@Mugje
- 2015
'n mooie CP in bosrijke omgeving, ruime plekken, vriendelijke ontvangst, toiletten schoon, goede wifi, gezellig centrum op fietsafstand, omgeving leent zich om mooie fietstochten en wandelingen te maken, we komen zeker terug, groet Jet & Henk
vriendelijke ontvangst, sanitair en wifi goed, groot zwembad, gegrilde kip meenemen of ter plaatse eten, broodjesservice, ruime percelen, fietsen en wandelen, we komen zeker terug
wij komen hier nu voor het 3e jaar, het voelt voor ons als Thuiskomen, Gine & Dave bedankt voor de goede zorgen en de gezellige middagen die jullie verzorgen, lieve groet, Jet & Henk
vriendelijke ontvangst, mooie rustige CP, sanitair schoon, er wordt heerlijk gekookt voor de gasten, goede fietsomgeving, wij bevelen deze CP aan, grt. Jet & Henk
vriendelijke ontvangst, sanitair schoon, ruime plaatsen, niet ver van strand en boulevard, goed fietsen langs de kust, prijs/kwaliteit is goed, €12,00 zonder elektra, €16,00 incl. 4kw per dag
reserveren via de website van de gemeente, doe dit ruim van te voren, wij moesten een uur wachten op 'n code, daarna inchecken bij de CP, duurde erg lang, zeker als er meerdere mensen willen inchecken, daarna loopt iemand mee die de kast van het elektra van slot haalt, ook dit kan lang duren, Let Op uitchecken kan pas vanaf 10.00 uur, vinden wij te laat, pluspunt sanitair, vriendelijk personeel en de Via Verde 🚴🚴♀️
gesloten
mooie plekken, sanitair schoon, wifi goed, 2 personen met buscamper en elektra € 19,00 per dag, op de fiets naar het centrum langs de rivier goed te doen, linksaf, doorrijden tot de groene fietsbrug, over de brug linksaf, dan rechtsaf en je ziet de kathedraal, rechtsaf bij de camping langs de rivier tot de groene fietsbrug, brug over rechtsaf, daarna weg omhoog naar de dam, over de dam linksaf, mooie fietsroute langs het stuwmeer, 'n aanrader
als je meer dan één dag wil staan, moet je dan elke dag 'n kaart kopen? dit is ons niet duidelijk
de camping heeft 2⭐️⭐️, wij geven er 5, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, warme douches, ruime plekken, goede wifi, mooie omgeving om te fietsen of te toeren, we betaalden €23,50 per dag incl. stroom
vriendelijke ontvangst, eigenaren behulpzaam met voor ons de fietsroutes in de omgeving, camping ligt op 'n heel rustige plek, ruime plaatsen, klein zwembad, broodjesservice, barretje, warme douche, goede wifi, ik beveel deze camping aan
kleine CP, krappe plaatsen, maar je kan gebruik maken van de mooie tuin, sanitair schoon, geen afvoer van grijs water en toilet, dat kan net buiten het centrum, soms is de ventilator van? erg luidruchtig, €18,00, 2 personen incl. stroom en sanitair, 'n aanrader, ook het restaurant
krappe plekken, €18,00 zonder elektra, wel zo handig betaal wat je gebruikt, douche €1,00, €0,50 om het gebouw binnen te komen, water, wasmachine en droger betaald, vanochtend bij het lozen van chemisch toilet was de kraan afgesloten om te spoelen, zeer mooie omgeving langs de Elbe, 'n bezoek aan het oude centrum is 'n aanrader
Camping is uitgebreid, groot grasveld aan de Elbe, zelf 'n plekje zoeken, ligt aan de Elbefietsroute, op de website staat met ACSI betaal je €25,00 p.dag incl. elektra, sanitair en wifi, camper, 2 personen, ondanks de ACSI-kaart betaalden we €27,00 p.dag, er is 'n wasmachine, droger en klein winkeltje, broodjesservice, 'n aanrader deze camping
mooie camping maar duur, €19,50 per dag staanplaats, incl. elektra, €6,60 p.p.p.dag, ACSI 10% korting p.p., douchen €1,00, (4min.) wifi 3 dagen €5,00, niet altijd bereik op 1 apparaat, kaart om de slagboom te openen €5,00, die krijg je terug bij vertrek, mijns inziens had douchen en wifi gratis mogen zijn.
