@Murielle76
Lid van Campercontact sinds 2026
Een perfecte plek voor een tussenstop. We hebben erg genoten van het bezoek aan de ruïnes en het museum. De nabijgelegen waterval was droog, maar de wandeling ernaartoe was nog steeds aangenaam. Een zeer rustige nacht met slechts één andere camper en drie busjes. Dat de toiletten tijdens openingstijden toegankelijk zijn, is een groot pluspunt... Ik kan het van harte aanbevelen.
Toegang met een lange camper kan lastig zijn; goede manoeuvreervaardigheden zijn essentieel. Let goed op welke kant je het dorp inrijdt, want het is vrij smal... meer duidelijke bewegwijzering zou welkom zijn, zowel bij aankomst als vertrek. De voorzieningen zijn verouderd en het onderhoud laat te wensen over, waarschijnlijk door het begin van het seizoen 🤔 en het zwembad was gesloten. Verder een zeer aangename wandeling.
Hartelijk dank aan de gemeente voor de rustplaats en voor de watervoorziening, afvalverwerking en schoonmaak van de toiletten. Een zeer aangename wandeling door het stadje en een vrij rustige nacht.