• Camperlocaties

@Mr.-Bypass

Betrouwbare reviewer

2007

Sitecode: 20141

Beetje vreemde plek. We hebben niet op de camping gestaan maar op de camperplek. Aan de overkant van de erg drukke weg zijn de sanitaire voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prima plek. Tramhalte “voor de deur”. Leuke stad zeker in de kersttijd.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Net vertrokken. Om met het positieve te beginnen: Adrie is een aardige man en de zee ligt aan de overkant van de straat. Maar dat is het wel zo ongeveer. Er staat dat er 4 campers kunnen staan. Lijkt ons onmogelijk. Bij 3 campers heb je al geen enkele privacy. Voorzieningen zijn absoluut ondermaats en alles lekt. Waar al die positieve reviews vandaan komen is mij een raadsel.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Prima plek en Nevers verrassend leuke stad. Absoluut de moeite waard. Loop naar de VVV om een verrassende wandeling te maken.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Niets mis met de beheerder. Maar de locatie is weinig aansprekend. Alhoewel alles aanwezig is.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Op zich zou het een goede plek zijn echter werden er vandaag 4 plekken ingenomen door vaste “bewoners”. Oude verwaarloosde campers. Wordt kennelijk niet op gehandhaafd.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Verwaarloosde plek. Water afgesloten. Stroom niet gecontroleerd. Verder gereden.

Sitecode: 20924

Wat een geld!!! En dan te bedenken dat er tal van camperplaatsen in Zaragoza zijn die geen cent kosten.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Houdt er rekening mee dat de stroomaansluitingen pas werken als de straatverlichting aan gaat. Gratis dus daar kun je niets van zeggen. De nieuwe plekken hebben nog geen bomen dus daar moet je staan voor satellietontvangst.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Even verderop in het stadje is recent een andere camperplaats geopend met alle voorzieningen, ook elektra en gratis. Wel op een parking. Het is een zeer aantrekkelijk stadje, weg van de hectiek van de kust.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Zeer slechte inrit!!!! Diepe kuilen met grote keien.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Op 2 november hier geweest. Volledig gesloten.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

In grote lijnen eens met vorige reviews. Echter houdt er rekening mee dat je de camping alleen schoon water kunt innemen met een jerrycan. Buiten de camping kun je wel tanken. Sleutel halen bij de receptie. Ook grijs water lozen kan alleen buiten de camping.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Wij wilden hier graag verblijven op 2 november. Dat is een zondag en bij de receptie hangt een bordje dat de camping op zondag gesloten is. De slagboom was ook dicht. Dus onverrichter zake weer vertrokken. Jammer.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

De vorige reviews kloppen. Het is een vieze, verwaarloosde bende (zie foto’s) Het is een gotspe om kampeerders de schuld hiervan te geven. Ook geen mogelijkheid om grijs water te lozen.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Geen stroom. En als je water wilt innemen: trek daar een halfuurtje voor uit want er zit nauwelijks druk op de kraan.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Dat de vorige review een matige beoordeling geeft omdat de prijs op campercontact niet klopt slaat natuurlijk nergens op. De camping heeft ook een eigen website waar alles zeer uitgebreid op staat. Voor ons was de tegenvaller dat het terras en restaurant op dinsdag en donderdag gesloten waren wegens gebrek aan personeel; jammer want het zag er gezellig uit. En houdt er rekening mee dat alles contant betaald moet worden.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

ik was hier voornamelijk om het voormalige kz Ravensbrück te bezoeken. Verder vond ik het stadje niet de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wij hebben 1 nacht op de camperplaats gestaan die een tiental meters verder rijden van de ingang van de camping ligt. Een stuk goedkoper met dezelfde voorzieningen en beter uitzicht. Plek voor 3 campers.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Het blijft toch schrikken die prijs, zeker ten opzichte van het gebodene. Niks bijzonders dat de prijs zou rechtvaardigen, behalve de monopoliepositie die deze camping inneemt.

Vreselijke plek.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Het betreft een groot grasveld waarop zeker 60 plekken zijn. Dus bij de omschrijving klopt niet dat er maar 6 plekken zijn. Wij hadden gereserveerd vanwege die 6 plekken maar dat is nergens voor nodig. Zorg dat je alles “in huis” hebt want de plek is behoorlijk afgelegen. Alle teksten bij de wasmachines en elders zijn in het Deens. Vreemd…

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Niets toe te voegen aan vorige reviews. 400 meter verwijderd van Oeding. Geweldige ijssalon Verona en leuke terrassen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Op doorreis hier overnacht. Rustige nacht. Lidl op 100 meter.

Sitecode: 20515

Bij regen of andere nattigheid is camping nauwelijks te bereiken vanwege kleivorming op de steile onverharde weg. voorzieningen sober.

Sitecode: 20518

Bij regen of nattigheid is camping nauwelijks te bereiken vanwege kleivorming op de onverharde steile weg er naar toe. Voorzieningen zeer sober.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Rommelige toestand. Geen afgebakende plekken waardoor sommige camperaars asociaal veel ruimte voor zichzelf claimen. Wordt niet gecontroleerd. Als je zelfvoorzienend bent kun je beter doorrijden langs te boulevard en vlak voor de ingang van de medina een plekje zoeken (als er nog plek is).

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wil niemand hier meer reviews plaatsen? Dik 500 reviews is meer dan genoeg en niemand heeft nog iets nieuws te melden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Grote parkeerplaats met bushalte op 100 meter afstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zorg dat je niet op plek G01 wordt neergezet. Deze is vlak naast toiletgebouw en afvalcontainers. Het stinkt daar. Geklaagd bij beheerster die beloofde er iets aan te doen. Niet dus. Verder is er geen winkel en restaurant in de buurt. Ook de douche was ranzig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Niets aan toe te voegen. Ver weg van alles. Sanitair enigszins ranzig. Wij kwamen ook op zondag aan. Maandagochtend voor vertrek gemeld. 28 Euro incl stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Deze plek moet je vooral niet positief waarderen. Zou zonde zijn als ie wordt overlopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zorg dat je de boodschappen in “huis” hebt want er is niet veel te koop in de omgeving. En om met o.v. naar centrum te gaan is ook niet echt ideaal. Dus als camping o.k. maar dat is het dan ook wel.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Hele kleine camping. Voor grotere campers ongeschikt. Bij het afrekenen wilde de eigenaar €30-, hebben. Dat heb ik geweigerd op basis van info op deze site. Dus €25,- betaald. We werden niet ingeschreven en contant betaald. Geen rekening. Dus ook gewoon zwart.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

inderdaad een zooitje. maar omdat wij alles aan boord hebben kun je je voor 15 euro incl. stroom geen buil vallen.

