@Mowgli7688
- 2024
- Sun Living Lido Anders
- 2015
Even kort onze zeer negatieve ervaring. Wij stonden midden op de camping. Deze plekken zijn veel te klein. Onze camper paste nauwelijks en ook andere campers (ook bus campers) hadden nauwelijks plek. Wij hadden elke dag mega veel last van vliegen. Vermoedelijk we redelijk dicht in de buurt van de containers aan zaten(30 meter) verder mega herrie van personeel dat op scooters over het park vliegt (0700) verder nog oude tampon in douche lichtknopje
Sitecode: 198166
We hebben hier heerlijk een paar dagen gestaan. Lekker zwemmen of suppen in het water naast de camper. Perfecto!
Zoals in andere reviews beschreven top plek. Zeer goede voorzieningen en de perfecte wijze om een kleinschalige camperplek te creëeren.
Hele mooie rustige plek zoals hieronder omschreven. Op dit moment is het punt voor het chemisch toilet stuk en staat er een papier op met neem je … mee naar huis. Geen idee hoe lang dit al zo is.
Prima camperplek. 10 euro voor 24 uur en mogelijkheid tot het legen van je zwart en grijs water. Op korte loopafstand van het oude deel van Lucca.
Super mooie plek tussen de fruitbomen. Totaal andere beleving dan de standaard camperplekken langs de kust. Vlakbij Algemesi. In de nacht super rustig. Alleen in het weekend verbleven dus helaas geen kennisgemaakt met hun andere activiteiten. Al met al perfect verblijf met een heerlijke douche en zitje😀

Prima camping, voor 2 nachten (1pers) 40 euro betaald. Keurig sanitair en zwembad. Broodjes in de ochtend op bestelling en pizza in de bar bij het zwembad in de avond. In eind mei een rustige camping veel plek.
Prima locatie om te overnachten als je zelfvoorzienend bent. In de ochtend een rondleiding in de kaasboerderij en klompenmakerij net onder Volendam. Stonden zelfs nu 27 dec 2024 nog 5 andere campers.