@Morris-on-the-road
Prachtige camping gelegen in het bos. Veel verschillende plekjes verspreid over het grote terrein. Sanitair is netjes en schoon. Prettige ontvangst aan de receptie. Er is een gezellige ruimte waar je kunt zitten en een mooi terras. De bar is ook in het laagseizoen geopend en in het weekend kun je pizza eten. Wij betaalden met Huttopia kaart €19 voor 2 personen en hond. Aan de overkant van de camping is een groot en omheind hondenlosloopgebied.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Leuke kleine camping, prettige sfeer. Goed sanitair. Er zijn sinds enkele jaren nieuwe eigenaren die nog volop bezig zijn de camping verder op te bouwen. Het restaurant was helaas op de dag dat wij er waren gesloten: zag er wel gezellig uit. Uitstekende wandelmogelijkheden vanaf de camping. We betaalden € 21 met ACSI kaart. 's Nachts wel veel last gehad van blaffende honden uit het dorp.
2023
Op zich best een leuke plek maar in de zomer stampensvol. Met zoveel mensen zijn de toiletten al snel niet fris meer. Je kunt goed wandelen vanaf de CP. Stuwwaterval erg hoorbaar. Je mag overigens ook op het kleinere veldje aan de overkant staan en zelfs op het parkeerterrein van het museum. Allemaal 24 uur
Het is inderdaad een prachtige plek maar geen camperplek. Er zijn een paar parkeerplaatsen voor wandelaars. Je kunt er natuurlijk toch gaan staan maar op een mooie dag maak je het de wandelaars dan wel moeilijk om hun auto te parkeren.
Dit is geen camperplek maar een klein open plekje langs een drukke weg.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Leuke camperplaats die gerund wordt door vrijwilligers. Keurig wc'tje en water beschikbaar. Superleuk met kinderen: mooie speeltuin en een goed zwemmeer. Aantal kampeerplaatsen en een paar hutten. Toen wij er waren was er niemand, alleen overdag wat plaatselijke bezoekers voor de speeltuin en het meer. Grasveld wordt flink drassig na een regenbui. Directe omgeving is niet bijzonder, stukje rijden verderop wel prachtige wandelpaden.
De plek is heel mooi maar na een dag flinke regen wordt het enorm drassig. Wij zijn om die reden toch maar doorgereden.
Heerlijk plekje aan het water. Wij hebben er 3 nachten heel fijn gestaan. Overdag is het gratis, voor de nacht betaal je 150 kr. Campinggedrag is gewoon toegestaan. Er zijn geen voorzieningen. In het koffietentje waar je ook voor de nacht kunt betalen, kun je wel water halen (zak/fles/jerrycan). Supermarkt vlakbij. 's Nachts erg rustig.