@Morgenrood
- 2018
Juli 2026
Op de camping zijn er een paar veldjes met een vijver voor tijdelijk verblijf. De rest van de camping is voor vaste gasten. Rustige plek en perfecte tussenstop voor de route naar Scandinavië. Bij het Griekse Restaurant op de camping kun je goed eten en wanneer je wilt zwemmen is er een buitenbad. Wij betaalden €30,- voor ons busje zonder stroom. Douchen en zwemmen is gratis voor camping gasten.
Echt een hele goeie camping, ja het is duur maar je krijgt er ook wat voor. Mooie plek bij goed weer kun je er fijn zwemmen met trapjes en duikplanken dit is openbaar terrein maar direct grenzend aan de camping. Heel goed sanitair. Ideale ligging voor de boot en bezoek Kristiansand. Wij hebben ook de reuze( 2 persoons) Piza gegeten, heerlijk.
Juni 2026
Sitecode: 20164
De camping ligt aan de andere kant van de fjord zodat je geen last hebt van verkeerslawaai. Fijne plek, lekker rustig en goed sanitair. De afwas plaats is niet overdekt maar verder is het prima, koud en warm water. Je kunt lekker wandelen langs de fjord, zwemmen is lastig, het is te steil.
De plek is heel mooi en rustig. s’ Nachts is het hier doodstil, lekker wandelen naar het meer waar je eventueel kunt zwemmen. Aardige enbehulpzame jonge vrouw.
De plek is goed, maar de voorzieningen zijn zeer matig. Doucheruimte was afgesloten omdat die kapot was, maar korting op de prijs krijg je niet. De man heeft meer liefde voor geld dan voor z’n camping.
Wij hebben hier genoten, mooi sanitair en een mooie omgeving. Met de Flåm trein geweest en lekker gewandeld. Trein is wel duur. De camping is ook niet goedkoop maar wel top! Wij betaalden met 2 personen en stroom 570 NOK
Sitecode: 196139
Wanneer je goed kunt wandelen is het hier fantastisch. Puffins en andere vogels bekijken en van de natuur en mooie uitzichten genieten. De man die je een plekje geeft is een aanwinst voor deze camping. Wanneer hij er niet was werd het een puinhoop. De camping is erg geliefd en niet te groot, hij zorgt dat iedereen een goed plekje krijgt. Sanitair voldoende maar wel verouderd.
Goed modern sanitair, keuken en wasmachines. Alleen de capaciteit is krap zoals bijna overal in Noorwegen. Voor de vissers is er een speciale keuken om de vis schoon te maken. Vriendelijke en behulpzame leiding.
Sympathieke Camperplaats, met liefde gemaakt. Er is zelfs een barbecue hutje waar je gratis gebruik van kunt maken. Ja, het enige minpunt is het grote bedrijfspand achter je maar wanneer je voor je kijkt heb je een prachtig uitzicht. Je kunt ook niet alles hebben voor 300 NOK
Mooie plek, goed onderhouden camping. Alleen zeer beperkt aantal en kleine ruimte in de WC. Lekker gegeten in het restaurant. Restaurant maandag en dinsdag gesloten. Prijs camping NOK 335 zonder stroom.