@Morelo82LB
- Morelo Loft 82 LB
- 2022
- Iveco
- Liner
Noch de parkeerkosten, noch de elektriciteit kunnen met een kaart worden betaald. Een schurk die er kwaad over denkt. De reden hiervoor zijn de extreem hoge kosten die de kaartaanbieders in rekening brengen, wat paradoxaal is omdat je in een restaurant van dezelfde familie met EC kunt betalen. Met 360 parkeerplaatsen en €32 per nacht is dat €11.500 per dag. Ik tolereer dergelijk onbeschoft gedrag van klanten niet. We betalen online met de iPhone of helemaal niet.
Een nette plaats met elektriciteit, riolering, vers water en toiletafvoer. Ook zijn er 2 grote afvalbakken aanwezig. De plaats ligt vlakbij het sportveld. Toch is het vrij rustig. We hebben hier een ontspannende tijd gehad en geven de plaats natuurlijk de volle 5 punten omdat er alles is wat de camperaar nodig heeft. Een geweldige podiumplek voor maar €10.
Gratis, water en afvalwater + stroom voor € . Erg stil. Geweldig restaurant naast de deur. 800m naar de dorpswinkel, ook naar de slager en bakker. Laat geen afval achter in de flessencontainer, maar neem het mee, er is geen prullenbak, de ruimte is vrij. Alleen voor stacaravans! Geen auto's met tenten, geen caravans. We vinden deze plek geweldig en hebben hier een aangename en rustige tijd gehad. Bedankt familie Schell en bedankt Hülben.
Eindelijk een staanplaats zonder douche en toilet, in plaats daarvan met een goedkope prijs. Elke WoMo heeft een toilet. Deze plek wordt ten zeerste aanbevolen. De nabijgelegen snelweg is slechts een beetje hoorbaar en heb je helemaal geen last van. De plek is gemaakt met veel inzet. Er staan struiken en bloemen, dus voor iedere kampeerder is wel een gezellig plekje te vinden. Voor €14 sta je op deze prachtige plek. Geschikt voor mobiele telefoons tot 9 m.
Alles was hier behalve losgeslagen jongeren, er waren geen autoraces en er slingerde geen zwerfvuil rond. In plaats daarvan vonden we een rustige, schone, beschaafde plek. Het enige vervelende is de computer bij de slagboom. Geen creditcards en verder erg moeilijk te controleren. Ook werden 2 EC-kaarten geweigerd. We betaalden toen zoals gebruikelijk in Duitsland contant 🙄. Elektriciteit was inbegrepen. Met dank aan de stad.
Een totale catastrofe, zeker voor de bohémiens die er hun toevlucht zoeken. Je voldoet niet bepaald aan de pijlers van de samenleving. Een Corona-ontkenner en een Reichsburger met een groot blik Faxe-bier (om 9.30 uur) legden ons meteen de "voordelen" van de plek uit. Het was geen werknemer maar een vriend des huizes. Overal hondenpoep en de wateraansluiting 🤮 Slecht. Clientèle en plek passen bij elkaar.
Sitecode: 2026
Vlak, schoon, geweldig uitzicht op het water, rustig en vrij. Daarom 5 sterren. Opgelet, geen overnachtingen voor stacaravans op zon- en feestdagen, stacaravans mogen hier blijven staan en overnachten van maandag tot zaterdag !!!!!!
Deze plek bestaat niet. Het is een parkeerplaats voor auto's. Kom hier, ze zullen je uitleggen dat je hier niets te maken hebt met de stacaravan. We vroegen een politiepatrouille die toevallig aanwezig was, het is geen parkeerplaats.
Twee keer betaald, slagboom blijft dicht! Aanwijzingen voor grote mobiel the pure horror.
