@Moppie36
mooie rustige plek. dank aan de gemeente voor deze voorzieningen. jammer dat de jongeren de ganse nacht door feesten en lawaai maken en flessen en vuil achterlaten. wij komen hier niet meer terug

Dit is een heel leuk plekje. Alles aanwezig en zeer netjes. Er zijn geen bomen dus geen schaduw. Op fietsafstand van restaurant en mini supermarket.

27/07/2018 Aangenaam onthaal door zoon en vader. Plaats te kiezen in zon met prachtig uitzicht of onder luifel. Wij mochten gebruik maken van badkamer met toilet/douche/lavabo. Het zwembad zorgde voor afkoeling. In het restaurant is er geen kaart waaruit je kiest maar er wordt enkel met bio producten gekookt. 7 gangen menu wordt geserveerd incl. wijnen aan 35€ pp. Aanrader voor wie van rust houdt.
29/07/2018 Heerlijk plekje temidden van de natuur en langs de Po. Enkele bomen voor schaduw. Wij stonden hier alleen. Geen voorzieningen. Resto en sportcomplex langs parking. 'S avonds werd er live piano gespeeld in het restaurant wat een beetje sfeer bracht en voor ons niet hinderlijk was. Score 7 owv geen voorzieningen. In het dorp is er wel een serviceplaats. Eddy & Martine