek houdt.
Mooie ruime plekken, zelf kiezen, een toiletgebouw. Geen ventilatie dames toilet of muziek. Zou wel prettiger zijn. Wij stonden op plek 805 waar je super uitzicht hebt op de kastelen en rustig staat. Ook genoeg schaduw op de camping. Honden konden makkelijk het water in. Prijs/kwaliteit goed.
Super uitzicht, rustig, aardig ontvangst. Klim naar boven is prima te doen: verharde weg. Water en elektra. Prima voor 1 of 2 nachten. We stonden er met een camper van 7,5 m, twee honden, twee personen, elektra: €27,00.
Algemeen een fijne plek vlakbij het water ( zie je niet vanuit de parkeerplaats). Waterpunt achter hegje richting bezoekerscentrum. Ook automaat met wat ‘nood’ producten. restaurant/ terras op 70 m. Hondenlosloopgebied op 150 m. We hadden een plek vooraan met een stukje gras onder een boom. Fijn met hitte zoals vannacht. Wat minder was is dat er iemand om half 3 in de nacht op onze camper klopte.Dit terwijl er geen hangjongeren waren.