Eerst en vooral wil ik zeggen, ALLEEN tot 7,5 ton en in geen geval 3 assen. We wegen maar 5,5 ton maar hebben een mobiel met 3 assen. Dit is te rechtvaardigen met de ondergrond, wat natuurlijk waanzin is, want achter de heg, in werkelijkheid maar 3 meter verderop, mogen we op een parkeerplaats op hetzelfde weiland staan. Ik begrijp de 7,5 ton, maar 6 wielen leggen minder druk op het gazon dan 4 wielen.
gratis, schoon, centraal. Daar zijn 5 sterren voor. Fijn dat de community dit gratis aanbiedt.
Grote vrije ruimte, elektriciteit kost 10€ per 24 uur. Wij hebben er erg van genoten.
Goede tussenstop. € 13 inclusief water, afvalwater, toiletafvoer en elektra. De camping is schoon en netjes en er is een leuke kleine supermarkt in de buurt die geopend is van (maart tot november). Even 1 km richting Ondres rijden, meteen rechts. De eigenaar spreekt Duits, je kunt er zelfs pakketjes naartoe laten sturen. Op het strand is een geweldig restaurant "La plancha du pecheur" heerlijk eten, uitstekend personeel.
Een geweldige plek om rustig te slapen en olijven, olijfolie en andere lokale producten van de boerderij in te slaan. Helaas staan sommige campers met aanhangwagens op hun staanplaats, hoewel dit onwenselijk is. Parkeer bij de vijver alleen zonder aanhangers, de auto's en aanhangers dient u bij het bedrijfsgebouw te parkeren. Er zijn 9 plaatsen en de maximale voertuiglengte is 8 m. Als u gekoppelde voertuigen ziet, neem dan contact op met de winkel.
Een geweldige plek. Onze vrienden zijn hier en het is altijd leuk om hier te zijn. Leuke uitbaters, schoon sanitair en een gloednieuw zwembad. Het restaurant is een hotspot voor fijnproevers, geen toeristische trekpleister voor Greti en Petli. Hier ontmoeten Spaanse gezinnen elkaar in het weekend. Het is de moeite waard, ook al moet je minstens een week van tevoren reserveren. De plaats tolereert geen dieren, een duidelijk voordeel. Een plek om te ontspannen. Bedankt
De plek is prachtig gelegen en wij (53) voelen ons hier erg op ons gemak. Het management en alle medewerkers zetten zich altijd in om het de gasten naar de zin te maken. Het restaurant Blue House is onze ster hier op de site, gewoon heerlijk. Vervelend zijn alleen seniele senioren die tegen alle regels in katten voeren en 's ochtends om 11 uur al een kopje thee drinken. Maar niemand leeft voor altijd. De baan is een van de mooiste aan de Spaanse Middellandse Zeekust.
Een geweldige chique plek met modern sanitair en een mooi, zeer goed onderhouden zwembad. De percelen waren erg groot en hebben elektriciteit en water direct op het perceel. De receptie was erg vriendelijk en meegaand. We komen graag terug. Er zijn ook goedkopere plaatsen voor ongeveer € 20, die niet zo comfortabel zijn als de plaatsen die ongeveer € 30 kosten. Voor elk budget is er wel een mooie plek.
je kunt kiezen uit verschillende grootte standplaatsen (ook met of zonder schaduw) en vervolgens het bijbehorende bedrag betalen. Super goed!!! Sanitaire voorzieningen zijn voldoende, schoon en modern. Personeel is erg aardig en behulpzaam. In de supermarkt krijg je alles wat je echt nodig hebt. Zwembad is goed onderhouden en voorzien van ligstoelen. een geweldige plek die alles heeft wat een camper nodig heeft. Graag weer!!
Campers verboden - incl boete
we parkeerden bij de auto's, want waar de andere mobiele telefoons waren, zouden we de krikken, 20 cm diepe hakken en gaten hebben afgescheurd. Het klooster is prachtig en we hebben daar gegeten.
