@NKC-Gerard
Prima plek en erg rustig. Aanvulling op vorige review: het toilet is ruim en schoon, het is wel een droog toilet. Het parkeerterrein is redelijk vlak en schoon.
Ruime camping met hutten, rustig. Wellicht weinig verkeer omdat er geen doorgaand verkeer over de Trollstigen mogelijk was wegens wegwerkzaamheden. Je staat op een grasmat. Net en schoon sanitair. Mooi uitzicht en zonnige camping. Prijs is inclusief stroom, douche en wifi en is NK318.
Sitecode: 19052
Deze plek is voor gratis een prima rustige plek. Er is nu ook een gratis toilet. Zelfs geschikt voor rolstoelers.
Deze plek is op dit moment afgesloten.
Heel fijn dat er een camperplek komt, daarom 5 sterren. Keukenhof gaat 20 maart open, en niet 1 april, dus waarom niet vanaf 20 maart de camperplek beschikbaar stellen?
Zeker een uitstekende camping. De prijs is alleen niet meer up-to-date. Die is nu 19 euro, maar is het zeker waard!
Heerlijk rustige camping. Sanitair is prima! Tarief is nu geen 18 maar 20 euro. Men heeft graag dat je je eerst meldt en daarna mag je een plekje uitzoeken! Chemisch toilet kun je hier niet legen. Afval zelf meenemen of een afvalzak kopen! Voor ons zeker een plek om terug te komen!
Wij hebben hier in juni prima gestaan. Alleen de prijs klopt helemaal niks meer van.
Sitecode: 91982
Er zit zeker een knop om te spoelen. Zit achter hetzelfde luikje als waar je je toilet kunt legen. Het ging prima. Grijs water lozen kan inderdaad niet; dat staat ook niet vermeld onder voorzieningen!
De prijs is 90 zloty’s per nacht. Camper met 2 pers. Heerlijk verblijven hier.
Nieuwe enthousiaste eigenaren stellen de camping weer open vanaf 6 april. Alles ziet er prima uit. En, ….ze zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Nog steeds is veel gesloten, maar met eigen voorzieningen kun je hier prima staan.
Nog steeds gesloten.
prima georganiseerde camping. alleen de schoonmaak van sanitairgebouw is heel slecht.
Het aanrijden naar deze camping gaat het eenvoudigste via de D86.
Volgens Campercontact 1 april open, maar het is 14 april. Dus nog even geduld.
Niks aan toe te voegen. Ik kom hier graag terug.
Prima plek om te staan. Afgelopen nacht 1 x gestoord doordat met ketting oid tegen metaal werd geslagen. Vanaf CP mooie wandeling te maken.
Prima plek om te zijn. Gegevens kloppen. Aanvulling: douchen is 1 euro voor 5 minuten.
prijs is inmiddels 18,- euro voor het mooie uitzicht!
Niet meer bereikbaar voor campers.
Het ziet er nu heel anders uit. Je kunt er nu overdekt staan. De voorzieningen zijn er nog. Niet gaan staan.
Prima plek. Ligt aan fietsknooppuntennetwerk. Lekker rustig. Sanitair niet kunnen beoordelen.
Na een dag toerist zijn in Zeeland, is het hier heerlijk rustig. Grasveld en rondom bomen!