vriendelijke ontvangst, prijs/kwaliteit perfect, €25,00 per dag incl. elektra, 2 personen met camper, graag de prijs aanpassen op NKC, maakt het wat duidelijker voor de mensen, gebruik wasmachine €4,00, wifi perfect
perfecte plek aan de fietsroute langs de Elbe en naar de stad, prijs/kwaliteit voldoende, gras gemaaid, is helaas wel blijven liggen, voldoende elektra-aansluitingen, per dag €18.00, incl. elektra, 2 personen, douchen kost €1,50, lekker warm water
vriendelijke ontvangst, plekken met uitzicht op de Elbe, wij 2 personen, camper, vanaf 2 nachten of meer korting, wordt €21,00, stroom €5,00 te duur, wij gebruiken gemiddeld 3KwH per dag, sanitair gratis, douche is gedeeld omkleden, we merken dat vele campings aan de Elbe geen wasmachine heeft voor de gasten, dat is jammer, ben benieuwd of meer mensen dit ervaren
voor 'n parkeerplaats met stroom €20,00 te duur, sanitair verouderd maar schoon, beheerder is niet altijd aanwezig zoals beschreven staat, vraag me af als je 's avonds aankomt en 's morgensvroeg vertrekt of er dan betaald kan worden, wij stonden 2 nachten, fietsen 🚴🚴♀️ langs de Elbe
vriendelijk ontvangen, sanitair schoon, douche betalen, wifi bij de receptie, zelf 'n plekje uitzoeken, direct aan de Elbe🚴🚴♀️route, die fietsen wij af, 2 personen, buscamper per dag €20,50 incl. stroom, acceptabel
mooie camping aan 'n meer/Elbe, zeer schoon/ruim sanitair, perfecte wifi, kleine imbiss, lekker eten, voor 1 dag betaalden we €29.50, 2 personen, incl. elektra, iets te duur, maar toch 5⭐️ de lokatie, fietsen langs de Elberoute
vriendelijk ontvangen, kleine camperplaats bij het hotel, wij betaalden €17,00, 2 personen incl. elektra en gemeentetax, voor sanitair betaal je €2,00 p.p. p.dag, betalbaar eten in het restaurant, Elbe en oude stad op 3km.
fijne camping aan de Elbe, goede wifi, schoon sanitair, warme douches, per dag €26,50, buscamper, 2 personen met elektra, supermarkt in de buurt, 'n aanrader
Reserveren via NKC-app gaat goed, of direct bij de receptie, met ASCI betaalden we 490 Tjkr. per dag, 2 personen, incl. elektra en gemeentetax, sanitair schoon, goede wifi, ontbijtservice, camping ligt direct aan de Elbe, supermarkt in de buurt
vriendelijk ontvangen, zelf 'n plekje uitzoeken, sanitair schoon, warme douche (gratis), goede wifi op je plek, broodjesservice, heerlijk eten in het restaurant, fietsen langs de Elbe, 2 personen, buscamper met elektra 580 Tj.kr. per dag, wat wil je nog meer, 'n aanrader
vriendelijke ontvangst, verzorgde camping, zelf 'n plek uitzoeken, geen afgebakende plekken, dus gaat men kriskras staan, kan onhandig zijn, sanitair schoon, al kan het douchewater wat warmer, wifi bij de receptie, cash betalen, wij betaalden per nacht 470 Tj.kronen, 2 personen, buscamper, met stroom, op korte fietsafstand van de Elbe, die fietsen wij af, 'n aanrader
op doorreis hier overnacht, vriendelijke ontvangst, behulpzaam bij betaalautomaat, €18, incl. elektra, goede loosplaats, nieuw schoon sanitair, prima wifi, we hadden uitzicht op het haventje, we komen zeker terug, goede fietsomgeving
geen stroomaansluiting gezien, verder rijden dus 🚐
we waren op doorreis, voor 1 nacht prima, 10 euro incl. stroom, helaas koude douche, sanitair matig, kan wel 'n opknapbeurt hebben
'n zeer mooie CP in rustige omgeving, eigenaar Erik is vorig gestart en is druk bezig met aanpassingen, het wordt nog mooier, bar waar je drinken en regelmatig patat, kroket, frikandel en bitterballen kunt bestellen, broodservice, sanitair schoon, wifi is prima, pluspunt verwarmd zwembad, succes Erik, 👍 groet Jet & Henk
Vriendelijke ontvangst, met vragen staat men direct voor je klaar, als je buiten de poort staat heb je schitterend uitzicht, winkeltje en 'n restaurant waar je heerlijk kan eten, sanitair schoon, warme douche met gordijn, vonden wij iets minder, men is nog bezig met vernieuwingen
5 sterren zijn eigelijk te weinig, Dave & Gine staan altijd voor je klaar, sanitair schoon, broodjesservice, "Ons Plekske" waar je wat kan drinken, sjoelen, lezen, spelletjes doen, mooie fiets/wandelomgeving, goede wifi, we waren er met de feestdagen, alles goed georganiseerd met livemuziek wij hebben genoten, lieve groet, Jet & Henk
op zoek naar 'n plekje, dat viel niet mee, druk, deze camping had nog plek, we bleven er 7 dagen, vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, sanitair schoon, heerlijk ruime douche, restaurant overdag open, broodjesservice, fietsen naar Oliva en Gandia over 'n fietspad, strand op loopafstand
Sitecode: 20180
wat 'n mooie, schone en rustige camping, het verdiend meer dan 5 sterren, vriendelijk personeel, restaurant was open, heerlijk eten, groot zwembad, blijf je 1 week of langer dan krijg je korting, goed fietsen via de EV-8 naar omligende plaatsen, markt op zaterdag
CP met schitterend uitzicht, bezoek het stadje op de heuvel, de moeite waard, voor ons te heuvelachtig om te fietsen (70+)
we sluiten ons aan bij de vorige reviews, mooie rustige lokatie, vriendelijke ontvangst, op de fiets naar Salou en Cambrils goed te doen
vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, sanitair schoon, goede wifi, dichtbij Besalú, 'n bezoek waard, wij betaalden €20,00 incl. elektra, en ACSI-korting, buscamper, 2 personen
'n mooie plek met schitterend uitzicht, vriendelijke eigenaren, wij betaalden €19,50 met elektra per nacht, camper 2 personen, er is geen ACSI-korting, vaste prijs, wifi matig of niet, sanitair verouderd, mag 'n opknapbeurt hebben, maar voldoet, heerlijk zwembad en natuurlijk de geiten, ligt aan de ViaRhône-route
vriendelijke ontvangst van nwe eigenaar, naseizoen met ACSI €15,00 incl. elektra, 2 personen, buscamper, mooie ruime plekken, ontbijtservice, prima zwembad, wifi bij de receptie, niet ver van de fietsroute langs de Rhône, 'n aanrader
vriendelijke ontvangst door nwe eigenaar, mooie ruime plekken, prachtige fietsomgeving, sanitair wat verouderd maar schoon, warme douche, je kan kiezen wel of geen stroomverbruik, prima, we komen zeker weer terug, grt. Jet & Henk R.
Supermooie CP, ruime plaatsen, sanitair schoon, wifi prima, fietsen/wandelen in de omgeving, kortom wij komen zeker weer terug, groet Jet & Henk
vriendelijke ontvangst, mooie ruime plekken, warme douche, zeer mooie fietsomgeving, 'n plek om terug te komen 👍
vriendelijke ontvangst, verzorgde ruime plekken, 5 dagen gestaan, sanitair schoon, douchen €0,50, wifi matig, mooie omgeving om te fietsen, 'n aanrader deze camping, let wel op met feestdagen geen korting, elektra 2,50 p.d.
vriendelijke ontvangst, mooie ruime plekken, schoon sanitair, prima wifi, goede omgeving om te fietsen/wandelen, we komen zeker terug, groet Henk & Jet