@NL61
behoorlijk geïmproviseerde, smalle ruimtes met lage bomen. Als camping prima, autocamper ook, maar campers met een hoogte van 2,5 of meer zijn niet mogelijk
geweldige plek, alles was zeer schoon, je kunt brood en croissants kopen in het restaurant. Schoon sanitair gebouw! 35 € is duur in het voorseizoen, maar oké voor de plaats
gesloten
we hebben echt genoten van onze tijd! De zee kan te voet in 20 minuten worden bereikt en de schone privébadkamer is schitterend
Sanitair te vies om te gebruiken. V/E voor campers is ok. 'S Nachts maken luide muziek en blaffende honden het onmogelijk om te slapen
briljant super schoon, groot sanitair, aardige receptie (Engels/Duits/Spaans) schone aan- en afvoer. Broodjesservice op voorafgaande bestelling bij de receptie
Tenten en bungalows worden vooraan geplaatst en de campers achterin. in een benauwde holte, geen wind, geen uitzicht - niets. Ontvangst niet erg gastvrij. We reden weer - zoiets schandaligs
Sitecode: 19402
Let op: veel plaatsen zijn zanderig. Veel van de eraan bevestigde traliestenen zitten los. De fabriek is luid en ruikt onaangenaam. Eigenlijk helemaal geen ster maar dat kan niet
verboden!!!! De politie stuurde ons door naar de camping
Sanitaire voorzieningen schoon, aan- en afvoer schoon en functioneel, parkeerplaatsen in de schaduw beschikbaar, zeer vriendelijk personeel, de nacht was erg rustig. Helaas niet direct aan zee, het is te voet bereikbaar in 12 minuten
De reis is echt catastrofaal: alleen oneffen kasseien!
Sitecode: 19377
we voelden ons zeer comfortabel. De wasmachine en droger zijn duur (€ 6 per stuk/machine) maar erg netjes. De plaatsen zijn soms erg oneffen en voor sommige kampeerders moeilijk te balanceren
een vreselijke plek! Pas na aanmelding kregen we te horen dat we geen plek met zeezicht zouden krijgen (ondanks eerdere verzoeken!), dat we op een lelijke plek achter de berg zouden moeten staan en dat het sanitair zo vies was dat we er niet heen konden douchen! Een pomp naast de deur maakt veel lawaai en ruikt naar rioolwater
Oké voor één nacht. De douches zijn schoon, maar geen schoffels in de douche. Wasmachines: twee apparaten, één kapot, de andere behoorlijk oud en vies. Sommige plaatsen zijn erg glooiend en modderig en vochtig als het regent.
Straat lawaaierig, douches en toilet niet schoon! daarvoor veel te duur: 2pers.in de Womo 43€
Sanitair (douche en toilet) in vuile containers 🤮 die we niet hebben gebruikt! Daarvoor veel te duur: 2 personen + 1 stacaravan + elektriciteit ca. 34 € - vertrek de volgende dag!!!
Ik kan de woorden niet vinden: rotzooi, vliegtuiglawaai, lawaai van fabrieken, de plaats is gewoon een onbeschaamdheid. Zoveel geld vragen is ronduit schandalig! We reden zo snel als we konden weg uit dit spookachtige, onverzorgde, vervuilde gebied!
Plaats in een gebied met verwoeste gebouwen. Allemaal verlaten en totaal verwaarloosd. We reden verder
helemaal vies: plaats is catastrofaal! De berging voor het chemisch toilet is rondom bevuild met uitwerpselen. de plaatsen onverzorgd en verwaarloosd. Ging door na een nacht?
dure, zelfgemaakte V/E en cassette is slecht of moeilijk weg te gooien. water is lauw! Toeristenbelasting schandalig hoog! Nee bedankt - niet weer!
Donatie in de brievenbus bij restaurant "Traditionsverein"
Drinkwater is geel en smaakt grappig!!!!! wees voorzichtig, de ruimte is lelijk en helemaal te duur! 25€/nacht
een mooie camping! Alles voor stacaravans beschikbaar: grijswaterafvoer, chemisch toiletafvoer, drinkwater! Rustige en super leuke plekjes
Sitecode: 20920
42€/nacht!!!! dit is woeker, er is geen vuilwaterafvoer. Wasmachine en droger zo vies dat ik ze niet heb gebruikt!!! extreem veel muggen, zeer slecht georganiseerde plek!
Luid, vies; Lawaai van omliggende industrie 's nachts. Honden worden schoongemaakt in de douches, een onmogelijke plek. De stad is niet mooi - het is het beste om verder te gaan en de tijd ergens anders door te brengen! 325 NOK/nacht is veel te duur, het is geen enkele NOK waard!
390Nok/nacht is zeker te duur! Constant lawaai van auto's op het plein die naar het restaurant rijden en de deuren die om 7 uur 's ochtends dichtslaan! de toiletafvoer werkt niet goed en grijs water kan helemaal niet worden afgevoerd! De prijs is veel te hoog!!!
Plaats is niet mooi en erg luidruchtig vanwege de E6. V/E is OK met grijs water. Chemisch toilet kan in de afvalwaterschacht worden gedeponeerd
fijne ontvangst, zeer verzorgde omgeving alles super schoon!!!! Sterk aanbevolen!
een verlaten bouwplaats
Er is niet langer
er zijn er nog 🤪 maar hier zijn al diegenen die zulke dure gsm's hebben dat ze zich geen mooie plek meer kunnen veroorloven 😔 wij waren daar het is een onmogelijke plek! Maar het kost niets😆