Sitecode: 19492

Gevraagd naar de prijs; 27,50 voor 2 personen en stroom. 100 meter hoger 15 euro. dan is de keuze snel gemaakt voor 1 nacht.

Sitecode: 20087

Rien vindt 20 euro teveel. Die leeft kennelijk nog in het stenen tijdperk. prima prijs voor prima camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

heel krappe plaatsen en gammele stroomvoorziening. rest ok. niets bijzonders.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Henk en Frieda zijn niet goed wijs. Blij dat ze nooit meer terugkomen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Als je dierenvriend bent moet je even wat principes overboord zetten want echt leuk hebben die geiten het daar niet. Maar ze leveren wel hele lekkere kaasjes. Verder weinig comfort maar ‘t is gratis.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

De loodgieter die eigenaar van de camperplek is, is verhuisd. Maar de camperplek bestaat nog steeds inclusief alle voorzieningen. Het vreemde is echter dat je nergens kunt betalen. De plek is niet erg aantrekkelijk maar het stadje (10 min. lopen) best aardig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Gevraagd om een bevestiging van een reservering.Geen antwoord. Gebeld. telefoon buiten gebruik. Dus waardeloze service. Uiteraard niet naar toe gegaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Bijzondere ervaring. Eigenlijk waren we niet welkom omdat we stroom wilden. Daar had de eigenaar geen zin in. Stroom was tegenwoordig zo duur zei hij dat hij ons liever zag vertrekken. Dat hebben we dus maar gedaan en zijn naar de camperplek in Montabaur gegaan. Eigenlijk veel leuker in een stadje, zeker met slecht weer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Locatie prima. Verder vond ik het een zooitje onder het mom van ecologisch. Een marketing truc om vooral te zorgen dat je niet kritisch om je heen hoeft te kijken. En 29 euro om een nachtje in een modderpoel te staan is echt absurd. Dat is allemaal op te lossen door rubber platen neer te leggen op de passanten plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Eigen sanitaire voorzieningen aan boord dus dat gebruiken we. Prima plek op doorreis en voor het geld hoef je het niet te laten. 13,40 Euro incl. stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Op 10 oktober valt er niet veel meer te beleven hier. Restaurant is maar zeer beperkt open. We staan hier met 3 campers. Betalen 26 euro voor 2 personen. Niet echt goedkoop maar wel een mooie plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een gewone afwerkplek waar er zovele van zijn. Geen schaduw. Geen stroom.

Sitecode: 20490

Wij hebben niets te klagen. En mensen die een weg te smal vinden hebben in een camper niets te zoeken. Prima weg. En aardige receptionist. Zwembad dit weekend nog open ivm Portugees lang weekend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vandaag vertrokken van deze locatie. Helaas ben ik minder enthousiast. En dat heeft vooral te maken met de infrastructuur. Die is ondermaats. Bijna koude douches, lauw water om af te wassen en te lage waterdruk, veel problemen met de stroomvoorziening wat volgens de beheerder de schuld is van de camperaars, (???) geen afgezekerde individuele stroomvoorziening en tot slot ranzige onfris riekende sanitaire voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Het is wat het is: een stads camping met een monopolie positie. Zo slecht als de vorige camperaars hebben wij het niet ervaren. En dat gezeur over de prijs: dit weet je vooraf. Ga dan niet naar Lissabon maar naar Lutjebroek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wellicht goede voorzieningen maar de plek op zich is vreselijk. Hutje mutsje op een betonnen plaat. Het is dat ik moe was anders had ik nog even verder gezocht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Heel druk en in verwaarloosde staat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We. stonden helemaal alleen dus ruimte zat. Leuke bar met veel localo’s. s’morgens kun je vers brood halen bij de bar. De markt is op zondag dus niet op zaterdag. 500 meter verder bergop richting Monsanto is nog een parking waar na 17.00 uur plek genoeg is voor ca 5 campers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Op zich een fijne camping. Het zou nog fijner zijn als de beheerder wat meer sturing gaf aan de plaatsing van allerhande voertuigen en trailers die camperaars met zich mee slepen. Waarom moeten die op de schaarse plaatsen staan terwijl er vlak voor de ingang een grote parking is?

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Tja…… Wat moet ik met al die voorzieningen? Ik heb een camper. Los van al die voor mij overbodige voorzieningen is het een parkeerplaats vanwaar je makkelijk naar het centrum wandelt. En wij hadden de pech dat er een 5 tal Spaanse campers/vriendenclub stond die zich weinig gelegen lieten liggen aan hun buren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij stonden op een soort nachtopvang (dus voor 1 nacht) niet aantrekkelijk maar wel de volle mep van €30,80 betaald. sanitair interesseert ons niet. beter uitwijken naar de camperplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hoe kun je dit een prachtige plaats noemen…. Functioneel als je de gondel wil nemen maar verder weinig idyllisch.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Tja, inderdaad een beetje gedateerd en niet al te schoon sanitair. Maar camping en stadje maken alles goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Als je niet van kinderen houdt moet je hier niet naar toe. Gek werden wij van het gekrijs van de belendende speelplaats.

prima kamperen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De camping bestaat uit 2 delen: een camping en 80 meter verder een camperplaats. Die laatste is een soort noodopvang: hele smalle plekken waardoor je geen luifel kunt uitzetten, slechts 2 amp. stroom, geen douche en wc. Echter het meest ergelijke is de in/uitgang van deze plek. Heel klein waardoor menige camper een beschadiging oploopt bij het uitrijden aan de rechterkant ( muurtje!!). Extra opletten. De camping is ok.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Camperplek prima. Omgeving verschrikkelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Perfecte plek voor bezoek aan Regia. Heb gezocht naar de spuwende man maar helaas niet aangetroffen. Vlak bij de camperplaats zit een prachtige supermarkt, Deco. Voor de Lidl adepten even slikken want hier hebben ze echt kwaliteit.

