@Naake
Zeer vriendelijk, ongecompliceerd en alles wat je nodig hebt is aanwezig - sanitair in topconditie en schoon - kom graag op elk moment terug!
Zeer vriendelijk, mooie plek, ongecompliceerd, alles wat je nodig hebt is beschikbaar - kom graag terug voor een tussenstop! Sanitair oké!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een van de beste plaatsen die we kennen! Voor de 3e keer hier - alles was geweldig - zeer vriendelijk personeel - alles wat je nodig hebt was aanwezig - zeer schoon en goed onderhouden - we komen zeker terug!
Mooie privéruimte in een natuurlijke omgeving inclusief paddocks. Toilet en douche aanwezig en in orde, evenals vers water en waterafvoer. Elektriciteit is ook aanwezig en inbegrepen in de prijs van 20 euro - betaling per brievenbus - graag weer!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Ontvangst OK - maar kan vriendelijker - sanitair is volledig aanwezig en goed onderhouden - elektriciteitskosten extra - vrije zitkeuze binnen bepaalde ruimtes. Prijs voor een camper met 2 personen zonder stroom 370 NOK - helaas geen broodjesservice
Grote, helaas onpersoonlijke plek, niet erg goed onderhouden in details. Toiletten en douches zijn prima, maar kosten extra. Oké voor een tussenstop - je hebt niet langer nodig. Camper met 2 personen inclusief stroom 395 NOK
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Zeer mooie plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Toiletten en douches zijn modern, schoon en in voldoende aantallen aanwezig. Aandacht voor detail. Aan de nabijheid van de weg en spoorlijn kunnen de exploitanten niets doen! Zo graag weer! Camper inclusief elektriciteit 390 NOK