@MoveAnno2025
- Buscamper
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Rustig park, vriendelijke en behulpzame eigenaren. De Moldau rivier is verkoelend. Ook de douche op het veld doet goede dienst. Toen wij er waren was er een Tsjechies roeiteam in het hotel welke regelmatig ging trainen, leuk om te zien. In het restaurant goede maaltijden en koel bier. Met de trein in goed een half uur in hartje Praag voor ongeveer € 2,-
7 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

leuke kleine camping, midden in de natuur, fijn zwembad. je kan in de kiosk o.a. pizza en hamburger bestellen. Toiletten naast het zwembad. wij waren de enige niet Tsjechen op de camping
Op zich prima camping, zit wel ruim een kilometer van de Moezel af! Camping is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er loopt een beekje langs waar je de kinderen goed in kunt laten spelen. Sanitair verdient hier en daar aandacht, er ontbreken haakjes en plankjes en douchebak zit scheef door scheur. Als je een fiets huurt kijk hem voor vertrek goed na, bij ons zat het stuur los. Verder prima geholpen door receptie.
Camping gaat per september sluiten, er komen vakantiewoningen op het terrein. Je kunt er nu nog goed kamperen, steenkoud beekje, ruime plekken. je kunt binnendoor naar de kleine supermarkt in het dorp, hoef je je camper niet te pakken. Verder goede uitvalsbasis voor bezoeken naar gondelbanen, wandelen en fietsen. Campingmedewerkers erg behulpzaam toen we vastzaten in het gras na hevige regenbuien. Met minishovel eruit getrokken.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

leuke camping vooral voor kleine kinderen, wij hebben vooral genoten van het natuurzwembad. Heerlijk verfrissend. Speeltuintjes voor de kleintjes en een paar geitjes. Eenvoudig maar lekker gegeten in het restaurant.