Sitecode: 19646

Prijs is 15 euro. Geen idee wie dat geld krijgt. In ieder geval krijg je er niets voor behalve plek op drassig terrein. De weg er naar toe kun je probleemloos nemen. Is een beetje hobbelig, meer niet.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij zijn minder enthousiast. Wat een rotzooi op het terrein!!!Gras kniehoog. Overal waar je kijkt ligt wat: van autowrakken tot puin. Plaats ligt aan zeer drukke weg. Foto’s zijn zeer geflatteerd. Wellicht komt het zwembad ooit af….

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

plaats bestaat niet meer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We hadden de laatste plek. Hutje mutje. Ver van de bewoonde wereld dus zorg dat je brood “in huis” hebt. Voor het uitzicht betaal je 15 euro.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Niets mis met deze plek. Geen idee wat vorige review bedoelt met “borderline” Klok horen luiden?

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima camping. Bewakers zien streng toe op het scheiden van je afval.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Vreselijke plek en een hufter van een bewaker!! Heb het maar gezien als een dure bewaakte parkeerplek vooral toen ik 10 Euro voor stroom moest betalen. Niet gedaan en ben vertrokken terwijl we hadden willen overnachten.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prijs klopt niet. wij betalen 28 euro incl. belasting maar dat is buiten seizoen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Vreselijk. Gekeken en direct weer vertrokken.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Op zich prima maar houdt er rekening mee dat je mobiel niet bereikbaar bent en ook geen internet hebt. Bij de receptie is wifi.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Niets mis mee op deze plek. ‘s Nachts rustig. Kaartautomaat werkt vlekkeloos. Dichter bij de stad kun je niet komen en dat voor maar 8 Euro per 24 uur.

Sitecode: 19473

Verloederde plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Op zich klopt het dat alles aanwezig is. Echter lijkt het stadje verlaten. De camperplaats en omgeving maken een desolate indruk. Ook is er geen roltrap of anderszins meer in werking. Er stond 1 camper die daar gestald was door een lokalo vermoed ik.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

flink aan de prijs voor het gebodene.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Onduidelijk wat dit nu is. Geen plek voor campers alleen maar bussen en personenauto’s. Het lijkt er dus op dat er in Urbino geen normale camperplaatsen meer bestaan. Ook ik heb tevergeefs op een bus gewacht. Heb me niet aan een wandeling naar de stad gewaagd.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Vandaag vanaf 15,30 tot 16,30 voor een gesloten slagboom gestaan. Camping zou open moeten zijn maar niemand te bekennen. Telefoonnummer klopt ook niet. Dus weer vertrokken. Bruti, sporti et cativi……

Geen 18 maar 25 euro.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

jammer. op dinsdag restaurant gesloten. we waren de enigen op deze plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hoezo stress bij de automaat? Vlekkeloos systeem.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hier gestaan op 2 november. Stikdonker. Voor ons geen probleem maar voor bangeriken wellicht wel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

10 euro per 24 uur. op 1 november om ca. 17.00 uur vol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Deze plek heeft niets aantrekkelijks behalve dat het dicht bij Granada ligt. Dicht op elkaar. Geen privacy en geen schaduw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Dank voor de leuke ontvangst. Niets toe te voegen aan vorige reviews. Succes met jullie nieuwe bedrijf en met het geadopteerde hondje!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Het is waarschijnlijk een kwestie van smaak maar wat een vreselijke plek!!! Hutje mutje. Een nacht gebleven op doorreis maar hier wil ik nog niet dood gevonden worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We waren hier 13 oktober. Alles op de camping gesloten. Camping lijkt te verloederen. Pas op de bomen en takken. Worden niet gesnoeid zo lijkt het.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

rumoerige plek. langs spoor en weg. s nachts stil.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hier zie je dus hoe het is om van de wieg tot het graf melkkoe te zijn. Kalfjes direct scheiden van de moeder, nooit de wei in, stiertjes worden afgemaakt of alleen maar vetgemest, koeien geconditioneerd om twee keer daags hun hele leven machinaal gemolken te worden. En na ca. 6 jaar naar de slager. Wat een leven. Ondanks de vriendelijke ontvangst van de eigenaar en het lekkere ijs is het toch goed om even bij bovenstaand stil te staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Sanitair maken we geen gebruik van dus daar heb ik geen oordeel over. Maar verder is het hier prima toeven. Wij zijn niet op 1 van de camperplekken gaan staan maar op veld B. Voor de mensen met een satellietschotel: op B1 en op B2 heb je in ieder geval ontvangst als je schotel tenminste bovenop de camper staat. En verder: Wendy, dank voor je goede zorgen en uitleg!! Succes met de geplande verbouwing.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een beetje verwarrend is het wel, 2 camperlocatie s vlak bij elkaar. We dachten eigenlijk naar de andere te gaan maar kwamen dus hier uit. Lijkt toch een beetje op een afwerkplek. En we hebben niets betaald omdat we geen voorzieningen hebben gebruikt.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Camping is al 2 jaar voor passanten gesloten. Alleen nog maar longstay voor stacaravans.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Stad en kathedraal zeer de moeite waard. Daar kan York als toeristentrap niet tegenop.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Waarom lopen naar de stad als er 2 keer per uur een bus gaat. Verder een prima plek. Sanitair interesseert ons niet.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Zal wel heel mooi zijn maar 96 pond voor 2 nachten vonden wij te gortig. 3 Km hiervandaan betaal je 52 pond voor camper met 2 pers en stroom

