@MtB
- 2024
Prachtige terrassencamping,ruime plaatsen, uitstekende voorzieningen, vriendelijk personeel.Zeer schoon sanitair.Voor het najaar wel heel veel schaduw onder de bomen. Jammer, dat je ver moer lopen voor afvalbakken.Algemeen: zeer aan te bevelen!
De CP heeft maar 2 verharde plekken. Daarnaast nog enkele plaatsen op het grasveld maar deze zijn niet geschikt voor een camper als het geregend heeft. Dan kun je de camper niet op blokken zetten of je rijdt jezelf vast. Wel aardig uitzicht. Het geheel maakte een beetje een rommelige indruk.
Verrassend leuke plek met mooi uitzicht in het geografische hart van Zwitserland. € 27,- per nacht voor camper + 2 pers. incl. elektriciteit. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Enigszins schuine plek maar mbv 2 oprijblokken perfect waterpas te zetten. Stadje met supermarkten en restaurants op 2,5 km afstand gemakkelijk met fiets te bereiken over een praktisch vlakke weg. Een echte aanrader als je op doorreis bent.
Toevallig ontdekt "pareltje"! Op het erf van een heel netjes gerestaureerde boerderij.6 plaatsen op het gras van de voortuin. Er was niemand aanwezig en we moesten €20 in een glazen potje stoppen, die in de keuken stond, waar je kon koken en afwassen. de andere kant van dit bijgebouwtje( kippenhok)vonden wij een heel nette wc met douche en wastafel. Met schitterend uitzicht over glooiende akkers en bossen een echte aanrader!
Prachtige locatie maar faciliteiten onder de maat voor de prijs. geen mogelijkheid voor lozen grijs water, wifi zeer slecht, alleen tot 40 meter van de receptie, géén slang voor schoonmaken chemisch toilet en verouderd sanitair. Het enige mooie van deze camping is de ligging aan het fjord. Daarom 3 sterren gegeven.