@Mops-on-Tour

Ja
2002

De plaats biedt alles wat nodig is. De ligging direct aan het meer is ideaal. Fietsen en wandelen is nu ook aangenaam en veilig, wat in Italië vrij zeldzaam is. Het lawaai van de drukke weg is een beetje vervelend.

Hier heeft eigenaar Guido alles onder controle. Hij is behulpzaam en aardig en alle dingen die de camper nodig heeft zijn aanwezig. Dit zou 5 sterren waard zijn als het sanitair schoner was en er meer ruimte tussen de stacaravans was. Je bent erg smal en kunt daar ook geen invloed op uitoefenen, aangezien de eigenaar zich het recht voorbehoudt om de Womo zelf te besturen. Het grootste voordeel van de plaats is de absolute veiligheid.

LET OP, dit is geen beoordeling maar slechts een hint. De plaats was gesloten op 14 oktober 2022 De informatie op deze pagina is daarom onjuist. Anders maakt de plaats een zeer idyllische indruk .... we hadden graag willen blijven.

Het plein biedt geen infrastructuur maar is ideaal voor een bezoek aan San Gimignano aangezien de bus, die met de parkeerkaart betaald kan worden, voor het plein stopt. € 11 parkeren plus € 1,50 voor de bus per persoon heen en terug zijn ok. Het is triest dat er natuurlijk kampeerders zijn die hun ontlastingscassette gewoon in de struiken achter de camper kiepen, anders zouden ze 200 meter moeten verplaatsen.

Mooi gelegen plaats met restaurant. Douches, toiletten en de aan- en afvoer zijn niet in goede staat. We moesten in oktober € 30 betalen voor een nacht, wat te veel is voor deze kwaliteit

Een zeer mooie plek met gratis zitplaatsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is directe toegang tot het meer. De weg naar de stad is soms best avontuurlijk "Rietentunnel". We betaalden € 23 per nacht voor alles in oktober 2022 en voelden ons zeer comfortabel. De enige domper is de niet-bestaande wc-bril en de niet-verstelbare douches die behoorlijk koud waren.

Voor een camping dicht bij de stad is het hier redelijk. Sanitaire kamers zijn ok. De faciliteit is vrij uitgebreid. Er is zelfs een leuk hondengedeelte. De mogelijkheid om met de bus naar Siena te gaan is goed geregeld. De pizza in het restaurant was ok, maar de sfeer in het restaurant is minder leuk. We betaalden € 36 per nacht op 9 oktober 2022.

Alles wat nodig is, is hier aanwezig. De locatie is geweldig, heel dicht bij de stad. Jammer dat de douches op 10 oktober 2022 buiten werking waren en er geen warm water was voor de afwas.

Maar het is tijd voor een zeer goede beoordeling. We hebben 11 dagen op deze met liefde beplante camping doorgebracht. Ons perceel was enorm en we gebruikten het zwembad vaak alleen. De operationele familie is buitengewoon aardig en behulpzaam. Sanitair is eenvoudig maar schoon.

Als je van strak houdt en veel mensen nodig hebt, dan is dit de plek voor jou. Grote camping met zeer smalle en kleine plaatsen onder bomen. Relatief lawaaierig vanwege het grote zwembad. Geen directe toegang tot de zee. TV niet mogelijk ivm bomen. Water en riolering niet aanwezig. Door de kleine oppervlakte kon de luifel niet volledig uitgeschoven worden. Slechts in zeer beperkte mate geschikt voor mobiele telefoons langer dan 7 meter.

Een dromerige plek om tot rust te komen. De eigenaar doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen kunnen genieten van het fantastische uitzicht op zee inclusief de zonsondergang. Hij plaatst de voertuigen zeer gewetensvol. Elke staanplaats heeft elektriciteit en water. De staanplaatsen zijn erg groot. Helaas geen douche op het terrein.

Een prachtige plek die alles heeft wat je nodig hebt. Helaas was er een verschrikkelijke muggenplaag. Anders ben je rustig omringd door prachtige planten.

De plaats is erg gehorig vanwege een aangrenzend Freiteitpark en een naburige camping met een dagelijks zwembadfeest tot 22:00 uur. Dicht bij het strand zijn is ook moeilijk met een hond.