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wel heel erg basic. En er wordt veel gerommeld met de prijs. Wij betaalden 30 Euro voor camper, 2 personen en stroom. Geen douches of warm water. 1 ster voor de ligging. De andere omdat het nou eenmaal moet.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wat een raar verhaal, die vorige review. Nergens last van gehad. Achteraan gaan staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Ook voor grote hoge campers nog steeds toegankelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Tja, mooie locatie. Maar normaal gesproken sta je voor niets op dit soort plekken in Ierland dus waarom er nu 24 Euro zonder stroom betaald moet worden voor de minimale voorzieningen is mij een raadsel. Douche is niet bij de prijs inbegrepen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wat een heerlijk gevoel moet dat als ondernemer zijn dat je een prijs kunt vragen die je wilt omdat er toch geen alternatief in de buurt is!!!Naastgelegen camping is nl. klein en heel veel vaste plaatsen dus bijna altijd vol. En dan ook nog cash!! Waar is het in het leven bij mij fout gegaan…..

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij zijn minder enthousiast. Inderdaad mooie plek en redelijk restaurant maar vlak aan een drukke weg. Er zijn betere plekken in de omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wellicht zijn we verwend geraakt door de prachtige plekken die we al bezocht hebben maar dit vonden we 3 keer niets. Een rommeltje. Dus doorgereden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij vonden het niet veel soeps.Snappen het enthousiasme niet zo. Als we vroeger waren gekomen waren we op zoek gegaan naar een leukere plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Niets aan toe te voegen. Weg is prima ook voor grote campers. Als je in een goede conditie bent maak dan de wandeling van 9 km. over de kliffen, maar onderschat het niet!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Inflatie. Inmiddels 12 Euro per nacht. Zo ver mogelijk achteraan gaan staan. Vanaf plek 18 heb je zeezicht mits je op je blokken gaat staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Om 5pm al vol. Maar overal rondom staan campers. Is kennelijk geen probleem. Maar waarom niet een paar vuilnisbakken geplaatst?

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Yes!! Hiervoor ga je naar Ierland.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Als je van strakke lijnen en rechtopstaande grassprieten houdt en daarvoor ook nog wil betalen is dit “the place to be”. Geef mijn portie maar aan Fikkie. Doorgereden naar de gratis camperplaats in Hook.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij betaalden 30 pond. Twee personen met stroom.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Dit is een plek voor mensen die geen Penny willen uitgeven of te besteden hebben. Vreselijk.

Uitstekend!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Let op. Je moet het dorpje inrijden over de brug. Er zijn 2 campings en deze staat niet aangewezen aan de kant van de weg en de andere wel. Dus vul de coördinaten goed in. Aardige plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Inderdaad een scheve bedoening. Wellicht goed voor een spannende nacht. De weg ernaar toe is ook een uitdaging voor grote campers komende vanuit het stadje.

Sitecode: 72005

Een giga park en dus giga toeristisch. Wij betaalden 26 pond voor 1 nacht. Er zijn vast idyllischere plekken maar we hadden geen zin verder te zoeken.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Keurige camping. Wij betaalden met Aci kaart 21 pond. 2 pers en electra. Fietsen naar Salibury is goed te doen. Ik ben 72 en heb geen ebike. Terug een pittige klim.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Hier gestaan op 1 mei. Een grote parkeerplaats. Meer is het niet. Prullenbakken aanwezig. Even zoeken.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

De prijs op 30 april 2022 is 30 pond voor 2 personen en stroom. Geen Acsi tarieven. Staat dus ten onrechte bij de info.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ziet er niet uit. Voor deze bedragen mag je zelfs in Zwitserland meer verwachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De gemeente lijkt wel gek om deze plek voor 7 euro per 24 uur aan te bieden. Alles inbegrepen wel te verstaan. De campers die ik aantrof op deze plek (allemaal integralen soms met aanhanger)kunnen makkelijk het dubbele betalen. Met de extra inkomsten zouden er wellicht meer plekken gerealiseerd kunnen worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Niets toe te voegen, behalve dat je brood moet kopen bij de bakker op het kruispunt in het gehucht. Fantastisch lekker.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wat kunnen camperaars zeuren. Muggen horen erbij. Wat kan de beheerder daar aan doen? Als dat zo zou zijn kunnen we Noorwegen ook opdoeken. Gewandeld naar de Lidl. Ca. 20 minuten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Slechts voor 4 campers stroomaansluiting op 25 oktober. En geen mogelijkheid om water in te nemen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camping. Prijsdifferentiatie afhankelijk waar je staat. Aan zee de duurste plekken en verder weg een stuk goedkoper. De prijs die op campercontact staat slaat dus nergens op. Op 22 oktober alleen de supermarkt nog open. Verder niets, dus ook geen restaurant. Op de fiets naar Bastia goed mogelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Het is vandaag 20 oktober en de camping is gesloten. Dus niet het hele jaar open. Een groot dicht hek en geen enkele info wanneer ze wel open zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Geen stroom. Verder alles aanwezig, ook op 19 oktober.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Ondanks een betonnen plaat toch een prima plek. Trouwens alternatief is op korte afstand niet voor handen. En zorg voor voldoende water want de servicezuil werkt niet. Samengevat is het dus gewoon een parkeerplaats waar je 15 euro moet betalen. Ben benieuwd of dat ook op 13 oktober nog moet.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij hebben een camper dus aan gezeur over sanitair doen wij niet. Wel is de stroomvoorziening uiterst beperkt en maakt het geheel een rommelige indruk. So what?? Dan kijk je toch een andere kant op? Wij betaalden 15 Euro per nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

