@Mysti
- 2014
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 21950
Zo zouden meer CP mogen zijn👍🏻 Keurige plaatsen( 14) schoon sanitair, warme douche (2€ 10 minuten) 10 ampère stroom. All-in voor slechts 14€ per dag, een rustig en veilige CP op 500 mtr van LeClerc supermarkt en tankstation.
2 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
als je rustig wilt staan zonder voorzieningen, na een bezoek aan het Chateau ( 14 €) dan is dit een goede plek! Zelf voorzienende campers hebben hier dan een rustige nacht op het parkeerterrein voor het Chateau
Hebben hier 10 dagen gestaan,geweldig direct aan de Lot, mooie ruime en rustige plaatsen. eenvoudig sanitair maar schoon. Het stadje Prayssac heeft een gezellige vrijdag ochtend markt. Maar wees gewaarschuwd voor de NARRIGE eigenaar, die kan je vakantiehumeur danig verpesten. wij zouden 5 sterren geven als er een gastvrije eigenaar was. Tip aan de eigenaar, ga iets anders doen wat je wel leuk vind!
zeker 5 ⭐️ en nog meer, voor zulke lieve en gastvrije mensen. Een voorbeeld voor vele camperplaats houders! Gasten komen bij Gine & David op de eerste plaats ( als ze zich gedragen🤨) . CP ruim, schoon, veilig, vlak, electra, waterkraantje, alles op zijn plaats. Maar… je kan het beste reserveren, want zomaar aan de poort gaan staan? Denk na want iedereen wil hier komen! David& Gine blijf alert, geweldig naar ons zin gehad. 🙏🏻 WiEl Goes
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Eigenlijk 0 ster, we zijn er schandalig ontvangen. Je moet via website betalen kosten 20€ Je MOET alles van te voren betalen bij aankomst. Je MOET een polsband om. En dat weigerden we, we zijn geen honden. Ook het waarom was ons ,en ook de onbeleefde 2 mannen, van de receptie onduidelijk. ?? De toegewezen plaats was zeer onaangenaam. Heb na boos worden mijn aanbetaling terug gekregen en zijn boos vertrokken.
Een geweldige locatie, zee, strand en fiets en wandel mogelijkheden. Prima restaurant met groot terras met zee zicht, direct op de camping. Pech als je een plekje achteraf hebt op de camping 😩 Maar als je geluk hebt is het perfect. Vriendelijke medewerkers aan receptie. En ja, reserveren is een pre. Sanitair is oké, kortom prijs, kwaliteit is 👍🏻
T’is waar, ook als het druk is probeert het Team je te helpen, we kregen een mooie plaats. Natuurlijk bij een boeking voor meerdere dagen, want deze omgeving is een Hotspot. Prima Wifi verbinding op de hele camping. Keurig schoon sanitair en ruim. Het zou wenselijk zijn als ze een bord plaatsen “Vol” omdat er af en aan gereden wordt door mensen die nog een plaatsje zoeken. Tip boek van te voren😉
Sitecode: 41915
qua camping, prachtige omgeving, om te wandelen, te E biken of MTB En heerlijke Prosecco te kopen bij een plaatselijke wijnboer. Inderdaad de eigenaresse, is dominant met haar verplichtingen. Je kan ook te ver gaan met afval scheiden. De katten ? vinden het maar wat leuk s’nacht op pad te gaan in de verplichte bakjes onder je camper. Maar je staat op een top lokaliseren wat uitzicht betreft, en je kan heerlijk zwemmen in het Lago
september 22, mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Eldorado voor MTB.Camper veel vaste standplaatsen extra veldje voor campers weinig privacy. prima douche maar de hurktoiletten zijn een crime voor mensen met beperkingen, Dan is 1 normale wc echt niet voldoende. Voor 30€ per nacht met 3 ampère is aan de dure kant.