@Muris-montis
Lid van Campercontact sinds 2020
Leuke plek direct met zicht op de noordwand van de Eiger, zeer hardwerkende verhuurder, op loopafstand van de trein, schoon inclusief sanitair, een beetje duur, maar je betaalt voor de locatie
Eigenlijk parkeren voor langkampeerders, maar we vonden een schaduwrijke plek bij het nieuwe sanitair, ze waren goed en schoon, ongeveer 10 minuten naar het strand, fietsverhuur, maar enorm gebied,
Mogelijkheid om alleen naast containers te parkeren, geen charme, sanitair schoon, extra kosten voor afval, beheerder aardig
Grote plaats direct aan het meer, vol, relatief luid, sanitair schoon en zonder extra kosten, duur, 's ochtends met een bakker, goed voor bezoekers van Luzern
Kleine plaats (6 parkeerplaatsen voor campers), maar zeer vriendelijk personeel, zeer schoon, interessant gebied met husky's, gratis douches, schoon en warm, sterk aanbevolen, geweldig startpunt voor rondleidingen
Geweldige plek, goed startpunt naar de Matterhorn met taxiservice (7 Fra per reis en persoon), broodjesservice, gratis parkeerruimte, warme douches, schoon en onbeperkt, gratis WiFi en goed, aardige beheerder, een echte aanrader
Sitecode: 61914
Leuke plek, ligging direct aan het meer, mooi stenen strand met goede badfaciliteiten, sanitair modern en schoon, stond helaas op het volgende plein, vergeet Autan niet, veel muggen 's avonds, erg aardige Duitssprekende operators, broodjesservice
Aardige telefoniste, kleine ruimte, sanitair, maar zeer schoon, waren hier alleen vanwege de doorreis
Sitecode: 21989
Locatie geweldig, erg aardige en enthousiaste beheerders, douches schoon en gratis, warm water gratis, mooie camping, een echte aanrader
Locatie scoort als uitgangspunt voor de passen, maar sanitair is verouderd en niet schoon, de heren hadden buitendouches, alleen aan de buitenzijde afwasbak met koud water, 's avonds bijna altijd koude, stormachtige wind, wifi alleen bij de ingang, maar gratis,
Locatie geweldig, ongelooflijk vriendelijke zeer hardwerkende beheerder, sanitair enigszins verouderd, maar schoon, helaas warm water om tegen betaling af te wassen, zou graag terugkomen