@NEO2

Ja
2016

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Mooie ruime plaatsen, vers water en elektriciteit per plaats aanwezig. Vriendelijke beheerder. Voldoende info aan de receptie om verschillende activiteiten te doen. Wij komen zeker nog eens terug!

Alle voorzieningen aanwezig, behalve stroom. In het dorp vonden we een panaderia, met lekker vers brood. De camperplaats is wel wat afgelegen, maar zelfs de rit naar het dorpje is de moeite.

Mogelijkheid tot lozen vuilwater en toilet en nemen van water. Moeilijk te parkeren door heel schuine plaatsen, cf. vorige reviews!

Eerste stop in Spanje vanuit Portugal! Geen voorzieningen, maar wel een beenhouwer met lekkere chorizo wat verderop in de straat!

Degelijke CP, ruim terrein, blokken noodzakelijk. Het zou fijn zijn dat de meeste campers niet zo egoïstisch zouden zijn zodat er 200 plaatsen zouden benut kunnen worden. Mooi pitoresk dorpje! Warme en lekkere bakker op 400 m!

Prima ontvangst, receptie is gesloten tussen 12u en 14u. Camperplaats is gelegen aan een drukke baan, maar weinig tot geen last van 's nachts. Zonder elektriciteit, voorzieningen op de camping en met hond betaalde wij 17.40 euro.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De voorzieningen zijn er. Rustige plaats. Indien je een hond bij je hebt, opgepast want de honden zijn dominant. Onze hond werd aangevallen en gebeten. Geen aangenaam ontvangst. 3 euro voor water betaald en we zijn vertrokken.

CC in wording, ruime plaatsen, ondergrond grove kiezeltjes. Geen schaduw. Schattig zwijntje, kippen, konijnen, cavia's, geiten, schapen, ... Eitjes kan je ter plaatse kopen. Rustig, zicht op de velden. Vriendelijk en gastvrij. Mevrouw sprak ook wat Engels!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie omgeving, camperplaats is uit zn voege getrede, big businesses

rustige plaats, alle voorzieningen, horeca op wandelafstand, vriendelijke uitbaters

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Hornbach, een stadje met geschiedenis vlak aan de Franse grens De camperplaats zelf is rustig gelegen en op wandelafstand van het centrum. Mooie wandelingen vanaf de camperplaats en het centrum. Een echte aanrader! 😉

vriendelijk ontvangen door Marc ,ook al stond ik daar alleen, smorgens lagen de broodjes aan de camper, rustige plaats. ik kom nog eens terug 👍

rustige plaats, 1,8 km van de abdij te voet, 12 euro stroom inbegrepen. Broodjesservice

Goede lokatie , grote staanplaatsen op gras redelijk vlak, mooie wandelingen in omgeving , hondvriendelijk , gaan nog wel eens terug 👍