De plaats heeft alles wat je nodig hebt, heel mooi ingedeeld, MAAR er zijn meer honden dan stacaravans. De minder getalenteerde hondenbezitters laten hun Schnuffi's overal plassen, ook tijdens het ontbijt, direct voor de stacaravan van de buren. De honden worden steeds meer en tegelijkertijd worden de eigenaren steeds meedogenlozer. Ik hou van honden, we hadden altijd honden, maar je kunt de hond gemakkelijk laten plassen op 100 meter van het veld.
Voordeel: Eindelijk een camperplaats zonder toiletten en douches. Deze toiletgebouwgekte maakt elke parkeerplaats duurder. Heb je ooit een stacaravan zonder toilet gezien? Niet ik. Hier heb je alles wat de camper nodig heeft, stroom, water, afvalwater, toilet lediging en een betaalautomaat. U kunt dus op elk moment aankomen of vertrekken en hoeft niet te wachten tot de lunchpauze voorbij is.
Dit is een van de topplekken aan de Oostzee. Eindelijk een parkeerplaats waar ik op de website kan zien voordat ik aankom of er plaatsen beschikbaar zijn en hoeveel. Prima, er zijn geen reserveringen, als je denkt dat reserveren noodzakelijk is, ga dan naar een camping. Eindelijk een parkeerplaats waarop ik alleen betaal voor de service die ik gebruik. 1a schoon en redelijk goedkoop voor 19 €.
Eenvoudig en geweldig. Bij de receptie wordt u hartelijk begroet met een glimlach en een goed humeur. De percelen zijn van verschillende grootte, dus iedereen zal vinden wat ze nodig hebben. We hebben een geweldige brede ruimte gevonden voor onze 8.70m. Ook hebben we de luifel van 3 meter kunnen verlengen. De plaats kost € 13,50 voor 2 personen plus spa-belasting. Elektriciteit is gemakkelijk beschikbaar op elk perceel, water, riolering op het VE-station.
De familie Weller was erg meegaand en we vonden de plaats leuk. Er is een leuk restaurant op het plein dat de familie runt. We komen in ieder geval terug.
Tickets zijn direct verkrijgbaar bij de parkeerautomaat bij de ingang. je hoeft niet te lopen naar de thermale baden!!!
Sitecode: 92026
Echt een geweldige plek met zulke aardige operators. wij komen er graag. Absolute rust.👍
Pure horror, we waren hier 2 dagen, elke dag van 12.00 tot 19.00 uur hoor je hetzelfde ritmische gebrul, het heet technomuziek, honderden jongeren belegeren het strand en vernietigen elke ontspanning. Niets werkt zonder boem boem muziek. Daarnaast hadden we voor €35 per nacht iets anders verwacht dan een stoppelveld. Er is hier niets leuks, je staat dicht bij elkaar, een struik niets. Het diner is een hel. Frituur
Sitecode: 62092
Zonder voorbehoud aan te bevelen. We voelden ons zeer comfortabel.
Al snotterig aan de telefoon en een teleurstelling ter plaatse. We zijn nooit kleinzielig, maar deze prijzen betaal ik alleen aan het Bodenmeer, vooral omdat daar eigenlijk alleen maar bos is.
