@Moterschip
- 2014
Oktober 2026
2 foto's toegevoegd · 8 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Wát een heerlijke plek en relaxede eigenaresse. Zij is dierenarts en heeft 28 prima verzorgde katten.Je mag zelf een plek uitkiezen tussen de olijfbomen. Prachtig uitzicht. Mooi zwembad. Naar het mooie Syracuse is te fietsen vanaf hier. Taxiservice 20 euro enkele reis. Genoeg en schoon sanitair en voorzieningen. Wasmachine gebruik je in het vertrouwen dat je achteraf afrekent. We blijven hier 5 dagen en huren een auto om de omgeving te zien.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Het is een fijne camper plek met een trapje naar de zee. De dame van de receptie is heel vriendelijk en heeft de touwtjes stevig in handen. Er stopt een bus om de hoek om naar Taomina te gaan. Ticket op de bus te koop. Kost 5,20 euro enkele reis voor 2 personen. Kan ik aanbevelen. Het dorp van de camping heeft een lange boulevard waar overdag niet veel actie was in de tijd dat we er waren. Restaurants aldaar, openen pas later op de avond.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Heel vriendelijke eigenaren, alles is aanwezig wat je als camperaar nodig hebt, de zee is enkele minuten fietsen door het bos, fietsen naar de leuke stad Otranto is goed te doen via een binnenweg, ze waren nog open op 22 september en ze bouwen momenteel een restaurant dat volgend jaar open is. Een echte aanrader dus. Klein minpuntje.. 1 wasmachine is te weinig.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Het zou verboden moeten worden om zo'n prima voorziening langs een vreselijk drukke weg te realiseren. Of bouw een geluidswal. We hadden ook nog de pech om een van de laatste plekken te krijgen. Iets lager op het terrein zal het beter te doen zijn. Het is echter qua locatie en voorzieningen prima. Het sanitair is schoon. De shuttlebus naar mooi Matera heel fijn. Gelukkig zijn we meteen naar de stad gegaan en konden we na 1 nacht weer vertrekken.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

We sluiten ons aan bij de andere revieuws. Door de olijfbomen is er altijd een plekje in de schaduw te vinden. De eigenaren spreken Nederlands, Spaans, Engels en Italiaans. Ze hebben het langoed sinds december 2022 in eigendom en zijn samen hard op weg om er een pareltje van te maken. Alles wat je nodig hebt aan campervoorzieningen zijn aanwezig. Top plek en het kan alleen maar beter worden.
2022
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

2021
Naast alle reeds genoemde feiten wil ik dit graag meegeven. Heel fijn dat deze 2 plekken er zijn. De locatie geeft een Urban gevoel. Het voelde heel fijn, zelfs voor mij als vrouw alleen. De omgeving is druk. Als je dit neemt voor wat het is dan is de plek kort bij het centrum prima. Na mij kwam een camper en er was geen plaats meer. Best wel gewenst dus deze stadse locatie.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden