@Moreloweber

- Iveco
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
⭐⭐⭐⭐⭐ Een perfect ontworpen camping met veel aandacht voor detail! Zeer rustige locatie met een prachtig uitzicht op het kasteel. De vriendelijke eigenaren steken hun hart en ziel in alles wat ze doen en staan altijd klaar om te helpen als je iets nodig hebt. Je voelt je hier gewoon helemaal op je gemak. We komen zeker terug!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een prachtige plek! 😍 De eigenaar moet zelf zeker een fervent kampeerder zijn, want het heeft echt alles wat je je maar kunt wensen. Ik zou mijn kampeerplek precies zo inrichten. 🚐❤️ Heel erg bedankt voor deze geweldige plek! 🙏
Maart 2026
Overnachten is hier toegestaan als u zich van tevoren aanmeldt bij restaurant La Bodega en er ook dineert. Het eten is sensationeel en een echte aanrader. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Ze hebben echter liever niet te veel campers, omdat hun andere gasten ook parkeerplaatsen nodig hebben. U kunt La Bodega bereiken op +49 8131 277735, bijvoorbeeld via WhatsApp.
sensationeel
Een prachtige plek met zulke vriendelijke eigenaren, Heidi, Marc en familie. We komen zeker terug. Een fietstocht naar de zee met zijn lange zandstrand. Een droom.
Een hele fijne, goed verzorgde plek met een fantastisch restaurant. We wilden eigenlijk maar twee nachten blijven, maar omdat het zo mooi was, hebben we spontaan ons verblijf verlengd. We komen graag terug. Dank jullie wel.
Geweldige parkeerplaats, zeer vriendelijke beheerder. Ik kom graag terug. 😃🍀😃
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een droom hier met zulke aardige operators Nelson en Reimund. Bedankt voor de sensationele wijnproeverij en het heerlijke eten. We wilden eigenlijk één nacht blijven, maar het werden er uiteindelijk twee. We komen zeker graag terug.
2023
prachtig rustige plek op 2,5 km van het kasteel. geen elektriciteit, water en riolering. we zullen terugkomen.
mooie rustige ruimte met vuurplaats. spontaan twee nachten gebleven. Moose Park is met de fiets in 30 minuten te bereiken. Wij adviseren. erg aardige telefoniste. Bedankt.