@MrMoho
Geweldige, veilige overnachtingsplek, erg handig met veel ruimte. We hebben contact opgenomen met de dame bij het tankstation en zij bevestigde dat we mochten blijven overnachten. We hebben koffie gedronken in het café en wat wijn gekocht voor de avond. Een aanrader.
Absoluut fantastisch. Een echte aanrader. Zonde dat de inzittende van een zwarte Renault Kangoo-bus uit Nederland een dierbare plant van de herdenkingsbank van de eigenaar heeft gestolen. Dit soort gespuis verpest het voor de brave zielen onder ons!
De stad Beaune is een geweldige plek en niet te missen, we bezoeken er meestal één of twee keer per jaar. Deze keer was niet zo geweldig omdat luidruchtige drinkers beide avonden dat we er waren samenkwamen. Na het lezen van andere recensies is er bij mensen ingebroken. Denk niet dat we hier nog een keer zullen stoppen.
Goed voor een grote Moho. Mooi uitzicht.
Geweldige rustige camping naast het kanaal. Goed om te fietsen. Vriendelijke ontvangst.
Mooie plek. Niet veel in het dorp, maar erg rustig.
Sitecode: 19291
Mooie plek. Groot gebied geschikt voor grotere campers. Geweldige winkel. Goed voor honden.
Leuke stop hier. Zou wat flessen hebben gekocht, maar het was gesloten met Pasen.
Goede locatie voor een tussenstop op weg naar de costas. Genoeg ruimte. Veel kinderen gingen 's ochtends af maar na een uurtje. Het lukte ons goed met 8,6 m camper.
Geen slechte plek voor een nacht. Gemakkelijk te vinden en veel ruimte voor onze 8.6m camper.
Dit is niet open en moeilijk om te keren.