@Mosjes
- 2020
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Alles oké, niks op aan te merken, prachtig sanitair. Mooi vertoeven tussen de perenbomen en een prachtige bloemen tuin. Het geluid van de weg neem je op de koop toe, het was nu oogsttijd dus iets meer zwaar verkeer.
Juni 2026
Prima camping met goede faciliteiten, ons grote probleem was plaats 201 naast een mechanische vuilcontainer. Deze maakt nogal wat lawaai en met de temperaturen van nu stinkt hij ook . En ja wie vind het nodig om ‘s nachts om 1 uur zijn vuil in de container en glasbak te mikken. Na klagen de volgende dag een andere plaats gekregen.
prachtige camping en haven, alles top . waar “ Paulus de boskabouter “ is geweest weet ik niet, maar niet hier. Denk dat Paulus een nieuwe bril nodig heeft 🤓 Super stekkie.
prima camper plaats, maar daar zijn de meeste het wel mee eens, plus punt is supermarkt heel dichtbij, openbaar toilet bij Jumbo en schoon . Koffie corner bij Jumbo 👍 . Geen negatieve opmerkingen.
Januari 2026
camperplaats is nieuw, natuurlijk zijn er wat verbeter puntjes, maar al met al een prachtige locatie met gedreven eigenaren.
Voor bezoek aan Valencia een top camping, nu alles een beetje op de schop . Bar, Winkel en zwembad wordt vernieuwd. van 15 december tot 15 januari is de camping dicht. super fietspad naar Valencia, ga hier zeker terug komen .
Vier dagen werden 6 dagen, mooie relaxte camping met een prachtig uitzicht, zwembad en alle voorzieningen die je nodig hebt. Deze plaats ga ik zeker nog meer bezoeken. En de toegangsweg valt reuze mee .
Een foto toegevoegd aan een locatie · 10 maanden geleden

hoezo in the middle of nowhere, gewoon langs de doorgaande weg. mooie grote supermarkt, prachtig restaurant met pint off Lager. oké het is een beetje stoffig en dat komt hoofdzakelijk door vaste, over het algemeen Engelse seizoen plaatsen . mooi zwembad dat op 30 november sluit.
Alles was prima, broodjes service, prima sanitair, goed lomp en stevig, fijne douches. dicht aan zee. leuke fietsroutes naar Roquetas of Almería. Niks op aan te merken.