@Nala
- 2000
Mooie grote parkeerplaats op een groot parkeerterrein aan de rand. U kunt uw eigen locatie kiezen. Helaas werkt het zoete water niet. 's Avonds ontmoeten jongeren elkaar hier, maar dat is geen probleem Mooi dorp met goede winkelmogelijkheden
Superplaats Elektriciteit naar verbruik met restitutie Douches op de camping kunnen tegen betaling worden gebruikt zeer aanbevolen
Zeer mooie parkeerplaats. We konden parkeer onze camper waar we maar wilden. Elektriciteit vast tarief 5 euro/dag Water op aanvraag. Zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten en bier.
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats 6 euro plus 1 euro voor elektriciteit Winkelen in de buurt
 Mooie verzorgde parkeerplaats. Ideaal vertrekpunt voor wandelingen of fietstochten. Supermarkt, niet ver leuk stadje.
Zeer mooie staanplaats, elektriciteit en water tegen betaling. Zeer eerlijke prijs leuk dorp goede gelegenheid voor fietstochten komen terug. Dank aan de stad voor de geweldige parkeerplaats
fraai gelegen parkeerplaats met elektra water aan- en afvoer leuke stad
mooie centrale plek tegenover een prachtig park Elektriciteit tegen betaling helaas geen water en geen toiletafvoer
Parkeerplaats gelegen aan doorgaande weg Vers water en toilet op eigen terrein Heerlijke pizza ter plaatse. Een echte espresso om u te verwelkomen. Leuk dorpje en boodschappen in de supermarkt naast de deur.
mooie parkeerplaats voor 2 campers op een doorgaande weg geen aan- en afvoer mogelijk maar een onvergelijkbaar uitzicht ziet er mooi uit
Mooie parkeerplaats in een rustige omgeving, ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen met de hond. Veel winkels in de buurt.
Altijd mooi! Plaatsen groot en ruim. Vriendelijk welkom! Honden zijn welkom, er is een groot hondenstrand en zelfs een hondendouche. Nette sanitaire voorzieningen.
Zeer dure camping, maar waren ook dicht bij de zee. Eten in het restaurant is ok, maar niet uitstekend. Het heeft een hondenstrand, maar het is nogal rotsachtig en verderop lagen veel scherven op de grond. ADAC-kaart wordt niet geaccepteerd. Water uit de zee erg mooi en blauw.
Maaltijd van berekeningen! Standplaats heeft geen aan- en afvoermogelijkheden. Maar prima voor een nacht.
Zeer mooie en verzorgde camping met schaduw. Sanitaire voorzieningen geweldig! De enige kritiek zou zijn dat de zee erg ondiep is en niet "zwemdiepte". Vriendelijke uitbater.
Echt een leuke camping met een zeer familiale sfeer. Wij raden aan! Lekker eten en honden zijn welkom (prachtig hondenstrand)
Heel mooi veld Mooi uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten Leuk dorp zeer vriendelijke mensen. Super veganistisch restaurant in het dorpscentrum is een bezoekje waard. Kan deze plek aanbevelen?
Enigszins verscholen gratis parkeerplaats inclusief elektra. Aan- en afvoer beschikbaar bij de automaat tegen betaling Goed uitgangspunt voor wandel- en fietstochten (Let op de kruising bij het tankstation)
zeer mooie plaats alleen helaas gemaakt voor kleine stacaravans we stonden op de parkeerplaats Gallussaal geweldig dankzij de gemeenschappelijke watertoiletten op het terrein geen verwijdering
Zeer mooie parkeerplaats Standplaats op beton Zitplaatsen op gazon ideale elektriciteit en water inclusief afvoer op het terrein prachtig uitzicht op het landschap ideaal om te wandelen en te wandelen Zeer vriendelijke en behulpzame operator
mooie parkeerplaats zeer vriendelijke mensen voorbeeldige verwijdering kan ik alleen maar aanraden huidige prijs 18, - exclusief elektra
mooie parkeerplaats grote ruimtes zeer vriendelijke behulpzame terreinwachter helaas geen afvoer van vers water toilet op afspraak kom weer
mooie parkeerplaats gratis geen aanvoer 3 km naar het volgende dorp om te winkelen, we komen terug
We zijn twee keer op deze prachtige plek geweest. Ideaal voor een wandeling of fietstocht. Indien nodig ook elektriciteit en water
Goede overnachtingsmogelijkheid op een grote parkeerplaats. Goed uitgangspunt voor wandelingen. WC en restaurant in de buurt. Kom opnieuw
Mooie gratis parkeerplaats goed uitgangspunt voor fietsen en wandelen helaas geen supermarkt gevonden
Zeer mooie plaats direct aan de rivier mooie wandelingen met hond zeer vriendelijke exploitanten
Goede standplaats veel gratis wandelingen aan te bevelen plaats op grastegels
Sitecode: 20141
Zeer mooie staanplaats met eigen stroom en Wasseranschluss. Groene strook naar elke plek. Kan ik het goed aanbevelen?
Mooie plek goed voor fietsers en wandelen met de hond zal zeker terug komen
Toonhoogte is erg schuin om recht te staan. Toilet kan niet worden doorgespoeld
Zeer mooie rustige plek goede fietspaden in het nabijgelegen bos 👍
Mooie plek goed winkelen bij Edeka 10% korting mooie fietstochten mogelijk
Plaatsen die mooi en schoon zijn, moeten wat breder zijn. In de zomer erg heet, omdat schaduw ontbreekt, maar zwembad met biertuin 2min. te voet. Mooie fietspaden, rustige omgeving.
Sitecode: 19795
Zeer mooie plaats het is naar mijn mening meer plaatsen dan aangegeven voor een vrije ruimte super alleen nadeel beetje natuurlijke schaduw met de fiets mooie fietstochten mogelijk weer veilig terugkomen
Zeer mooie rustige plek geweldig met de hond en fiets 9.- Euro incl. Elektriciteit zal weer veilig zijn
Super mooie plek huidige water en afvalverwerking grote mogelijkheden om te wandelen en te fietsen zouden zeker weer gaan
Super plek douche WC het zeer schone mooie oude stad we zullen terugkomen
zeer aan te bevelen Super mooie worp goede locatie leuke stad
Zeer mooie plek met toilet, stroom aan de paal. Leuk stadje, zou er zeker weer komen