@MrOggman0609

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Absoluut een prachtige camping! We waren er kort na het hoogseizoen, dus het was er niet druk. De prijs-kwaliteitverhouding was prima; we bleven er vier nachten. De toiletten waren onberispelijk en schoon, de afwasmachines op de camping waren een echte plus, en de hele ervaring was gewoonweg fantastisch. Het strand en het pad ernaartoe zijn ook gewoonweg prachtig. Bedankt voor deze geweldige tijd.

Mooie, rustige camping met extreem grote plaatsen. Verder is het personeel erg vriendelijk en is het sanitair zeer ruim! Maar de plaats krijgt een aftrek omdat: - veel te duur! 49 euro in het laagseizoen voor 2 personen en bus - geen wc-papier in de toiletten - Vertrek om 10.00 uur

De plaats is schoon, de douches zijn goed onderhouden en nieuw! Waren in het laagseizoen en hadden ruimte, in het hoogseizoen als alles vol is zou ik niet gaan, dan zit degene die naast je zit eigenlijk in je bed. Douches en toiletten zijn gesloten van 21.30 uur tot 08.00 uur, wat het leven in een bus zonder toilet lastig maakt. Anders veel gepensioneerden, iedereen slaapt toch na 21.30 uur 😂 Zo ongelooflijk stil

Schoon sanitair, inclusief douches! Wasmachine 3,50 euro. De percelen zijn groot en schaduwrijk Prijs absoluut oké, eigenaar erg vriendelijk en meegaand, geeft ook uitleg over de wasmachine en zorgt er zelf voor als het restaurant draait. In de aangrenzende tuin springen pauwen en geiten rond, maar zo nu en dan komt er een snufje dieren langs de camper en wijst de dierenbuurt aan! Niet ver naar de zee!

Sanitair verouderd, netheid in orde. Eigenaar supervriendelijk en behulpzaam, prijs prestatie ook ok! Absoluut schaduwrijk en de percelen zijn groter dan gemiddeld. Absoluut prima voor één of twee nachten, vooral als je gewoon het eiland wilt verkennen. De broodjesservice en koffie zijn zeker een pluspunt. Aftrek eigenlijk vanwege de luide straat en het relatief hoge geluidsniveau en de sanitaire voorzieningen! Douches gratis!

Een van de beste plekken als je goedkoop een paar dagen aan het Gardameer wilt doorbrengen! Gratis WiFi, aankomst en vertrek 24 uur per dag, gratis water voor campers, toiletten en douches altijd erg schoon! Iedere keer onze eerste aanloophaven na de Brenner

Locatie en netheid zijn echt geweldig. We hadden ons de dag ervoor via e-mail aangemeld en hadden een heel mooie plek met ons eigen terras en uitzicht op zee! Aan de bar werkt de WiFi vlot, anders heb je geen netwerk of bereikbaarheid! Je hebt toegang tot twee verschillende stranden, beide schoon en ideaal om te snorkelen! het personeel was supervriendelijk! Gratis koude douche Warme douche € 1 Wassen € 6