@NHeiblom
Mooie camperplaats. Op de zandweg doorrijden tot je het meer ziet, want 100 meter ervoor is een andere camping. De neus van de camper staat tegen het meer. Hartelijke begroeting van lieve mensen die alles voor je willen doen. Op loopafstand van het dorpje waar winkeltjes en pinautomaten zijn en waar je naar het strand kan.
Fijne camperplek waar je wakker wordt met een magisch uitzicht op de besneeuwde bergen. Sanitair is prima, maar je kan geen water lozen of toilet legen. Aït Ben Haddou ligt op 5 km wandelafstand. Een overnachting kost nu 100 dirham en voor 50 dirham pp maken ze een heerlijk tajinegerecht.
Het is een hele mooie camperplaats. Er zijn geen sanitaire voorzieningen, maar due hadden we ook niet nodig. We hebben twee nachten gestaan en de eerste dag stonden er alleen rondom campers. Dat was fijn, want als de camperplaatsen in het midden ook bezet zijn, is het minder leuk.
Ook in de winter is dit een prima camperplaats met verwarmd sanitair. Er is heel veel ruimte in deze periode😁. In deze periode zijn de afwasbakken afgesloten, maar dat zal voor de meeste camperaars geen probleem zijn. Nunspeet is op wandelafstand.
Wat een nette en goed verzorgde camperplaats. We stonden hier op 16 december alleen, maar komen zeker nog eens terug. Ook in een ander seizoen om te fietsen in deze mooie omgeving. De eigenaresse kwam ‘‘s avonds nog even persoonlijk langs om te vragen of alles in orde was. Heel aardig en gastvrij. Vijf sterren zijn meer dan verdiend.
Fijne camping aan een klein riviertje en op wandelafstand van de zee. Ook een mooie fietsomgeving. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen en het sanitair is prima.
Sitecode: 72035
Drie sterren voor de locatie aan de Schelde en op loopafstand van het stadje. Maar het lawaai ‘‘s nachts was echt horrible. Het leek wel alsof een vrachtwagen onze camper binnen wilde rijden. Het is dan wel gratis, maar dit is geen aanrader.
Voor deze plaats rijden we de volgende keer graag een stukje om. Met je camper overnachten in een mooie, verzorgde tuin en zo stil ‘s nachts. Er zijn geen voorzieningen, maar we konden wel aan de stroom staan. Staat bij ons op de favorietenlijst.
Wat een fijne camperplaats is hier gemaakt. Mooie plaatsen tussen de bomen en prima voorzieningen en dat voor 12,50 (zonder extra’s). Je betaalt voor wat je aan extra’s wil en dat is prima.
Fijne locatie om de Tomar te bezoeken. Een plaats tegen het stadje aan, waar je gratis mag staan en dit in een rustige omgeving met afvalbakken en een loosplaats. Er kwam ‘s morgens zelfs een autootje van de bakker langs met vers brood.
Prachtige locatie aan het meer op loopafstand van Aluksne. Behulpzame eigenaar. Sanitair erg primitief.
Mooie camperplaats in een prachtige landschapstuin. Sanitair prima. Douche kost 2 euro, maar dan kan je net zo lang douchen als je wil. Afwassen in gezamenlijke keuken van guesthouse, waar je niet op schoenen naar binnen mag, maar huissloffen staan klaar.
Nieuwe eigenaren hebben de camping helemaal opgeknapt. Het sanitair is vernieuwd en het geheel ziet er verzorgd uit. Mooie hoekjes om te de camper beschut neer te zetten. Op loopafstand van het centrum van Beilen waar eetgelegenheden en winkels zijn.