In grote lijnen eens met vorige reviews. Echter de restaurants zijn waardeloos. Neem een pizza en houdt het daarbij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De gemeente is wijs geworden. Niets meer gratis. Gewoon Euro’s inwerpen voor stroom en elektra. Verder valt hier bar weinig te beleven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij hadden een minder prettige ervaring. Toen ik voor de zekerheid vroeg wat de prijs per nacht was zei hij 25 Euro en hij had niets te maken met de prijzen zoals die op campercontact staan. Hij was niet op andere gedachten te brengen. Bovendien mochten we niet onze eigen plek uitzoeken en was hij bijzonder opdringerig. We wilden aanvankelijk langer blijven maar wij voelden ons genaaid en zijn maar 1 nacht gebleven. En al de “luxe”? Overbodig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Tot onze verrassing blijkt dit dus wel een ACSI camping te zijn. Wij betalen 21 Euro per nacht. Niet te veel letten op de rotzooi op de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij zijn vertrokken nadat we een plek dachten gevonden te hebben. Maar zijn weer vertrokken toen we tot de ontdekking kwamen dat eigenlijk niets functioneerde. Geen enkele zorg besteed aan de zgn. camperplekken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We probeerden hier een plek te krijgen op 13 september. Aangekomen bij de camping stond er een rij van ongeveer 20 campers die allemaal moesten inchecken. Daar hebben we niet op willen wachten. Camping was mudvol en plekken zeer krap. Er is weinig alternatief in de omgeving dus zal eea verklaren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vreselijke plek maar geen alternatief. Als verrassing moest ik ook nog 5 Euro meer betalen (dus 30 Euro) omdat mijn camper zgn te groot zou zijn. 717 cm. Wat ze hier zien als een grote camper bleef vaag. Maar ik had sterk het vermoeden dat ze hun kans schoon zagen. Ik had ongeveer de laatste plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Was vroeger een favoriete plek maar heeft zijn charme verkwanseld aan de commercie. Hele krappe plaatsen en behoorlijk pusherig om wijn te proeven en te eten. Voor ons dus de laatste keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

alles aanwezig maar wel krappe plaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Ik was hier in juni. 90% van de bezoekers Nederlanders, maar geen last van gehad. Ik had een superplek naast wijngaard. Sanitair niet gebruikt. Wel fijn zwembad.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een prima afwerkplek met een aardige souteneur. Meer is het niet.

Sitecode: 22091

Lekker ongedwongen en rommelig. Twentse humor. Daar kun je me s’nachts voor wakker maken.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Alleen parkeren om de stad te bezoeken en dan wegwezen. Brrrrr…

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Beetje vergane glorie. Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Geen brood op maandag. Drassig terrein bij regen. Dus enige vaardigheid met wegrijden is vereist

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een camping die je het liefst voor jezelf wilt houden. Is ook gelukt want wij waren op 26 juni de enige gasten.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima camping. 21.44 betaald voor 2 pers en elektra.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een hele fijne camping. Mooi gras.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

drie keer niks. benepen plekken. geen WiFi. ver van winkels. 1 nachtje en dan snel weg. campings in de buurt van de kust kunnen zich kennelijk alles veroorloven.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wat een vreselijke plek. marketing technisch slim gekozen: camping a la ferme. maar zo klein en zo weinig privacy verwacht je niet bij a la ferme. of geldt een ophokplicht ook voor toeristen?

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

aangename camping maar stel je bij het riviertje niet teveel voor. zwemmen niet mogelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima plek. wandel even naar de botanische tuin. de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

ok, de camping is matig, maar de omgeving is wonderschoon. hier kun je best een paar dagen doorbrengen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Heel leuke plek. Denk aan de boodschappen voordat je hier naar toe gaat. Luykgestel is ca. 8 km fietsen. Bij regen niet echt een lolletje.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Hoe kunnen mensen dit een leuke plek vinden. Wat een fantasieloze toestand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

niets mis mee, temeer omdat we helemaal alleen stonden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

hoe kan het dat dit een asci camping is? hebben ze alleen de stickers of zijn ze ook gecontroleerd? Asci, actie!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Voor 1 nacht ok. alles aanwezig en dus ook vuilnisbakken. Dat is dus niet duur. En wie dit geen mooie stad vindt is de Camperplaats kennelijk niet af geweest.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Eens met vorige beoordelingen maar een groot minpunt is dat het ver weg is van winkels, horeca en de zee, mocht je daarvan houden. Op de echte fiets (dus geen e-Bike want dat is geen fiets) is het dus lastig om een brood te halen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wat een saaie plek. Snel gezien hier.

Sitecode: 72035

Vroeg of juist laat komen. Veel dagcamperaars die savonds weer naar huis gaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Iemand die voor deze plek een 10 geeft werkt of voor de lokale vvv, of heeft nog weinig van de wereld gezien. Het is een krappe 7 waard. Plaats is aan het verloederen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Gratis plek. Niet zeuren dus. Doodstille nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Aangekomen bij de camping bleek er op 14 oktober niemand aanwezig. Wel kon je 2 telefoonnummers bellen waarvan de ene het niet deed en de ander via een antwoordapparaat bereikbaar was. Het zag er desolaat uit en we zijn doorgereden. Een half uur later werden we teruggebeld maar toen stonden we al ergens anders op een camperplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Voor ons een prima plek. Geen krijsende kinderen en geen blaffende honden. Zal in hoogseizoen wel anders zijn vrezen we. Nu is het 12oktober.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Eens met vorige review. Ze hebben een wasmachine. Dat is het enige pluspunt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Op 25 september hier gestaan. Alle voorzieningen gesloten. Staan hier met drie campers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Niet verder vertellen maar dit is the place to be als je de relikermis in Santiago wilt ontlopen. Geen 10 omdat de winkels wat ver weg zijn.

Sitecode: 19333

Gewone parking. Trek 3 uurtjes uit voor de reli kermis in Santiago en rijdt dan door naar Sitecode 77697. Je bespaart een overnachting en geld op deze afschuwelijke asfaltplaat en belandt in een oase van rust

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Fantastisch. Geen andere woorden voor. Geen enkele bemoeienis van de eigenaar. Alles op basis van vertrouwen. Geld in de groene postbus en genieten van de stilte en omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Leuk tochtje op de fiets naar de stad. Snap de vorige review dus niet zo goed. Drukke plek die op 18 september al vroeg vol was. Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat de gemeente geld gaat vragen. Terecht; waarom moeten camperaars voorgetrokken worden t.o.v. andere toeristen?

