@Naake
Zeer vriendelijk, ongecompliceerd en alles wat je nodig hebt is aanwezig - sanitair in topconditie en schoon - kom graag op elk moment terug!
Zeer vriendelijk, mooie plek, ongecompliceerd, alles wat je nodig hebt is beschikbaar - kom graag terug voor een tussenstop! Sanitair oké!
Een van de beste plaatsen die we kennen! Voor de 3e keer hier - alles was geweldig - zeer vriendelijk personeel - alles wat je nodig hebt was aanwezig - zeer schoon en goed onderhouden - we komen zeker terug!
Mooie privéruimte in een natuurlijke omgeving inclusief paddocks. Toilet en douche aanwezig en in orde, evenals vers water en waterafvoer. Elektriciteit is ook aanwezig en inbegrepen in de prijs van 20 euro - betaling per brievenbus - graag weer!
Ontvangst OK - maar kan vriendelijker - sanitair is volledig aanwezig en goed onderhouden - elektriciteitskosten extra - vrije zitkeuze binnen bepaalde ruimtes. Prijs voor een camper met 2 personen zonder stroom 370 NOK - helaas geen broodjesservice
Grote, helaas onpersoonlijke plek, niet erg goed onderhouden in details. Toiletten en douches zijn prima, maar kosten extra. Oké voor een tussenstop - je hebt niet langer nodig. Camper met 2 personen inclusief stroom 395 NOK
Zeer mooie plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Toiletten en douches zijn modern, schoon en in voldoende aantallen aanwezig. Aandacht voor detail. Aan de nabijheid van de weg en spoorlijn kunnen de exploitanten niets doen! Zo graag weer! Camper inclusief elektriciteit 390 NOK
Vriendelijke ontvangst, vrije ruimtekeuze, alles wat je nodig hebt is aanwezig - douches, toiletten in orde en schoon - vrije parkeerplaatskeuze - camper inclusief stroom en douche voor 2 personen 440 NOK
Vrije ruimte met een onberispelijk toilet - al het andere is al door de voorgangers geschreven - past!
Sitecode: 19147
Onpersoonlijke parkeerplaats met tankstation - 350 NOK te betalen aan de automaat - je krijgt eigenlijk alleen stroom - voor ons niet interessant!
Ruimte is fijn als je het leuk vindt uit de weg - maar het toilet kan niet worden gebruikt - geen andere voorzieningen - we zijn verder gereden.
Een echte insidertip, absolute rust en alles wat je nodig hebt is aanwezig - schoon, goed onderhouden en liefdevol ontworpen - 🔝 Camper inclusief elektriciteit 300 NOK - te betalen per envelop of Paypal 👍 Graag weer op elk moment! 🙋♂️
Perfect om te overnachten voor de veerboot - betaling aan de automaat in het havengebouw - toiletten zijn er ook - kosten 12 euro - past erin.
Familiebedrijf met een zeer vriendelijke ontvangst op een absoluut natuurlijke locatie. Een paradijs voor gezinnen met kinderen, honden en interesse in paarden. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en in orde. Camper inclusief stroom 330 SEK > graag weer!
Ziet er mooi uit, verharde ruimte voor 5 mobiele telefoons. Keuken, douche, toilet & elektriciteit aanwezig - alles schoon. Betaling via IBAN mogelijk - 300 SEK - ideaal voor een tussenstop.
Zeer mooi gelegen plek gerund door de gemeenschap. Zeer vriendelijke ontvangst - vrije keuze van zitplaatsen. Toiletten en douches OK. Camper inclusief elektriciteit 300 SEK Graag weer.
Zeer vriendelijk welkom, Toegangscode voor toiletten werkt.Buitenkeuken aanwezig. Goed ontworpen plaatsen. Camper inclusief stroom 300 SEK is ok. Graag weer.
Zeer vriendelijke ontvangst, betaling aan de automaat, grotendeels geasfalteerde plaatsen, douches kosten 30 NOK extra. Camper inclusief elektriciteit 330 NOK - altijd weer!
Alles wat u nodig heeft voor het openbaar vervoer is aanwezig. vriendelijke ontvangst, slechts enkele douches, netheid is in orde. Camper 350 NOK inclusief elektriciteit
Goed georganiseerde plek met alles wat je nodig hebt - elektriciteit op aanvraag - douches (vanaf 10 kronen per muntgleuf) toiletten voldoende en in orde - prachtig zandstrand - soms erg winderig.
Natuurlijke rustplaats direct aan de rivier - als je zelfstandig kunt staan, is alles goed - zwemmen in de rivier is mogelijk - vuilophaaldienst en barbecuehut zijn aanwezig - betalen is helaas moeilijk of niet mogelijk!
Sitecode: 20914
Voorzieningen zijn compleet, helaas is de indeling op het veld wat chaotisch, de netheid van het moderne sanitair laat veel te wensen over, tenminste als er veel publiek is. Camper met 2 personen & stroom 450 NOK, je zou meer verwachten.
Natuurlijke omgeving, vriendelijke ontvangst, vrije zitkeuze. Toiletten, douches niet geheel nieuw, maar alles is in orde. Keuken en woonkamer beschikbaar. Zeer geschikt voor Alta & Nordkapp. Camper inclusief elektriciteit 350 NOK
Het uitzicht is geweldig - de plaats is relatief ongelijk en stoffig. Als je zelfvoorzienend kunt zijn, oké. Te weinig toiletten. Prijs voor camper & 3 personen 226 NOK tot 12.00 uur de volgende dag.
Zeer vriendelijke ontvangst, veel bordjes, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Douches en toiletten schoon. Camper inclusief elektriciteit 420 NOK. Mooi uitzicht Rendieren in zicht - goede stop voor de Nordkapp.
Uitgebreide rustruimte met toiletten die regelmatig worden schoongemaakt. Vers water, tafels, banken en eenvoudige hutten zijn aanwezig. Absoluut oké voor een overnachting met een camper. Helaas voeren sommige mensen hun grijze water buitenshuis af, ook al zijn daar in Noorwegen genoeg plekken voor - sorry - geen begrip!
Sitecode: 22083
Zeer vriendelijk, alles is goed onderhouden, parkeerplaats voor stacaravans voor de camping is absoluut prima - altijd weer! Highlight > Dwergkonijnen in de weilanden!
Geen voorzieningen maar wel leuke standplaats voor een dag of nacht!
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, vriendelijke ontvangst, stroom indien gewenst, toiletten, douches, keuken, alles is schoon. Prijs inclusief stroom is 30 euro
...helaas moet je het één ster geven. Het stopbord bij de ingang werd waargenomen - na ongeveer 50 meter lopen op het terrein werden we grof berispt - om ons eerst te melden bij de receptie - na een korte verontschuldiging van ons werden we van de plaats gezet "we hebben geen gasten nodig zoals dat" Geen wonder dat de plaats bijna leeg is - wij wensen u veel succes!