@N8-schicht
2023
Meer kan je echt niet verwachten. Super aardige operator en echt een mooie locatie. Het sanitair is prima met lekker warm water en zeer schoon. Er valt hier echt niets te klagen. elk moment opnieuw. Bedankt voor alles
Geweldige plek met een geweldige locatie en een heel aardige operator
De plaats was oke. Maar je kon er pas vanaf 13.00 uur op rijden. Vers water bijvullen was door een defect niet mogelijk. Er was geen informatie van de uiterst onvriendelijke dame bij de receptie. De ligging aan het meer is een echte aanrader. Als je het echter aan de dame bij de receptie vraagt, raak je geïrriteerd.
De locatie is geweldig. Maar de prijs is schandalig. Wij betaalden 33,20 voor een nacht met twee kinderen zonder stroom. Er is niet eens een afvoer. 3 sterren voor de locatie anders maar 1 ster
Aandacht ondanks cameradieven. Fiets weg en best lastig op te lossen.
Inderdaad een beetje omslachtig. Maar oké voor een nacht.
Vreselijk
Voor één nacht oké. Maar niets meer. behoorlijk afgelegen
Goed voor 2 tot 3 nachten. Heel centraal maar veel kampeerders die elkaar al lang kennen en de baas spelen
wat te zeggen We wilden een paar dagen blijven en het werd 2 maanden. perfecte locatie en de beste plek die we hadden van het personeel en de andere gasten Veel langdurig kampeerders maar geen toppers. Erg goed!!