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een beetje onduidelijk wat nu precies de camperplek is maar het is een enorm grasveld waar wel 100 campers kunnen staan. We betaalden 5 euro op 16 september 2019. Naast de bar is een douche op het strand. Wellicht is het in het weekend en gedurende de topmaanden heel druk, maar dat was nu zeker niet het geval.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Leuke camping als deze meer van de weg af zou liggen. Nu is het een ramp om te verblijven. Wat een herrie!!! En Potes moet je vooral mijden of je moet van Valkenburg houden. Maar dan had je niet zo ver hoeven te rijden. Vreselijk!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Veel te ver weg van stadje. Doorrijden en aan de andere kant van het stadje is nog een camping waarvandaan je makkelijk naar het stadje kunt wandelen. Verlaat de camping aan de achterkant bij de tennisbaan en je bent in een paar 100 meter in het stadje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een mooie plek, daar niet van. Echter dient wel opgemerkt te worden dat je op deze plek wel autarkisch moet zijn. Bovendien vind ik het niet meer dan normaal dat een eigenaar aardig is, zeker als hij daar zelf economisch belang bij heeft. Een 10 is dus overdreven mede gezien het feit dat er geen winkels in de omgeving zijn en fietsen zonder elektrische ondersteuning nauwelijks mogelijk is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Niet veel soeps. Opslag voor bouwmateriaal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima geregeld. Alhoewel bij volledige bezetting het toch allemaal best krap is, zeker als je net uit Noorwegen komt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Niet zo zeuren allemaal. Je staat in het centrum. Dus een beetje overlast, so what??

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Momenteel wordt er gewerkt aan uitbreiding. Dan zijn er ca. 40 plekken. Of die allemaal stroom krijgen is nog niet te zien. In ieder geval zijn 40 plekken ook nog te weinig. Op 9 juli was om 14.00 uur de hele camperplaats vol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Leuke plek. Vandaar vroeg vol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Even gestopt om koffie te drinken. De 10 van de vorige review snap ik niet zo goed. Kennelijk de eerste keer dat ze een camperplek zien....,

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Do I need to say more. Aardige mensen die graag willen helpen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Hier geweest op 2 juli 2019. Er is weinig keus in de omgeving. We betaalden 300 kroon voor 2 personen met stroom. Groot en onpersoonlijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Het is vandaag 26 juni 2019 en het is druk met campers hier. Te weinig plek voor allemaal dus wij staan onofficieel langs de kant iets verderop. Hebben dus ook mooi uitzicht. We dachten hier te gaan staan om vervolgens met de fiets Molde te bezoeken maar daar is de weg echt te steil voor. Vandaar slechts een 5.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Wat de vorige review betreft: klopt weinig van. Prima weg er naar toe. Goed te overzien en uitwijkmogelijkheden genoeg. Camper gaat in tweede versnelling omhoog en een restaurant dat tot 21.00 uur open is, wat is daar mis mee? Om 20.00uur al gaan slapen? Tja.......

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Als je dit een camperplaats noemt, kun je iedere bushalte in Noorwegen wel een camperplaats noemen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Wij betaalden op 20 juni 2019 voor camper, 2 personen en stroom 27 euro.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Even gekeken maar doorgereden. Als je je echt wil laten belazeren moet je vooral hier gaan staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Er is hier kennelijk iets veranderd. Het lijkt of er gebouwd wordt dus rommelig geheel. Plek op zich ik ok. Voorzieningen in principe ook maar smerig. Plek wordt ook gebruikt door touringcars die hier hun passagiers luchten en de voorzieningen gebruiken met alle gevolgen vandien.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Leuke plek. Echter een prima alternatief ligt hier ca. 500 meter vandaan waar wel 50 campers kunnen staan en waar vandaan prachtige wandelingen te maken zijn. Fabelachtig uitzicht. Coördinaten: N69.5212 E17.4306

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Plaats is ook voor caravans. Water niet aangetroffen. Vuilnisbakken allemaal vol. Wel een mooie plek. Vroeg komen want camperaars hebben de onhebbelijke gewoonte om op dit soort plekken veel ruimte voor zichzelf te claimen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Vorige beschrijving helemaal mee eens. Doe mee met een begeleide rondwandeling. 10 euro pp. Melden bij info centrum.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Helemaal eens met vorige spreker. Verse broodjes op 200 meter.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Onduidelijk wat hier op 19 maart 2019 aan de hand is. Er wordt driftig gebouwd op het terrein. Er staat aan de weg nog steeds een bord “camping” maar of het dat ooit nog gaat worden is niet te zien. Iemand moet over een paar maand maar eens gaan kijken.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Een parkeerplaats met water en stroom. Meer is het niet.

Saai maar verder ok.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Prima plek. Onze camper is 717. Wij snappen het probleem niet zoals dat door anderen geschetst wordt. Wel achterkant laten oversteken over rand. Doodstille nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Ik heb deze locatie zelf toegevoegd. Wil er nogmaals op wijzen dat het hier een zeer eenvoudige camping betreft die vooral geschikt is als doorgangsplek of om Lille te bezoeken. En dat laatste is zeer de moeite waard. Soms is de camping ook open gedurende de kerst en oud- en nieuwjaar. Neem daarvoor vooraf contact op met de camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima camperplaats om Turijn te bezoeken. Ga naar de receptie naast de tramhalte. Daar liggen veel brochures over de stad. Ook koop je hier tramkaartjes. Koop een dagkaart voor €5.- en je kunt de hele dag op pad.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima plek. Leuke receptioniste. Heb daarom besloten 2 nachten te blijven.

