@My-Womo1
Het is hier erg fijn. We hebben de A7 niet eens gehoord. De plaatsen zijn ruim. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Een werkelijk fantastische plek. En de prijs is absoluut redelijk. Een echte aanrader. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeer vriendelijke gastheren.
Als parkeerplaats is het prima. Jammer als het gebied naar mest stinkt.
Erg leuke plek
Parkeerplaats is ok, maar de prijs is € 12
Positief: mooie percelen met mogelijkheid tot afvoer van elektriciteit, zoet water en grijs water. Slechts 20 minuten lopen naar het strand en de oude stad. Zeer schone sanitaire ruimte. Ontvangst o.a. ook Duitstalig. Nadelen: Honden die 's nachts blaffen en hanen kraaien. Grofvuil losplaats, hier tot laat in de avond zeer luidruchtig lossen.
De vergoeding wordt nu aan de automaat betaald. Betaal eerst de camper 11,00 euro en neem een kaartje. Stort dan € 2,50 per persoon en neem een kaartje. Bij annulering wordt er geen geld uitgegeven, maar wordt alleen een voucher uitgegeven, die vervolgens tijdens de openingstijden van het huisje kan worden ingewisseld bij de automaat. Anders is de plek oké.
De gegeven coördinaten zijn onjuist. Correct zou zijn: 50.139686 11.249776
Ik vind de plaats geweldig. De "objectmanager" is een zeer vriendelijke man. Hier op het plein heb je alles wat je nodig hebt. Ik ben blij dat ik hier een donatie voor kan doen. Daar zou nog veel meer moeten zijn. De plaats wordt sterk aanbevolen.
Wateronttrekking is momenteel buiten gebruik
Sitecode: 20078
De prijs is behoorlijk steil. 14,00 voor de plaats, plus 2 personen elk 2 euro, vervolgens extra zoet water 1 euro, chemietoilet 1 euro en grijs water afvoer 1 euro, 2 douchemerken 4 euro, elektriciteit 2 euro. Al met al 25 euro. De plaats is erg moeilijk te bereiken, momenteel bouwplaatsen.
Geweldig wat de gemeenschap hier biedt. Het zou beter zijn als de plaats iets verder weg was van het skatepark. Als je wordt gesonificeerd met luide muziek, voornamelijk bas, past dat niet bij een toonhoogte. Ik zou er ook geld voor betalen.
Erg leuk hier. Alles daar wat je nodig hebt. Zeer stil. Direct van aard.
Plaats goed. Leuk ook dat deze plaats gratis is. Slecht: 's Avonds harde muziek van semi-sterk met hun sjieke auto's. Het ontmoedigt ook geen kou en regen.
Zeer mooie plek. Alles wat je nodig hebt. Grieks restaurant tegenover. Zeer stil.
Nou, hier blijven, zou niet mijn zaak zijn. De getekende lijnen zijn alleen voor auto's. En waar je waarschijnlijk de nacht door moet brengen zijn glazen containers. Niet erg uitnodigend.
Plaats is voor 5 euro inclusief elektriciteit absoluut ok. Toiletten waren gesloten. Niet slecht, omdat wij, net als iedereen, een toilet aan boord hebben.
Prijs 24 uur 8 euro. Elektriciteit, 6 uur 1 euro. 7 juli 2017.