@Mork-en-Mindy
Sitecode: 92084
geen enkele ster waardig, geen enkele aanduiding van en over de camperplaats, alleen naast tractor vol mest mocht je wel parkeren. dit heeft niets wat een camperaar zoekt.
we zijn erg hartelijk ontvangen op Landgoed Geuzenbos. De broodjes van de camping zijn lekker en dit hele weekend smaakt naar meer. vanmiddag gaan we met de fiets kamp Westerbork bezoeken en nog even wandelen in het bos. Een pareltje midden in Drenthe.
Dit is werkelijk een pareltje in Brabant. We werden hartelijk ontvangen en begeleid naar een schaduwrijk plekje. Voorzieningen zijn erg compleet en zeer schoon. Het sanitair is ruim, schoon en modern. Komen zeker terug.
Dt is werkelijk een prachtige locatie. De rust is overweldigend aangenaam en het uitzicht adembenemend. De eigenaren doen er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. Hoe klein dan ook, er is alles wat je kunt wensen, schoon modern sanitair, een bar, een restaurant, verwarmd zwembad met ligstoelen, winkeltje met verse eitjes. En grote schuur is omgebouwd tot speelhonk. En elke ochtend verse croissants op je tafel. En topper!!
Helemaal top, rustig schoon, vriendelijk, komen helemaal op adem. Volop genieten