Sitecode: 41917

Waar je hier 20 plekken vandaan moet halen is mij een raadsel. Meer dan de helft van de plekken is lastig of niet te bereiken voor campers. Wij waren hier 30 april. Moeilijk te beoordelen hoe het hier is later in het seizoen. Nu waren wij de enige passanten en verder staan er wat aftandse caravans.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Ook met de fiets goed te doen om naar centrum te komen. Geeft toch iets meer vrijheid.We hebben de gemeentelijke begraafplaats bezocht. Deze wordt in geen enkele reisgids genoemd maar is absoluut meer dan de moeite waard en goed per camper te bereiken. Adres: Via della Certosa 18. Een aanrader, ook voor agnosten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Ideale plek als je de Gotthard wil vermijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

De eerste keer in mijn beoordelingen dat ik een 10 geef. Deze mensen gun je dus alles. Na 10 minuten kwam de eigenaar met een bord vol vers fruit en een fles wijn. Gratis. Na een uurtje zijn we aan het water gaan zitten. Twee glazen wijn besteld: gratis. Daar zijn wij Hollanders gek op. En verder is deze plek een zeer onverwachte schoonheid.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Klein, maar niet heel fijn. Armoedig zooitje. Geen mogelijkheden voor satelliet ontvangst. Overigens is onze camper 717 cm. en kwam zonder probleem binnen. Wie dit stijl vindt is kennelijk nog nooit op de Veluwe geweest.....,

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Best mooi en schoon. Maar er zijn mooiere campings in de omgeving. Als je hier 10 jaar achter elkaar komt heb je niet goed om je heen gekeken. Hier zijn maar 2 plekken die direct op zee uitkijken. Dat vind ik weinig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Topcamping, vooral eind oktober. Ik kan me voorstellen dat dit in juni t/m september anders is. Nu keuze genoeg en heel rustig. Nog wat aanvullende informatie: het is heel goed mogelijk om met de fiets de stad te bereiken door zoveel mogelijk de kust te volgen. Zitten wat klimmetjes in maar voor sportievelingen geen probleem en de oudjes hebben toch allemaal e bikes. Het is een leuke tocht langs stranden en boulevards.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Camping gaat dicht op 20 oktober. Niks geen acsi tarief. Eerste nacht 177 kuna en volgende nachten 162 kuna. Apart betalen voor water inname 5 kuna. Wasmachine 50 kuna maar geen droger. Die schilderachtige omgeving hebben wij niet gezien. Of je moet niet kunnen schilderen natuurlijk.....

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Vreselijke plek. Kwamen in donker aan dus hadden geen keus. Enorm mix parking waar helemaal niets is. Wel een betaalautomaat. Dat dan weer wel.....

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Geen onaardige plek. Op 30 september alles vol. Aantal campers buiten de slagboom. Lekker rustig. Vroeg komen want vol is vol.

Sitecode: 19313

Geweldige plek, maar wel op 12 oktober. Plaats zat dus. En dat gezeur over sanitair; je hebt toch een camper?

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Op 1 oktober geweest. Toen wij kwamen om 18.00 uur was het vol. Ook als er wel plek was geweest zou ik niet erg enthousiast zijn geweest. Schuine krappe plekken. Drukke toestanden rondom de camperplek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Voor de tweede keer hier geweest. Omdat het niet anders kon. Een plek voor mensen die zichzelf niet weten te vermaken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Het was 25 juli slecht weer. De onverharde toegangsweg was daardoor niet echt geschikt voor campers. Toch naar de camping toegereden, maar uiteindelijk besloten er niet te gaan staan vanwege de naar mijn idee (te) zachte ondergrond na dagen van regenval. Jammer, want het zag er goed uit. En ik zag dat je erg veel van kinderen moet houden en ouders met bakfietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rex heeft niet goed gekeken. Prima plaatsen, ook voor onze tandemasser geen probleem.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Restaurant en biertuin aan overkant van de camping prima. Saaie plekken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Klopt allemaal maar het verkeerslawaai bederft een hoop. In het weekend veel overlast door groepen motorrijders van 's morgens vroeg tot 'avonds laat.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie route over de pas maar mijdt deze overnachtingsplek. Bijna 30 frank voor 2 personen op een parkeerplaats ( excl. stroom en douche!!!) is het niet waard. Afstraffen dus deze geldklopperij en doorrijden.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Wij snappen de positieve beoordelingen niet zo. Wat een ellendige plek. Een plaat beton; meer is het niet. Direct doorgereden.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Wat een nare eigenaar! Mag je nog zo'n mooie camping hebben maar je gunt hem echt niets. Dus snel naar de buurman. Die is nl wel aardig en klantvriendelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Smalle weg van ca. 4 km. omhoog. Aanmelding niet nodig. Prijs is €10,- zonder stroom. Fles wijn €4,- en halve liter olijfolie €8,- Mooie plek. Behoorlijk scheef, dus topnacht gehad.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Parkeerplaats. Let op de openingstijden van het park. Zie bijgevoegde foto.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Eens met alle beoordelingen. Echter welke jonge ondernemer neemt het op zich om 's morgens te zorgen voor verse broodjes?

