@N8-schicht
Meer kan je echt niet verwachten. Super aardige operator en echt een mooie locatie. Het sanitair is prima met lekker warm water en zeer schoon. Er valt hier echt niets te klagen. elk moment opnieuw. Bedankt voor alles
Geweldige plek met een geweldige locatie en een heel aardige operator
De plaats was oke. Maar je kon er pas vanaf 13.00 uur op rijden. Vers water bijvullen was door een defect niet mogelijk. Er was geen informatie van de uiterst onvriendelijke dame bij de receptie. De ligging aan het meer is een echte aanrader. Als je het echter aan de dame bij de receptie vraagt, raak je geïrriteerd.
De locatie is geweldig. Maar de prijs is schandalig. Wij betaalden 33,20 voor een nacht met twee kinderen zonder stroom. Er is niet eens een afvoer. 3 sterren voor de locatie anders maar 1 ster
Aandacht ondanks cameradieven. Fiets weg en best lastig op te lossen.
Inderdaad een beetje omslachtig. Maar oké voor een nacht.
Vreselijk
Voor één nacht oké. Maar niets meer. behoorlijk afgelegen
Goed voor 2 tot 3 nachten. Heel centraal maar veel kampeerders die elkaar al lang kennen en de baas spelen
wat te zeggen We wilden een paar dagen blijven en het werd 2 maanden. perfecte locatie en de beste plek die we hadden van het personeel en de andere gasten Veel langdurig kampeerders maar geen toppers. Erg goed!!
Sitecode: 20872
Meer is niet mogelijk. Geweldige prijs met geweldig thermaal bad. Het enige nadeel met kinderen is dat ze niet in het water mogen spelen
30 euro per nacht met twee kinderen en een zwembad dat net de kuiten verkoelt. Buitensporig !!!
Geweldig plek. helemaal schoon. Je kunt gemakkelijk met de fiets naar Malaga. direct aan het strand. we verbleven 1 week zonder problemen. Aanbevolen!!!
Leuke plek en zeer vriendelijk personeel. Zeer schoon sanitair. goede toegang tot het strand. erg stil
Alleen de ligging aan het strand is geweldig. Anders is de plaats niet leuk. Sanitair onrein en onpraktisch.
vreselijke plek. vuile omgeving. Je kunt deze toestand ook geen strand noemen. we sloten ons op in de gevangenis. Honden blaffen 's nachts. kortom, VERLOREN PLAATS
Ik zou ook meer sterren geven. super nette plek. Zeer schoon sanitair met super warm water. Alles beschikbaar. Wij raden aan. We komen zeker terug. Het zwembad is ook geweldig. Voor klein en groot. Centrum op 2 km afstand en super leuk.
Het is een goede plek om te bezoeken in Lissabon. De prijs is helemaal prima. Geen smalle straatjes en goed bereikbaar. Direct gelegen aan de snelweg. De kleine supermarkt heeft niet veel te bieden, maar het is genoeg voor de essentie. Ik raad de plaats aan.
Geweldige plek voor een geweldige prijs. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Zelfs als het zwembad extra moet worden betaald, is het nog steeds eerlijk. personeel aardig en vriendelijk. Mogelijkheid om de Womo te wassen. Geweldige speeltuin voor de kinderen.
Super plek met alle comfort en een super aardige uitbater. Vers water direct ter plaatse. Geweldige stranden. Sterk aanbevolen
Geweldige plek direct aan zee en voelt veilig. Helaas is het waterpark daarom maar vier sterren waard. en stroom alleen gezekerd tot 6A. we zijn toch 4 nachten gebleven