De locatie is geweldig, schepen kijken direct uitzicht op de Rijn is bijna gegarandeerd, zelfs op de 2e rij. Er zijn geluiden waar schepen en treinen gaan, maar er zijn ook geluiden in het bos, vogelgezang en ritselende bladeren, sommige mensen hebben overal last van. Noch het scheepsverkeer, noch de trein stoorde ons. Wat ons zeer negatief is opgevallen, is dat we het hebben over diensten, waaronder het digitaal kunnen betalen in 2022. Ik wil Apple Pay
Ik had graag 6 sterren gegeven. Herr Moll heeft zo'n mooie parkeerplaats en als hij er zelf is, word je meteen vriendelijk begroet bij de ingang. Een welkomstmap met leuke tips krijg je er gratis bij, echt knap gedaan. Deze plek is een van de topplekken in NRW en natuurlijk als favoriet opgeslagen in ons navigatiesysteem. 16 A elektriciteit, water, afvalwater, boeken, thee, toeristenkaarten, bloemen, er is alles waar je blij van wordt
De bediening van de kaartautomaat is voor 5-jarigen heel begrijpelijk, maar kampeerders kunnen helaas niet goed uitchecken. Ik kan het pand op elk moment verlaten, er zijn geen drempels. Helaas blijft de ruimte pas na 24 uur beschikbaar voor anderen. Degenen die vertrekken, moeten hun stoel vrijgeven met de code. Nu zijn kampeerders echter niet sociaal en zeggen tja, ik wel
De A-plaatsen op de camping zijn gewoon geweldig. Ze kosten slechts 4€ meer dan de parkeerplaats en je hebt altijd een mooi stukje weiland voor jezelf en zelfs elektriciteit - water - afvalwater op het perceel. Als de receptie gesloten is, kunt u bij de automaat reserveren en pinnen. Deze plek is ideaal om de stad te bezoeken. Zeer schoon en goed onderhouden.
we betaalden en vertrokken onmiddellijk. het stinkt verschrikkelijk. We moesten nog steeds volledig betalen, ook al was het verblijf slechts 4 minuten. echt walgelijk.
Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. De plaats is goed onderhouden en een echt rustige en harmonieuze plek. Nu in april begin mei slechts 20% bezet. Er zijn waterkolommen om de 20 meter en elektriciteit is minimaal inbegrepen in de aanbieding van €16 van Acsi. We vinden de plek geweldig en hopen dat het altijd zo mooi zal blijven als we het hebben gevonden.
Een geweldige plek. U bevindt zich direct naast de wijnmakerij, zeer idyllisch, water, elektriciteit, afvalwater en toiletafvoer beschikbaar. U staat rechts van het landhuis met direct uitzicht op de wijngaard. je moet zeker het menu bestellen. Dat was bijzonder lekker.
Zeezicht gegarandeerd- Dit is de mooiste plek die we in de afgelopen 2 jaar hebben ontdekt. Alles is zeer goed onderhouden en de operators zijn erg vriendelijk en spreken ook Duits. De plaatsen zijn ongelooflijk, groot genoeg en een uitzicht als uit een reismagazine. Op het plein is een kleine bistro, waar u 's avonds een fles wijn kunt drinken en later vanuit de camper kunt genieten van het Atlantische panorama. 1000% aanbeveling
Wat een paradijs. We werden heel vriendelijk ontvangen en mochten een vrije zitplaats uitkiezen. De 102 is lekker groot en ligt lekker in de zon. Er zijn prachtige struiken en hagen en je kunt de vogels horen fluiten. U kunt stokbroden bestellen voor de volgende dag. Water en elektriciteit op de staanplaats. Wasmachine en droger zijn ook aanwezig en super schoon! We zijn 100% blij om hier te gast te zijn. Absolute aanbeveling met Acsi 22 € Geweldig.
45° 33' 22.3" N, 0° 56' 42.3" W
Groot, rustig en direct ter plaatse. Wij staan voor een overnachting en de plek is daar ideaal voor. Overal lantaarns, redelijk vlak en niet in de modder.
De plek is de puurste ontspanning en ideaal om bij te komen van de drukte. Er werken hier hele, hele aardige mensen, ze kunnen de was inleveren bij de receptie, voor slechts 5 € was deze was binnen een uur vlekkeloos schoon. De plaats is erg netjes en je kunt zien dat een geweldige familie hier plezier heeft op het werk.