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Parking. Meer niet. De andere camperplaats is de helft goedkoper.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wat een aardige mensen. Toen ik kwam aanrijden hoorden ze een vreemd geluid bij mijn camper. Ze vonden dat ik er niet verder mee moest rijden. De volgende dag camper op de brug gezet en het bleek gelukkig iets kleins te zijn. Van betaling wilden ze niets weten. Verder eens met alle andere lovende reacties.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Inderdaad alles aanwezig, maar wat moet je ermee als je een camper hebt. En de ligging valt wat tegen. In feite is het gewoon een parkeerplaats langs een drukke weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De plaats is gelegen in een toeristisch zeer aantrekkelijk gebied. Dat verklaart dus waarom er voor alles betaald moet worden. Je kiest er voor om hier te komen. Dus betalen zul je.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Als je deze plek kunt vermijden: doen. Deze plek is aan zijn eigen succes ten onder gegaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wonderschone plek. Eigenlijk moet je zo'n plek voor jezelf houden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Bij mooi weer is er een probleem. De parkeerplaats is dan namelijk vol en moet je wachten tot een uur of 22.00 voordat er plek is en alle eters vertrokken zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Wat zijn het toch een zeurpieten sommige camperaars. Voordat je hier naar toe gaat weet je de prijs en wat je er voor krijgt. Geen douche en geen wc. En de prijs? Ga 24 uur op een parking staan en kijk dan eens wat je moet betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Helaas sanizuil buiten werking. Maar het museum vergoedt alles. Absolute aanrader. En 's nachts doodstil. Logisch want wie wil er nou zo'n kleffe hamburger.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Wij waren van plan hier te gaan staan maar zijn na betaling van 3 euro vertrokken naar de camping. De parking zag er erg onaantrekkelijk uit. Wij waren de enigen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Een plek naar ons hart. Lekker rommelig en ongestructureerd. Alles is er wat er moet zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Het enthousiasme van iedereen delen wij helaas niet. Dit is uiteraard een subjectief oordeel zoals ook alle anderen maar aan ons is Mikky's Place niet besteed. Te veel blaffende honden, te veel grote campers, te veel geleuter en te veel creatief met kurk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Plek is zonder probleem voor iedere camper bereikbaar. Poolshoogte nemen is niet nodig althans als je weet waar de eerste versnelling zit.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Niet verder vertellen. Topplek. En de paarden komen naar het hek als je ze lokt met brood.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

In december uiitgestorven. Ver weg van winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Er werd verbouwd dus konden we er eigenlijk niet terecht. Toch mochten we buiten de poort staan en werd er een snoertje voor ons uitgerold. Hoefden daarvoor niets te betalen. Hebben dat verrekend met een fles wijn. Plek op zich stelt niets voor. Wij hebben de plek gebruikt om de volgende dag Theresienstadt te bezoeken. Trek daar veel tijd voor uit!

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Hier gestaan met 2 andere campers. Geen enkele voorziening aangetroffen. Ook niets betaald, dus een gegeven paard hoefde niet in de bek te worden gekeken. Mooi uitzicht op de Elbe, maar dat was het ook wel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Prima camping met veel bomen. Dus geen Studio Sport. Maar wel geweldige fietsroutes o.a. langs de Po.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Geweldige plek. Het lekkerste vlees gekocht dat ik ooit geproefd heb. En niet te vergeten de eigengemaakte worst. Wellicht zaten daar die blaffende honden in, want wij hebben er geen last van gehad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Locatie ok. Maar mijdt de horeca aan de overkant van de straat. Deze is veel te duur en slechts gericht om uw vakantiebudget een flinke aderlating te laten ondergaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Eind augustus hier geweest en alle positieve ervaringen van de beoordelingen delen wij volledig. De negatieve natuurlijk niet. Nutteloos om prijsvergelijkingen te maken. Wat vergelijk je dan eigenlijk? Hoop dat het de eigenaren goed zal gaan en wens ze alle sterkte de komende tijden. En nogmaals dank voor de geweldige ontvangst. Micha en Marianne.

Een locatie beoordeeld—meer dan 11 jaar geleden

Gestaan op 10 september. Voorzieningen ok. De bonus op deze plek is de ijshal waar je met wat mazzel een ijshockeywedstrijd kunt bezoeken.

Sitecode: 19013

Op 21 september geweest. Gesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 12 jaar geleden

November 2013. Een drukte van belang op deze krappe parkeerplaats ( raadpleeg Google Earth). Flink manouvreren met onze camper van 7.10 mtr. Hebben er niet overnacht vanwege te verwachten verkeerslawaai. Vriendeljjke, behulpzame parkeerwacht, dus een fooitje is op zijn plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 12 jaar geleden

Ongezellige plek. 1 nachtje en dan wegwezen. Bewaking? Niet gezien/gemerkt. Maar wel gratis en dat is ook wat waard. Gestaan begin november 2013

Een locatie beoordeeld—meer dan 12 jaar geleden

Ellendig drukke krappe plek. Geweest in oktober 2013. Goed alternatief is de Camping Municipal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 12 jaar geleden

Overnacht op de camping begin november 2013. Stonden daar helemaal alleen. Alle voorzieningen gesloten, maar de slagboom was open, dus waarom niet? 's Morgens zag ik dat er campers stonden op de zgn. camperplaats. Geen gemeenteambtenaar gezien. Topplek aan de Lot.

Een locatie beoordeeld—meer dan 12 jaar geleden

Ik heb een camper met max.gewicht van 3.5 ton maar wel een dubbelas. We waren met z'n 2-en. Ik ben niet iemand die snel over prijzen klaagt zeker niet als er wat voor geboden wordt. Maar dit was me te gortig. Ik zou voor die ene nacht ( in november !) meer dan € 60,- moeten betalen. Na mijn ongenoegen te hebben geuit werd het zomaar €30,- Niet te geloven. Ik hield het voor gezien.

Een locatie beoordeeld—bijna 13 jaar geleden

Wat een geweldige plek en wat een ondernemingszin!! Mensen die klagen over de prijs moeten dan maar ergens gratis gaan staan zonder al deze top-voorzieningen. Vrijheid blijheid. Graag nog een tiental van deze parken in Nederland.

Een locatie beoordeeld—meer dan 13 jaar geleden

Prima plek voor 1 overnachting. Niet goedkoop, maar zwitsers goed geregeld.

Een locatie beoordeeld—bijna 14 jaar geleden

Leuk om een keer hier te overnachten. Dat hebben wij gedaan op 28 mei. Houd er echter rekening mee dat het weer anders is dan " beneden". Het stormde die nacht behoorlijk en een beschutte plek is niet te vinden. Dus een slapeloze nacht gehad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 14 jaar geleden

Gelegen naast kunstgras voetbalveld dus kunnen genieten van een wedstrijd tussen 2 damesteams. En dat was zeer de moeite waard. Zit allemaal bij de prijs inbegrepen. 's Nachts doodstil. Prima plek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 15 jaar geleden

Boodschappen doen in Suresnes. De Seine oversteken en je hebt net over de brug een grote Carrefour. 5 minuten fietsen en 15 minuten lopen. Open tot 21.00 uur.