@Morelo-Freund

- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Sitecode: 197481
Ik kan alleen maar beamen wat de andere gasten al hebben gezegd. Wij zochten ook alleen een plek om te overnachten en zijn uiteindelijk langer gebleven. 😀😊👍👍
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Ja, de reis ernaartoe is wat lastig, maar de camping is het zeker waard. Als je daar geen rust en stilte vindt, vind je die nergens anders. De sanitaire voorzieningen zijn misschien niet de beste, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen omdat ik er geen gebruik van heb gemaakt. Ik kan de camping zeker aanbevelen.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
De staanplaatsen zijn ruim en voorzien van vers water, afvalwaterafvoer en elektriciteit. De prijs is redelijk voor wat je krijgt. Er is een supermarkt in de buurt. Het stadje is erg leuk. Kortom, een echte aanrader.
2023
Super toonhoogte. Grote plaatsen, schoon, geweldig panorama en goede service. Iedereen die hier klaagt, zou zijn eigen parkeerplaats moeten bouwen.
Smalle oprit, kleine plaatsen. Bij de ingang werden we op een noodplek gezet, met de woorden dat als er een geschikte plek vrijkwam, we daar konden staan. Nieuwe gasten reden tot na twaalf uur met hun stacaravans het terrein op. De volgende ochtend vertrokken we. We moesten 35 euro betalen voor de plek, wat schandalig is voor een plek direct bij de ingang. De ruimte is niet geschikt voor grotere Womos
2022
Echt een leuke plek. goed eten en vriendelijk personeel. We zullen terugkomen.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 5 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Leuke plek, hier ben je niet alleen klant, maar ook gast. Super aardig operators stel. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. We zullen terug komen.
Geweldige plek, het beste is de Indiaan op slechts een steenworp afstand.
2020
Goede plek om te verblijven. Eet goed in de herberg. Aardig personeel, al het andere wordt aanbevolen. Ik zal zeker terugkomen.