@NadiaGhys
- 2025
- sunliving S70SL halfintegraal
- 2025
- Ford
nette rustige camping zonder toiletten of douches. voor de rest is het servicepunt wel in orde. mooi afgebakende plaatsen enige nadeel : omslachtig om te boeken en buiten te rijden.
mooie locatie om te camperen in de boomgaard. Vriendelijke ontvangst als we aan kwamen als in het winkeltje waar we cider en calvados kochten. Rustig geslapen we hadden geen elektriciteit nodig maar het is er wel voorhanden propere toiletten geen vuilbak? Jawel hoor...
dit is zeker 5/5. nette camping. ook sanitair en toiletten zijn proper. handige serviceplaats. zeer goed geslapen. we stonden aan de kant als je binnen rijdt maar alsnog mooi zicht voor 26€ elektriciteit en water inbegrepen. reserveren kan enkel vanaf 4 nachten. die plaatsen stonden vol
onze eerste keer met de camper op reis, best spannend. We hadden genoeg water aan boord en een batterij waardoor we off grid konden staan. Dit was best een rustige plaats. Ook al stonden we naast een circus die dit moment bezig was. We hadden hier geen last van. Onze buren waren paarden. Toen we aankwamen was er nog plaats voor +/- 4 campers. We kwamen aan rond 12u. Mooie, groene omgeving