Campers verboden
De plaats zal een parel zijn. De opererende familie heeft veel gewerkt en de plek verandert, maar dat doet niets af aan de ontspanning. Vrijwel alle vaste parkeerplaatsen zijn platgewalst en er is een heuse camping en vooral een stacaravan-site ontstaan. Ik heb bewondering voor de familie, want het was zeker niet gemakkelijk. Zoals je op mijn foto's van het restaurant kunt zien, heb je een goed gevoel voor "Duitse gezelligheid" en
We zijn altijd blij om hier te zijn en voelen ons hier meteen thuis. Het goede gevoel begint al aan de telefoon, altijd vriendelijk, altijd op de een of andere manier proberen de wensen van de klant te vervullen. Zelfs toen alles volgeboekt was, vonden de medewerkers toch een rustig hoekje voor onze 9 meter gsm. Dit keer blijven we 6 dagen en genieten we van het leven in deze rustige jachthaven. Het terrein is zeer goed onderhouden en er is zelfs een café.
Geweldig uitzicht op het water en echt een mooie, schone plek. De lieve gastvrouw en je hele gezin zijn van harte betrokken. Als gast is er elke euro waard.
Geweldig, want er zijn geen honden - nergens. Mooi aangelegd direct aan het strand. Heel vervelend: elke dag rijdt er een groene bimmeltrein over het plein met ondraaglijke muziek, rijdt er nu niet mee, een medewerker rent met feestmuziek van de blokfluit over het plein en roept iets in zijn microfoon. Als dat is uitgeschakeld, is dit echt een geweldige plek. Beste bazen - de gasten zoeken rust en stilte en in de winter zijn er bijna geen feestgangers
Het bovenste deel van het veld is luchtiger en heeft overal water / riolering. Dat bestaat niet op het onderste gedeelte (aan zee). Het sanitair is redelijk schoon. De plaats leeft voornamelijk van het personeel, werkelijk elke medewerker is er voor de gasten en altijd vriendelijk. Vervelend: 1. Er komt elke dag een vuilniswagen omdat de gasten te comfortabel zijn om het afval zelf naar de container te brengen. 2. Elke dag luide muziek vanaf de stoel naast de deur. Geweldig: direct aan het strand
De plek is zo mooi direct aan het meer en heel rustig. Het operatorpaar is bijzonder beminnelijk. Altijd een mooi woord en je doet wat je kunt. Geen wonder dat er zoveel terugkerende bezoekers zijn. Ik wilde maar 1 dag blijven, maar het werden er 6. Veel dank aan de Stuttgart Carthagos die naast Helga Paul en Manfred stonden.
Toewijzing van de plaatsen Horror. We stopten en vroegen eerst. We zijn te lang met 8,20. Een ander mobieltje reed door de slagboom 9 meter een plekje gevonden en zei tegen mij, helaas was je zo stom en vroeg, we reden eerst naar binnen en daarna ingeschreven. Reserveren is ook niet mogelijk.
Omdat we nooit toiletten en douches buiten de camper gebruiken, krijgt de plaats 5 sterren. Door de kavels kan de luifel volledig worden uitgeschoven. Alle stoelen hebben elektriciteit, soms heb je de rol van 25 meter nodig. Het is erg stil, erg schoon en gemakkelijk te bereiken. We bleven 2 dagen. Het kost slechts € 10, - per dag inclusief stroom. Als je de plaats niet minimaal 4 punten geeft, moet je thuis blijven. Kantoor bezet vanaf 18.00 uur
Er is een bakkerij op 2 minuten lopen en een kruidenierswinkel. Ruimte voor 5 gsm's. 2 plaatsen zijn iets langer, het zou geweldig zijn als er geen klein busje was. Denk altijd een beetje aan andere kampeerders. Het is daar erg rustig en schoon, de lichten gaan om middernacht uit, wat fijn is want dan kun je lekker slapen met het raam open. Het is gratis, ik wil 8 euro betalen. Hou het schoon.
