@NTT
- Hymer T588SL
- 2016
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
20-9 Erg hartelijk ontvangen en te woord gestaan. Ze regelden voor ons de kaartjes om de praria des Catedrais toekunnen bezoeken. Het is een hele leuke en kleine camping mooi sanitair, mogelijkheid tot wassen. ACSI plaatsen zijn klein en tussen hoge heggen. voor een paar euro meer heb je een mooie, opener en grotere plaats. Heerlijk gegeten op het terras bij de bar. met goede aanraders van de gastvrouw. Ribadeo is leuk. Dus allemaal top.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Kleine leuke camping. Restaurantje is niet elke dag open. Goed en schoon sanitair. Toegang via app “PVerde” slagboom gaat open als je op de juiste knop in de app drukt. Mits je in de app hebt geboekt.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Leuke camping, heel vriendelijke bediening aan de receptie. Wij vonden Mutriku een mooie stadje. Op de 12-9 was er al een voorprogramma voor het grote feest van 13-9 tot en met 16-9. Prijs 2 personen met camper zonder elektra € 22,00.
3 foto's toegevoegd · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Inderdaad een prachtige plek. Met alles erop en eraan. Zelfs een plek voor het onderhoud van je fiets. Ook een een veldje voor tentjes van fietsers en wandelaars.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Super cp op loopafstand van de prachtige stad Albi. Betalen aan de automaat is simpel, gewoon de Nederlandse 3 kleur aantikken. € 20,50 eenvoudig betalen met jouw pinpas. Bewaar het bonnetje met de qr codes want die heb je nodig voor het sanistation en om uit te rijden.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
6 en 7 september op leuke camping vertoefd, het is nu erg rustig. Oprijblokken zijn geen luxe. Plekken zowel in de zon als in de schaduw. In het seizoen zal het druk kunnen zijn gezien het aantal huisjes en huurtenten. Mooie omgeving om te verkennen. Het water in het meertje was helaas vervuild/besmet met een bacterie of iets dergelijks volgens de receptioniste. Vriendelijke uitbaters. ACSI kaart wordt geaccepteerd +_€19,90
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Super cp, alles wat je nodig hebt. De ondergrondse afvalcontainers staan voor de ingang van de cp. Je hebt wel jouw toegangskaart nodig. Storing aan de sanizuil. Na een telefoontje aan ccp werd direct actie ondernomen en probleem op gelost.
Juli 2026
van 6 op 7 september 2025 hier overnacht. hele mooie ligging met prachtige plaatsen. keuze uit zon en schaduw. alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig. aan de grootte van de plaatsen en gesloten toiletgebouw kun je zien dat het een camping is geweest