@Myr-Leonard
Als je van rust houdt is dit de ideale camping! Zwembad aanwezig. Netjes sanitair!! Hele vriendelijke eigenaar, super behulpzaam!! Geweldig verblijf gehad
Sitecode: 19684
Zeer schone en nette camping met veel voorzieningen. Het lijkt wel een dorp. Dicht aan zee. Voor kinderen veel te doen. Wij vonden het wel erg groot. Sanitair uitstekend. Eigenlijk geen min punten, maar onze voorkeur gaat uit naar een kleinere camping
Prima camping. Er zijn mooie plaatsen aan het water. Grote camping, wij houden persoonlijk van iets kleinschaligs, maar dat is ieder voor zich. Wel erg veel wind op onze plek aan het water. Ivm Corona waren er veel lege plekken, maar dat vonden wij juist prettiger. Supermarkt aanwezig en op loopafstand leuke boulevard met wat leuke restaurantjes.
Zeer tevreden! Prachtige plekken aan het water. Wij houden niet van een grootschalige camping dus dit was perfect. Schaduwrijke plekken. Sanitair is netjes en schoon. Al met al een zeer prettig verblijf gehad!
Momenteel staan wij op deze camping en genieten enorm. De locatie is prachtig. Wij hebben een plekje met uitzicht op zee. Sanitair is schoon en ziet er prima uit. Wij zouden in eerste instantie maar 1 nachtje blijven maar aangezien we het een hele fijne plek vinden blijven we langer. Op loopafstand (25 min) plaatsje Trogir, super gezellig! Echt een aanrader.