@NKCBOB48
Top-plek. Rust ,netheid vriendelijkheid, prima voorzieningen en dat alles voor een redelijke prijs. Komen zeker een keer terug .
ik snap de bestaande reviews niet. heden 25 okt 2023 daar met moeite de plek vinden, e.e.a. bekeken. Verwaarloosde toerist en plekken met vergane bordjes met camper erop en idem bord foto "camperplaats". kortom: niet echt het begrip simpele "camperplaats" waardig. Niet aan te bevelen.
top CAMPER- plaats. vlak, zeer ruim, alles bij de hand. stroom niet duur €0,50 per Kw. Water voor reinigen cassettetoilet gratis! Winkels en verkeer zeer dichtbij- loopafstand. Meer heb je als echte camperaar niet nodig.
komen hier al jaren als CAMC club lid. exorbitante tariefstijgingen . als lid nu eind april 2023 ruim over de £ 30. op gras met stroom. Doodzonde want de plek aan zee is geweldig. De prijzen overigens voor alle CAMC campings zijn erg gestegen. Houdt rekening met het/ je budget. De andere Caravan en campingcard hanteert veel billeke prijzen met ook NKC en ANWB kaarten. Boven de 60, jaar...extra 25 % korting op plek.
nog niet bij deze plaats geweest maar camperplaats voor € 15 exclusief stroom weerhouden mij wel van bezoek. Beetje jammer.
camping prima conform standaard van de caravan club. prijs sinds april 2022 zo rond de £ 27 . men verhoogde/verhoogt ivm elektriciteitskosten bijna alle prijzen van deze club. campings van hen daardoor veel duurder dan voorgaande jaren.
mooi uitzicht op zee. fijne wandelmogelijkheden langs zee. vaste prijs nu april 2022. douche £ 2 per 10 minuten . keurige camping vriendelijke eigenaar.
fijne plek voor camper door verharde plekken. mooie omgeving. We zijn het eens met de klacht dat er (kleine) caravans en zelfs tenten op die plekken stonden. gelieve daar toch wel wat aan te doen.