@MrsTve
- 2016
We kwamen na 19.30 aan, maar geen probleem - bel gewoon het nummer dat bij de poort staat. De camping is leuk, maar de wegen naar - en op - de camping zijn vrij smal, dus niet toegankelijk met een breed voertuig. Toiletten en douches (7 minuten inbegrepen in de prijs) zijn redelijk schoon, maar niet nieuw. Ongeveer 30 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde treinstation naar Parijs. We verbleven een nacht voor € 30,-
Een plek om te stoppen en te winkelen in Citti-Park. De 7 parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het centrum naast het grote kruispunt van weg 215. 'S Nachts nogal luidruchtig - niet alleen vanaf de weg, maar vooral door de vele vrachtwagens die lossen terwijl hun motoren en compressoren draaien.
In het midden van een drukke oversteek zonder markeringen. Letterlijk in het midden van de stad. Auto's parkeren tussen de AC's. 6 verkooppunten voor elektriciteit. We kiezen ervoor om hier niet voor de nacht te blijven, omdat het ons te wanordelijk voelde.
Nieuw gevestigde, mooie, rustige plek aan het einde van de weg. Dichtbij het strand. We vroegen ons af, waarom ze de plaats niet af hadden met het nivelleren van de grond en de distels verwijderen. Je moet voor alles betalen, wat begrijpelijk is, maar DKK 5,00 / kWh is behoorlijk duur - zelfs voor Denemarken.
Parkeerplaats met gratis elektriciteit. Veel activiteit met auto's en andere voertuigen gedurende de dag. Dicht bij het verkeer, maar slechts een korte 10 minuten lopen naar het centrum. 10 € / 24 uur. Geen plek, we zouden kiezen voor een recreatief verblijf, maar voor één nacht is het OK.