De standplaatsen zijn erg klein en de standplaats is vrij duur, bijna € 50 in september inclusief de hond. Het meer ligt echter direct voor de deur.

Het is een eenvoudige parkeerplaats van de pizzeria. Aangezien de pizza geweldig was en aangezien de overnachting na consumptie gratis is, zijn er 4 sterren. In de ochtend kun je zelfs ontbijten.

Zoals mijn voorgangers al zeiden, moet je een voorliefde hebben voor oude dingen. Dan is deze plek een juweeltje. We wilden alleen de nacht blijven, maar konden er geen genoeg van krijgen. Het werden dus 2 dagen en het eten in het struisvogelrestaurant was ok. Ook de goede prijs-kwaliteitverhouding is het vermelden waard.

Zoals altijd voelden we ons op ons gemak op het veld. Het groeit gewoon met je mee als de situatie dat vereist.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De prijs is nu €13,50 of €37,50 voor 3 dagen plus stroom. De plaats is enorm geworden. Maar dit komt natuurlijk door de vraag want het is erg goed ontvangen en zat al erg vol toen we op een donderdagmiddag aankwamen. Helaas gaat de gezelligheid een beetje verloren. Anders wordt alles aangeboden wat nodig is.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een natuurlijke, mooie parkeerplaats, die een beetje oud aan het worden is. Veel stopcontacten werken niet. Een beschrijving of er sprake is van een aan- en afvoer ontbreekt volledig. In maart 2022 kost de staanplaats € 8,00 + € 2,00 voor elektriciteit. 's Ochtends en 's avonds komt er een kassier langs.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De relatief nieuwe camping heeft relatief grote plaatsen met elektriciteit. Alles wat mobiele mensen nodig hebben is verkrijgbaar voor € 7 plus stroom, met een waardebon van € 2 die in veel restaurants in deze prachtige specialistische werkplaats kan worden ingewisseld. Een echte insidertip.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De standplaats kost € 14 plus € 2 per persoon plus € 3 per persoon voor de douche plus € 2 voor wifi plus elektriciteit en eventueel water. Zo kom je voor één nacht al snel 30€ bij elkaar, wat veel te duur is voor een parkeerplaats direct aan een snelweg. Het helpt niet dat de douches geweldig zijn en de operator erg aardig. Het eten in het bijbehorende restaurant "Geweldig" is gemiddeld maar ook te duur (klein biertje € 3,70).

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer ongecompliceerd team. De plaatsen rondom het landgoed zijn niet speciaal gemarkeerd, iedereen staat waar hij wil, met en zonder stroom en dat voor €10 plus een vast tarief van €2,50 voor stroom. De talrijke dierenverblijven rondom het landgoed zijn zeer divers en fantastisch ingedeeld. Het eten op het landgoed was gemiddeld.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De nabijheid van de Rijn is onovertroffen en dat voor € 7,00 per dag. De plaatsen op de eerste rij zijn relatief smal. De toe- en eindzorg zou wat liefdevoller ingericht kunnen worden.

Zeer goede locatie om het technologiemuseum en de stad te bezoeken. Mooie, ruime ruimte met zeer schone douches en toiletten. Fecale afvalverwerking alleen via de inlaat van de vloer. De plaats is relatief duur.

Prachtige plek in de stad en nog steeds erg rustig, behalve voor kleine geluiden van de aangrenzende spoorlijn. Absoluut goede prijs-prestatieverhouding.

De eerste rij aan het water kost € 40,00. Dat is behoorlijk steil. Ook 25,00 € en 2,00 € per hond voor niet eens kottüten of outlet flessen worden aangeboden is de absolute bovengrens voor deze plek. Sanitaire ruimtes en verwijdering zijn ok.

De plaats is ok en heeft een goede locatie met toegang tot de stad en het strand. € 2,80 belasting per persoon per dag en dan zelfs € 0,50 per hond zijn behoorlijk steil.

Geweldige, goed onderhouden plek op een mooie en rustige locatie. Toiletten en douches zijn een beetje schaars, maar eigenlijk verwacht ik deze voorzieningen niet noodzakelijk op een veld. Het prijsniveau is vrij hoog voor een veld. Leuk zou een centrale SAT-toegang zijn. voor recreatie voor mens en hond absoluut geschikt