5 sterren zijn nog steeds niet genoeg. De hele zaak is bijna niet te geloven. De plaats is erg mooi, de percelen zijn groot, zo groot dat er gemakkelijk 2 auto's naast ons kunnen staan met de luifel uitgeschoven. Het personeel is uiterst vriendelijk en er wordt elke ochtend vers gebakken producten geserveerd. Sanitairgebouwen schoon en comfortabel. Op 2 minuten afstand een meer en 5 km fietspad (helemaal geweldig om langs de rivier te rijden) ga je de stad in. Het is daar zo mooi! ❤️
Rustig, gemakkelijk te vinden en centraal
Sitecode: 19398
Permanent gesloten 30/08/2020
Gesloten
Onder geen omstandigheid. Rijd nooit met een mobiel van 8 meter. Anders moet je 1 kilometer achteruit rijden. Je kunt daar niet heen. De foto's zijn niet correct. Overal grote stenen zodat niemand daar mag staan. Meestal levensgenieters in het busje Het was het ergste !!!!!
Het eten in het restaurant was vers en lekker. Het was lekker, de prijs was erg goedkoop en de service was geweldig. Supermarkt is een grap, wc-papier, uien, melk. Al met al schoon, lekker maar te duur voor 1 nacht voor € 37,30. Bij aankomst extra gevraagd € 31,50 en € 6 extra. Veel vaste kampeerders!
Gewoon geweldig
Vriendelijke ontvangst, behulpzaam, een echte gastheer. Alles is heerlijk verzorgd. Er is ook gas en broodjes, zelfs elke dag verse, zoete dingen. Het sanitair is 100% schoon. De ligging is goed. Wie deze plek minder dan 9 punten geeft, is niet eerlijk. Ik zal daar weer uitrusten en hartelijk dank. Slimme huur 24 uur / 30 €. 👍
Gewoon geweldig hier, je let op absolute rust, geen skatboards, geen balspellen, geen muziek. Hier kom je tot rust. Het is heel erg schoon en de tuin is heel goed onderhouden. Niet geschikt voor gsm's hoger dan 3.30. De maatregelen van Covid 19 zijn voorbeeldig geïmplementeerd. We voelen ons erg veilig! Supermarkt is geweldig helaas geen fruit geen groenten. Afvoer van grijs water alleen in de rijrichting links
Pas op dat u het navigatieapparaat niet volgt, we waren in smalle straatjes. Rijd over de hoofdweg naar de haven en volg de borden naar Puerto. Je komt door een steegje met voorbijgangers en restaurants aan je rechterkant moet de blauwe huisvismarkt zijn. Dan heb je gelijk. Als je het plein verlaat, eigenlijk op zeer steile wegen van meer dan 10% - wij om 9 uur hetzelfde als de heenweg👍
Sitecode: 20634
De oudere dame (telefoniste) was niet erg vriendelijk en zei dat we alleen tegenover de receptie mochten staan omdat we te groot waren. We konden ook niet naar andere vrije plaatsen kijken. Als je met een VW-bus rijdt, ben je zeker welkom. Morelo en Concorde volledig uitgesloten. Bij Hymer, Dethleffs en Carthago krijgt u bovendien een parkeerplaats zonder zicht aangeboden.
Sitecode: 19274
Geblokkeerd door langkampeerders die er 2 jaar hebben gestaan of hun stacaravan daar parkeren omdat het gratis is. Er hangt daar een hoop schroot, iemand smeekt omdat hij je de parkeerplaats laat zien, kinderen van zigeuners en het is daar keihard. Het ergste dat ik ooit heb gezien Ik laat mijn stacaravan daar geen moment staan.
Een geweldige plek, weinig kinderen, bijna geen honden en een geweldig uitzicht. De trein stoorde me niet. Helaas worden plaatsen vaak slecht beoordeeld omdat er geen paden in de buurt zijn om te wandelen of omdat er geen kinderbad is. Dat is precies wat we leuk vinden. Niet elke plek hoeft een paradijs te zijn voor kinderen en honden.
Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, behulpzaam personeel, onze 25 meter lange kabel was net genoeg en we zitten heerlijk op de heg van de Steulküste in de achterste rij, maar van daaruit uitzicht op zee. Je moet het hier gewoon mooi vinden. 1 punt aftrek voor de smalle ingang en de stroomaansluitingen. De rest is 100% en het geld waard.
Heel aardige en behulpzame ontvangst. Beter wordt het niet. Maar er zijn alleen jonge mensen. Tot 23:00 uur wordt er vaak tussen de campers gevoetbald. Onze € 200.000 mobiel werd twee keer geraakt door voetbal, daarna werd ik boos en schold de Nederlandse tieners uit. Sport ja, rust en ontspanning nee. Een boek lezen is niet mogelijk. Skateboarden, ja.
Deze plek is bijzonder mooi. Heel netjes, kalm en ontspannend. De baas van het plein heeft altijd een aardig woordje en we mochten om 13.15 uur naar het plein komen. Ga daarheen. We zullen terug komen.
Lelijk, alleen een werkende waterafvoer die helemaal vuil was. Gooi in geen geval watertanks weg. Je vult direct bij de chemische uitloop. Sommigen hebben je cassette daar gespoeld. Het is niet erg smakelijk. Ik denk dat de plaats wat meer liefde nodig heeft, ik zou ook 10 € betalen. Maar zo ziet de plek er somber uit. De stad is daar echter heel erg leuk 10 punten voor.
Romantisch rustig schoon aan het water! Gewoon zooo leuk en gratis. Let op: we staan onder bomen op 3,30 m hoogte is voorbij. Geen Morelos en Concorde of andere vrachtschepen. Eigenlijk gewoon campers. Lang parkeren is ook toegestaan.
Centraal in de oude stad, die heel erg mooi is. Mooie oude huizen, leuke winkeltjes en restaurants. Maar de parkeerplaats is niets. Lelijke, strontstapels overal onder de bomen, soms zeker niet alleen van honden. Niet geschikt voor mobiele telefoons van meer dan 7 meter tenzij ze zijn waar de bussen zijn. Geen schaduw, alleen brandende zon. In de WoMo 45 graden.
P2 is leuker dan P 1 en er is ook satellietontvangst. Helemaal vooraan op P 1 is constant verkeer. Al het andere beschikbaar.
Sitecode: 92026
Ik noem dat een geweldige locatie. Tegenover is een parkeerplaats bij de haven, waar de WoMo's dicht bij elkaar staan, omdat deze vol is. Hier sta ik langs het water. Elektriciteit € 2 vast tarief douchen wat ouder maar schoon. We voelen ons comfortabel voor € 19. Zeer vriendelijke telefoniste, hartelijke ontvangst, vrije stoelkeuze. Wilde morgen doorgaan, nu wordt het 3 nachten. dank u
Zeer geweldige plek, er is ook elektriciteit en de wijn is bijzonder goed. We komen hier graag.
De volgende ochtend zijn er zeker sporen van de dronken feestgangers op de camper. In de vroege avond zitten daar 15 tieners met bierkratten en luide muziek. Ik overnacht daar zeker niet in de camper van € 180.000. Met de T 4-bus was het absoluut grappig. Snel weg.
Super goed
Een geweldige plek en het mooiste en schoonste sanitairgebouw aan de hele Duitse kust. De enige suggestie voor verbetering is 5 € voor elke hond. Ondanks alle liefde voor dieren mag het geen hondenparadijs worden. Alles is aangeplant, veel mooie heggen, bloemen en bomen. De paden zijn schoon en het personeel is vriendelijk. U zult hier een heerlijke vakantie hebben.
De oprit is een beetje verborgen, je moet de parkeerplaats vrijwel besturen vanaf daar krijg je het veld. Het veld kon in het voorjaar een paar ton nieuw grind gebruiken, anders was alles prima en gratis tot 19 uur. Elektriciteit Water en afvoer zijn beschikbaar en werken.Het cursusgeld kan ook worden betaald met een pinpas. We houden van de plaats.