@Motormuis69
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Dit is een zalige rustige terrassencamping. Je kunt brood bestellen, zijn ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Hebben een lekker, maar wel klein zwembadje. Dit is zalig om even af te koelen. We waren hier 2 weken in september met schitterend, tussen de 25 en 30 graden. Een heel leuk plaatsje is Ornans met terrasjes, restaurantjes, supermarkten en het stadje is de moeite waard om te bezichtigen. Er zijn fietsknooppunten, wandelingen, motorroute
2023
Wat een geweldige charme camping is dit! Een echt peareltsje. Sylvia ontvangt je met koffie of thee met iets lekkers zodat je direct kan ontspannen. Giga ruime plekken, zalig rustig en mooie natuur. En dit is nog maar hun 2e jaar en dan zo iets moois neegezetten. We komen zeker terug!
Afgelopen weekend hier gestaan. Wat een fijne plek en met uitbaters die het je echt naar de zin willen maken. Dat begint al bij aankomst met een hartelijk ontvangst met koffie en iets erbij. Het sanitair is schoon en fris. De plek is aan de rand van een gezellige stadje maar ook aan de rand van mooi natuur waar je fijn kunt wandelen en fietsen. Wij hebben erg genoten en komen hier zeker nog eens terug!
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Begin september hebben we op deze camping gestaan, was lekker rustig. Mooie camping met zwembad, goede sanitaire voorzieningen, ruime plekken en op verscheidene plekken geweldig uitzicht op de bergen. Mooie wandel en fiets mogelijkheden. Voile verte van Argeles Gazost naar Lourdes, heel goed! Aardige beheerders en je kunt op de camping een hapje eten of drinken. Geweldige plek om je vakantie door te brengen.
Een geweldige camperplaats, uitstekende voorzieningen w.o. een lekkere warme douche met veel ruimte, vriendelijke eigenaar, mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. En een goede prijs, wat wil je nog meer. We komen hier zeker terug!
2019
Begin augustus 4 nachten op deze mooie camping geweest. De ontvangst is zeer hartelijk met info en plattegronden voor fiets- en wandelroutes. De plaatsen zijn groot en goed onderhouden. Het sanitair wordt netjes schoon gehouden, er is een loods waar fietsen kunnen worden gestalte en de camping is zeer rustig gelegen. Veel wandel en fiets mogelijkheden met leuke pontjes! Echte aanrader.
2014
Prima plek, centrale ligging in het dorp. Lekker rustig, toiletten waren open maar niet helemaal schoon.