@Museeuw
- 2000
Rustige,mooie en ruime plaatsen. Nette sanitair. Hele mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Eetgelegenheid in de buurt. We werden getrakteerd op cake en live muziek voor Pasen. Hier komen we zeker nog terug.
Rustige,mooie camperplaats. Prijs super voor wat je krijgt. Sanitair in orde. Lekkere zelf gemaakte kruidenkoek gekregen bij aankomst. Vriendelijke eigenaars. Leuke fietstochtjes gemaakt en dorpje is ook aangenaam om te vertoeven. Alleen maar lof !
mooie en rustige plek om te staan. Leuk om te gaan fietsen,haven en strandje op 3 km WC en douche wel bij elkaar ...waardoor dat je soms wat geduld moet hebben in de ochtend tot het vrij is,dit had ik liever apart gehad. Maar best leuk om te vertoeven.
Rustige,mooie plaats. Prachtig om te fietsen. Handige betaalautomaat,proper sanitair en heel vriendelijk onthaal. Drie nachten verbleven,maar te kort, wij komen zeker terug !!!!
Mooie plaats tussen de perenbomen. Prachtig en proper sanitair. Broodjesservice en leuk winkeltje met locale produkten. Zalig vertoeven !!!!
proper sanitair, grote staanplaatsen,rustige ligging,moesten niet vertrekken op een bepaald uur,heel hartelijke eigenaars !!!! Top !
Vriendelijke ontvangst, rustig en mooi uitzicht. Zeer proper sanitair. Fijn weekend gehad.

zeer mooie en rustige camperplaats. Fijne eigenaar die nog sanitair en andere voorzieningen gaat maken. Ongeveer twintig plaatsen. Heerlijk geslapen en ruime plaatsen.
Zeer mooie plaats dichtbij centrum. Mooi en proper sanitair.. Broodjesservice en kleine cafetaria.
Zeer leuk Paasweekend gehad. Proper sanitair en leuke ontvangst. Top met de foodtrucks in het weekend.
Heerlijke plaats. Rustig en mooi fietsgebied. Grote luxe van sanitair en afwasplaats. Heel netjes ! Camper op verhard gedeelte en toch ook grasperk erbij. Vier mooie dagen !!! 👍
top plaats voor op doorreis . prijs is 8 euro alles incl. ideaal om te fietsen in de Vogezen. winkel op 40 m
mooie grote en rustige staanplaats. Supermarkt op 50m. Bij aanmelden krijg je gratis bustickets voor de regio. Prijs ok. Water en electriciteit betalend. 10 min wandelafstand van dorp en meer,wel heuvelachtig.
mooie rustige plaats. prijs is duur maar er zijn veel duurdere plekken in de omgeving,water en electriciteit zijn inclusief. Goede uitvalshoek voor bezoek Friedrichshafen en Lindau. Leuke biergarten,foodtruck en broodservice aanwezig !!! Wij waren heel tevreden !

Mooie rustige plaats , vriendelijk onthaal en zeer lekkere produkten op basis van noten. Mooi uitzicht over de velden en boomgaard🌰
mooie, rustige plaats voor circa 6 campers. water en lozen gratis. bakker winkel en restaurant binnen 200 m.
mooie staanplaats, zeer vriendelijke eigenaar die je brood aan je camper brengt, zeer proper sanitair, zwembad en niet te druk. wel wat lawaaihinder van de straat. s'nachts wel stil. top
rustige plaats, zeer mooi uitzicht, aan de rand van een dorpje. geen voorzieningen. ideaal voor op doorreis richting zuiden. top