@Nala
- 2000
- Sunlight T69L
- 2015
Mooie grote parkeerplaats op een groot parkeerterrein aan de rand. U kunt uw eigen locatie kiezen. Helaas werkt het zoete water niet. 's Avonds ontmoeten jongeren elkaar hier, maar dat is geen probleem Mooi dorp met goede winkelmogelijkheden
Superplaats Elektriciteit naar verbruik met restitutie Douches op de camping kunnen tegen betaling worden gebruikt zeer aanbevolen
Zeer mooie parkeerplaats. We konden parkeer onze camper waar we maar wilden. Elektriciteit vast tarief 5 euro/dag Water op aanvraag. Zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten en bier.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats 6 euro plus 1 euro voor elektriciteit Winkelen in de buurt
 Mooie verzorgde parkeerplaats. Ideaal vertrekpunt voor wandelingen of fietstochten. Supermarkt, niet ver leuk stadje.
Zeer mooie staanplaats, elektriciteit en water tegen betaling. Zeer eerlijke prijs leuk dorp goede gelegenheid voor fietstochten komen terug. Dank aan de stad voor de geweldige parkeerplaats
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
fraai gelegen parkeerplaats met elektra water aan- en afvoer leuke stad
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
mooie centrale plek tegenover een prachtig park Elektriciteit tegen betaling helaas geen water en geen toiletafvoer
2 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden