@Nanceke05
- Gezin met kinderen (12+)
- 2009
- Rollerteam TL 284
- 2025
- Ford
- Integraal
- Bezit + verhuur

Ruime plaatsen met elektriciteit. Proper sanitair. Ligt aan een meer met strandje. Servicestation voor campers aanwezig.
Grote ruime plaatsen. Sanitair is proper. Restaurantje met klein winkeltje aanwezig. Vers brood te verkrijgen. Jammer van het nachtelijk lawaai.
Super camping! Alles heel netjes verzorgd. Sanitair wordt meerdere keren per dag gepoetst. Ruime plaatsen.
Ideale camping om Lissabon te verkennen. Heeft een goed servicepunt om je water te lozen/bij te vullen. Het sanitair is verouderd en helemaal niet proper. Slecht onderhouden camping. Gebruik gemaakt van onze eigen faciliteiten in onze eigen camper. Heel drukke camping qua lawaai. Ligt een parkje langs waar er concertjes bezig waren en je hoort de autosnelweg heel goed. Ook mede camperaars met heel veel lawaai s’nachts.
Sitecode: 195693
Leuke kleine verzorgde camping. Kort bij het strand. Zuiver sanitair. Met broodjes service. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!
Zuiver sanitair. Mooi en proper zwembad met ligstoelen. Jammer dat de camperplaatsen een beetje klein uitvallen. Goed restaurant.
Kleine camperplaatsen. Het sanitaire is verouderd maar wel proper. Mooi zwembad met ligweide aan. Vriendelijk personeel.
Leuke camping om van hieruit Porto te bezoeken. Ruime plaats gekregen. Proper sanitaire.
Fijne basiscamping voor als je op doorreis bent. schone toiletten en douches. Mogelijkheid om te gaan zwemmen in het buitenzwembad langs de camping.
Mooie camping, leuke ligging en vriendelijk personeel. Het sanitair is zuiver en de gemeenschappelijke ruimtes zijn goed uitgerust. Het terras is ‘s avonds gezellig verlicht en er is een vuurplaats. Er ligt een station op enkele honderden meters vanwaar je de omliggende steden kan bezoeken.