@Mr-Big
Bovenkant. Zo hoort een parkeerplaats eruit te zien. Alles wat een echte kampeerder nodig heeft, is aanwezig: benodigdheden en afvalverwerking, afvalverwerking en wat informatie over de omgeving. Prachtig uitzicht, ruime plaatsen en een vriendelijke beheerder die ook nog eens tips geeft. We hebben hier 5 fantastische dagen gehad. Mooie fietstochten en ontspannen, dat is vakantie. Er zouden meer van dit soort parkeerplaatsen moeten zijn. Bedankt hiervoor.
Een mooi aangelegde camperplaats 👍🏼Het was onze eerste keer hier, maar zeker niet de laatste keer. Aardige uitbaters en geweldige omgeving om te wandelen en fietsen. Ruime ruimtes met uitzicht op het platteland. Ik kijk uit naar de volgende keer.
Deze plek bestaat niet meer.
De locatie is geweldig. Het personeel was echter onvriendelijk en incompetent. Aanbiedingen die in zwart-wit op de homepage worden geadverteerd, worden als niet geldig gecommuniceerd. Zeer twijfelachtig zakelijk gedrag. We zijn naar een andere CP gegaan die zich aan zijn aanbiedingen houdt. Jammer. Zo verbrand je geld en bouw je een slecht imago op
Er is nog veel werk nodig om deze plek de aanduiding parkeerplaats te geven. Het is gewoon een oneffen terrein met wat gras. Het is geen mooi gezicht. Geen enkele aanvoer of afvoer. Geen elektriciteit, geen prullenbak. Wij wilden hier op doorreis overnachten omdat we dachten hier ook te kunnen eten. Helaas ook vermist. We zijn er alleen gebleven omdat we simpelweg geen zin meer hadden om verder te gaan.
Wat een dromerig stukje aarde! We waren hier 14 dagen en voelden ons gewoon op ons gemak. Geweldige wandelmogelijkheden met schitterende panoramische uitzichten. De beheerders van de parkeerplaats zijn super aardig (spreken Duits) en behulpzaam. De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Supermarkt 1,5 km in het dorp met de belangrijkste dingen voor je verblijf. Als je een natuurliefhebber bent, zit je hier goed 👍🏼🤩
De plek zelf is prachtig gelegen. Er is echter geen vuilophaaldienst. Op navraag van de vriendelijke toeristische info bij de uitbater is er ook geen vers water (kerstavond), hoewel de temperaturen boven nul zijn. Dan zou hij de waterleiding opnieuw moeten ontluchten. Bedankt voor niets om de liefde te vieren!
Zeer mooie camping gerund door aardige en behulpzame operators. Womo-Diner mogelijk 👍🏼vele wandelmogelijkheden direct vanaf de plaats. Veel waar voor uw geld. Al met al een aanrader
Zeer mooie plek op eigen terrein. Voor toegang dient u contact op te nemen met de telefoniste op het opgegeven telefoonnummer. U wordt persoonlijk en zeer vriendelijk ontvangen. Heerlijke rust en uitzicht over de landerijen. Elektriciteit aanwezig. Toiletten ook. Helaas geen verwijdering. We voelden ons erg op ons gemak. Ideaal voor een tussenstop of voor 2-3 dagen om te relaxen.
Geweldige plek in de directe omgeving van het stuwmeer. Leuke wandel- en fietstochten vanaf het plein. Levering en verwijdering beschikbaar.
Mooie rustige plek in de natuur op een rustieke oude binnenplaats. De omgeving is ideaal om te fietsen en te wandelen. Om met de fiets te winkelen. Levering en verwijdering beschikbaar. Maar de plaats is natuurlijk niet gratis, zoals foutief vermeld staat in het certificaat hier. 10, - voor de Womo, 5, - per persoon, 3, - per hond en 3, - voor elektriciteit per dag. Prijzen camping😉
Sitecode: 11966
Geweldige locatie aan de rand van het natuurreservaat Lüneburger Heide. Ideaal uitgangspunt voor wandelingen of fietstochten. Prachtig uitzicht op natuur en paarden. Zeer fijne ontvangst en alles wat je nodig hebt als camper - inclusief broodjesservice 👍🏼 we vonden het geweldig.
Topplaats in het groen! Wandelpaden direct vanaf het veld. Zeer vriendelijke ontvangst door de operator, die er altijd voor u is als u vragen of verzoeken heeft 👍🏼 winkelen in de stad op 2 km afstand. We komen terug 😉😊
Super parkeerplaats voor een korte vakantie. U kunt gaan wandelen of fietsen. Winkels op ongeveer 3 km afstand. Evenzo restaurants. 10 euro inclusief elektriciteit is echt goedkoop. Water kost extra. Verwijdering via Holiday-Clean is in orde. We komen terug 😊👍🏼
Mooi gelegen parkeerplaats met uitzicht op het water. Leuke operator, schoon sanitair. In 15 minuten met de fiets naar Venlo-Stad. Er is ook een restaurant direct naast de parkeerplaats, wat erg goed zou moeten zijn, maar helaas pas in maart weer geopend. Ik denk dat we terugkomen als het warmer is en je buiten kunt zitten.
Voor ons is dit een geweldige parkeerplaats omdat u direct aan de Rijn bent. Helaas is er geen afvoer voor grijs water en chemisch toilet. Dit kan op de parkeerplaats op ongeveer 2 km afstand. Er is een supermarkt op een vast schip. We komen hier altijd een weekend terug om te ontspannen. Ziet er gewoon geweldig uit in de regen.