@NadiaGhys
- 2025
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hoe mooi is dit?!?! 5 sterren is helaas te weinig. Proper sanitair, nette plaatsen. Met 27,5€ elektriciteit inbegrepen. Ook water, verzorging zat in de prijs. Prachtige omgeving voor zowel fietsen als wandelen. De ijstap hebben we nu niet geprobeerd maar als het van mij afhangt komen we zeker terug. Het in en uitchecken loopt automatisch.Aan de eigenaren : doe zo verder.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleine gezellige camping met zeeeeeer proper sanitair. Vriendelijk onthaal. Mooie locatie om te fietsen en te wandelen. Met 27,5€ hebben we 1 nacht gestaan met 2 personen, 2 kleine hondjes, elektriciteit inbegrepen
Juli 2026
vrij ruime plaatsen wat kriskras door elkaar. maar je had er alles in de prijs inbegrepen behalve wifi. dat was 5€/dag
20€/nacht wordt inderdaad ‘‘s avonds rond 21u opgehaald door een jongedame van de receptie aan een hotel wat verderop. Ze was zeer vriendelijk. Mooie, rustige plaatsjes. Alles erop en eraan. Elektriciteit, water, douches, afwasbakken, lozen grijs en zwart water, wasmachine.
zeer gezellige, rustige camping. 45€/ nacht en 6€/nacht elektriciteit. 6€/wasmachine maar geen gebruik van gemaakt. douches en toiletten perfect en netjes. propere afwasbakken buiten. ik voelde me er echt thuis door de manier waarop de eigenaar en zijn vrouw met je omgaan. Hij hielp ons bij het nemen van water voor we vertrokken. Dichtbij vertrekplaats voor boot naar Krka nationaal park Tip : proef en koop zijn witte wijn. Die is heerlijk!!!
Hele mooie plaatsen. Haalbaar om met de fiets naar de Plitvicemeren te gaan. Zeer vriendelijke eigenaar met zijn 2 maand oude puppy. Zeer proper en ruim sanitair. Eens zijn boompjes gegroeid zijn, zal er schaduw zijn voor elke plaats. Meer dan zijn geld waard!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Alles is inderdaad aanwezig maar daar is ook alles mee gezegd. Je staat er heel rustig en in het meer in de buurt kan je heerlijk zwemmen. Wel duur voor wat het is. Cash betalen
Dicht bij de zee. Afmetingen van de perceeltjes net groot genoeg (voor camper 7m). Propere toiletten en douches. Bakkerijtje op de camping. Goede privacy door haagjes. Duurdere plaatsen onder de bomen.
nette rustige camping zonder toiletten of douches. voor de rest is het servicepunt wel in orde. mooi afgebakende plaatsen enige nadeel : omslachtig om te boeken en buiten te rijden.