@Mrjln81
- Gezin met kinderen (12+)
- 2022
- Huren
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een soort hotel ervaring op een camping. Alles keurig netjes, er wordt zelfs gevraagd of je zonder schoenen of met blauwe schoen hoesjes de toiletten binnen wil gaan. Niks op aan te merken, maar je moet er van houden. Je betaald er wel flink voor, wij betaalden voor 1 camper, 2 tentjes, 5 personen en stroom omgerekend iets meer dan €100,00 per nacht.
12 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Sitecode: 162024
Ruime camping op een prachtige locatie. Aan de rivier gestaan, bos op de achtergrond, veel vuurplaatsen. Veel plekken om op avontuur te gaan. Sanitair is gedateerd en wordt redelijk schoongehouden. Kleine supermarkt op 10 minuten lopen. Er is een pub waar 's avonds veel publiek zit, hier geen last van gehad. De camping is gewoon geopend, dat hij volgens de info hier gesloten is klopt niet.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleine retro camping met een zeer lieve eigenaar. Alles is wat gedateerd, maar wordt schoongehouden. Ontzettend rustige omgeving met op 15 minuten lopen de winkels maar ook de rivier met een leuk recreatie gebied erbij. Dit alles is alleen lopend bereikbaar via een steil paadje aan de achterkant van de camping. Wij betaalden 1000kc/€40,00 per nacht voor een camper, 5 personen, stroom en 2 tenten.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een rustige plek in een mooie omgeving. Er valt genoeg aan te merken op de faciliteiten waardoor het misschien 3 sterren zou verdienen, maar een mooie plek als deze die kan bestaan door inzet van de gemeenschap verdient er 4. Elektra lijkt niet te werken, maar telkens wanneer je er een euro ingooit (die je weer kunt pakken omdat vandalen het kapot gemaakt hebben) heb je voor 4 uur elektra.
Best prijzige camping, prijs hier klopt niet. Je betaalt 5,00 per persoon per nacht, 7,00 per nacht voor de camper, 4,00 voor aansluiting op het stroom en 0,50 per kW stroom. Daarnaast betaal je ook nog voor douches, 1,00 voor 2,5 minuten. Toiletgebouw oud maar redelijk schoon, geen plek voor chemisch toilet of water vullen of lozen. Het was druk vanwege het weekend, veel luidruchtige mensen. Vissen is tegen betaling. Goede pizzeria vlakbij!
7 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een hele mooie back to basic natuurcamping aan een rivier met een parkeerplaats waar de camper kan staan. Er is een net toiletgebouw (alleen toiletten) en een kleine kiosk. Je kunt er een vuurtje stoken en kanoën, leuk met avontuurlijke kinderen. Voor 1 nacht, 2 volwassenen, 3 kinderen en een camper waren we 650,00 kronen (€26,00) kwijt. Er is geen elektriciteit, je kunt geen water vullen of lozen of je toilet legen.