@MvL-G
- 2023
4 nachten op deze camping gestaan. Voornamelijk vaste plaatsen op deze camping, niet fraai. Sanitair is goed, douche met drukknop zonder muntjes, om de 10 sec indrukken met koude golfjes. 2 ochtenden geen warm water in de douche. Gemeld en was daarna oké. Vuil water stort is er niet, wel in dorp. Afwassen alleen koud water.
Geen visitekaartje voor deze gemeentelijke camping. Beschamend hoe het sanitair erbij staat en het terrein. Het sanitair heeft sterke gelijkenis met een kamp. wc zonder bril en de douches zijn ronduit smerig.
2 nachten verbleven in maart 2026op veld B met camper. Het is een prachtig park met alle voorzieningen. Douchen zonder muntjes, geen drukknop maar een mengkraan. Kleine supermarkt voor broodjes etc. Er is slechts één maar: om de haverklap ligt de stroom eruit. de receptie is ‘s avonds gesloten en niet meer te bereiken. Alleen de nachtportier is er nog.
Sitecode: 62087
Heerlijk rustige CP. incl stroom €11,44. Ruime plaatsen verhard of op gras. Waar vindt je dat nog voor die prijs. niet alle stroom aansluitingen in de zuilen functioneren niet. even zoeken naar een zuil die het wel doet. De zuil voor toegang accepteert alleen creditcards.💳
Prima cp alleen geen sanitair anders 4 sterren. € 13 p.n. voor camper+2 pers. Je kunt langs de rivier naar de leuke plaats Vichy lopen. Verlichting op terrein deed het niet 's avonds, minpuntje. Een van onze campers (zijn met 3), had pech. Fijn geholpen door Fiat Professional garage in Charmeil.
Mooie grote plaatsen, goede faciliteiten, wifi niet goed. Onjuiste informatie bij receptie over de gastenkaart. Deze is vanaf 1 nacht verkrijgbaar en niet pas vanaf 3 nachten zoals de receptie aangeeft. Als je op doorreis bent, is een gastenkaart niet nodig maar wel als je er 2 nachten verblijft. Het tourismusverband heeft de receptie gemaild maar de info bereikt niet alle medewerkers van de receptie. Camper met 2 pers. € 43,40 voor 1 nacht.
Bij aankomst was er niemand te bekennen. Onze camper maar neer gezet in de boomgaard met prachtig uitzicht. Na terugkomst van eten bij een restaurant (10 km per fiets) zagen we de eigenaar Josef. Er was net een grote groep vertrokken, dus het was rustig en we hadden het hele veld voor ons zelf. Stroom dmv een haspel op het midden van het veld afgedekt met een kist. Er is 1 douche en een apart toilet in het huis dat leeg staat tegenover de douche.
Ruim opgezette CP met een stukje gras tussen de plaatsen. Stroom via een betaalzuil met enkel alleen munten. €0,75 per Kwh wat wel aan de hoge kant is. Voor 2 nachten en gebruik van koelkast en opladen van 2 fiets accu’s hebben we nog totaal €5,00 aan stroom moeten betalen. Voldoende schone toiletten en douches. Geen muntjes of muntgeld voor het douchen nodig.
Een pareltje ✔️👌
praktische info: sanitair in de kapschuur. 2x douche, 2x toilet. Douchen zonder muntjes met een drukknop. Warm water staat vast en niet te regelen. 1x afwas en wasplaats ook in de kapschuur. Aanmelding door een kaartje met instructies bij de receptie. Camper kun je volledig verzorgen. 2 plaatsen beschikbaar voor late aankomst. reserveren is mogelijk. A50 snelweg is te horen als de wind verkeerd staat maar is niet storend.
Hartelijke ontvangst door de campingbaas. Verharde plaatsen met stroom voor de campers. Charmant en keurig net toiletgebouw met douches, toiletten en wastafels. Supermarkt op 3 kilometer afstand.
Prachtig gelegen boomgaard camping die vooral in het hoogseizoen is bezet door gezinnen met jonge kinderen. voor 50+ die de rust zoeken is het dan niet aan te raden. Veel faciliteiten voor kinderen aanwezig. Douchen en toiletten in één ruimte. Douchen zonder muntjes maar met een drukknop. Schoon en modern sanitair. Broodjes service aanwezig. Verzorgingsplaats voor de camper aanwezig.
Camping direct tegenover de Rinerhorn lift. Met de gästekarte tegen gereduceerd tarief. Ook pal naast het kleine station Davos Glaris. OV naar Filisur en Davos ook gratis. Weinig hinder hiervan, stop ook na 22:00 uur. Wij hebben met onze camper naast de rivier gestaan. Deze snelstromende rivier kan wellicht wat hinderlijk worden in de nacht. Broodjes service aanwezig. Sanitair eenvoudig maar schoon. Onbeperkt douchen zonder muntjes.
Camping gelegen naast het gemeentelijk zwembad. Gratis toegankelijk voor campinggasten. Verschillende velden voor campers en caravans. Apart veld voor tenten. Modern sanitair. WC en douches van elkaar gescheiden. Onbeperkt douchen, geen muntjes wel de knop om de 45 sec even indrukken. De snelweg die aan de overkant ligt is wel hoorbaar. Voldoende stroompalen met 230V CEE aansluitingen. Prima plek om de historische stad Solothurn te bezoeken.
Prima camping voor 1 of 2 nachten. Afgebakende open plaatsen. Schoon en keurig sanitair. Douche’s gescheiden van de toiletten. Geen douche munten maar knop die je na ongeveer 1 min weer moet indrukken. Fietspad langs de Moezel loopt door de camping.
Prachtig camperplaats met mooie plekken in een cirkel aangelegd. Op mooi gras, geen tapijt daarom toegestaan. sanitaire voorzieningen zijn keurig. Toiletten en douches zijn in aparte ruimten.