@Mukkel
- 1999
De ruimte is prima, elektriciteit is aanwezig. Minpunten: Geen toilet/douche/afvalwaterafvoer. Voldoet niet aan de beschrijving van de app. Alles betaald en de helft gekregen.
De prijzen zijn volkomen belachelijk! We betaalden 330 Zweedse kronen voor één nacht. En er staat nergens op de camping aangegeven waar de receptie is. Verder is alles aanwezig.
Het terrein is open en beschikt over elektriciteit en water. Water en riolering zijn ook beschikbaar. Het dorp is vlakbij. De toiletten zijn schoon.
Het is een fijne, rustige plek, de mensen zijn vriendelijk en alles wat je nodig hebt is er, maar de toiletten moeten vaker schoongemaakt worden. En ze zijn dringend aan renovatie toe.
Mooie parkeerplaats voor campers. Voor 25 € krijg je elektriciteit, douches, Afvalwaterlozingsplaats, drinkwatervoorziening en toiletten. 's Ochtends zijn er tegen betaling ook broodjes verkrijgbaar in het hotel. Ook de stad is niet ver weg en u kunt de omgeving verkennen via de vele fietspaden ontdekken.
Alles wat je nodig hebt heel mooie en rustige plek
Alles ok behalve de voeding 1000 watt is niet genoeg
Voor 1-4 nachten ok
Er is niet veel te zeggen. Rustige plek, broodjes serveren duimen omhoog, anders is alles in orde
Als een parkeerplaats voor 1-2 nachten oke